Şimdi Ara

YalovA izmit arasi tam 4 saat surdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 20:00 da yalovadan istanbula yola ciktik yalova cikisinda trafik bir kitlendi adim adim gidiyoruz tam 3 saat dur kalk dur kalk hava sicakligi bir yerden klima aciyorsun carpiyor neyse degirmendereye geldik

Bir baktik yol calismasi var karsi serite gectik buraya kadar bir lafim yok calisma olucak tamam ama calisma icin kapatilan yolda calisma yok millet isi birakmis resmen sinir kupu oldum

Yazik bu insanlara resmen cile cekiyorlar bu calismalar kisinda yapilabilir yada sonbaharda

Yetkilileri bu konuda birazcik anliyisa davet ediyorum yada caliscaksaniz 24 saat 4 vardiyemi ollur 6 vardiyemi tam calisin biran once bitsin

• Evet orada aylardır bir çalışmadır gidiyor...Bizimkilerde epey oyalanmıştı İzmir'e giderken.

Gerçi çalışma olmasada o yol genelde kalabalık bir yol. Körfezin etrafını dönene kadar epey vakit geçiyor. ( Çok ışık var birde )
  • Hem isik hem trafik mahvoluyor insanlar
  • Gecen bende 2 saat kaybettim orda.
  • Gemiyle neden gecmediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki çınarcık yerine bağırganlıya gitmişiz
  • o yolda her sene çalışma yapılıyor, özellikle bayram zamanları..

önceden ayarlayabiliyorsanız, yalova-pandik ya da yalova-yenikapı ido yapın. önceden bilet almak yoğun günler için şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Gemiyle neden gecmediniz?

Esim gemiden ve denizden korkuyor
  • Dün Edirneden İstanbul'a 4 saat 15 dk da gittim. Yaşanmaz bir şehir İstanbul.
  • Yarın gece İstanbul Bursa yapıcam.korfeZi dolaşmayı düşünüyorum.yol çok mü kötü?illa ki feribota 45 lira bayılmak mı gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş pazar gecesi İstanbula dönmek gibi bir hata yapmış. Bende geçen hafta Cumartesi Bursadan İzmite gittim pazar günü döndüm. Dönüşte diğer şeritte olmayı kesinlikle istemezdim öyle araç yoğunluğunu sadece bayramlarda gördüm.

Cumarteside Konya Bursa yaptım karayollarının nasıl bir anlayışı varsa milletin tatil için yollara döküldüğü zaman tadilata başlıyorlar. Her tarafta duble yollar olmuş tek şerit yol, Kamyonlarda takip mesafesi vermeden ilerleyince yolculuk çekilmez hale geliyor.
  • Son 5 senedir istanbuldaydım memleketim bursa , kardeşim yaz ayları geldimi son 5 senedir istinasız o yolda çalışma var tek şeride düşmeyen tek bir gidiş gelişimi hatırlamyorum , otoban falan yapıyorlar heralde yada yalovadan tünel yaypıp direk bursadan çıkaracaklar yoksa sürmezdi bu kadar

• dün ordaydım. halıderenin orda şuan yol çalışmaları. ve işin en garip yanı zaten sağlam olan asfaltın üstünü biraz kazıyıp zift döküp asfaltlamaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Yarın gece İstanbul Bursa yapıcam.korfeZi dolaşmayı düşünüyorum.yol çok mü kötü?illa ki feribota 45 lira bayılmak mı gerekiyor?

• bende pazar çınarçıktan geldim tedbir olsun diye öğlen 1 de yola çıktım çok şükür trafik yoktu.tabi körfezdeki ışıkları saymazsak oraya otoban tarzı bişey sart !!!
  • Orası duble yol olmadan önce, trafik bu kadar yoğun olmuyordu. Genelde o yolu kullanırdım. Ama şimdi feribotu kullanıyorum.
  • Geçen hafta İstanbul'dan saat 8.40 da yola çıktım körfezden dolanarak Yalova'ya geldiğim de saat 10.20 olmuştu. 1 saat 20 dakika'da Yalova'da oldum.
  • Geçen harem darıca harem arasını gece 00:00 da yola çıkarak hiç durmadan sol şeritten 40 dakikada gidip geldim yol bomboştu gidiş geliş mesafe 100 kmyi biraz geçti
  • Köprülü yavşak çalışması vardı bir sene boyunca başiskele taraflarında,kanser olduk resmen İzmit'e gelip giderken.Denizli'de iki ayda bitirdikleri köprülü kavşakları 8-9 ayda zor bitirdiler.Muhtemelen yine köprülü kavşak çalışması?Oradaki yolu düzelmeye çalışmıyorlardır heralde...Yakında Gölcük'e gitmem lazım,çalışma ne tarafta ona göre ya Bursa tarafından ya Sakarya tarfından geleyim
  • Biz dün tam bir çile çektik topçular dan kadiköye tam 4 saat te geldik trafikte binlerce araç hararet yapmış ve stop etmişti tam bir çile kapatılan yolda kaymak gibi asfaltlı geldigimde robot gibiydim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.