Özellikle 2. sınıftan sonra uygulamalı dersler çoğalıyor ve ilk iki sene teorik derslerin hepsini AA da verseniz uygulamalı derslerde grubunuz yoksa mal gibi ortada kalıyorsunuz. Tek başıma ben onu da yaparım yaa diye düşünen varsa o iş öyle olmuyor aynı anda 9 dersi vermeye çalışırken bir yandan da proje yapacaksınız ve maddi manevi tüm yük üzerinizde olacak projeyi de tamamlayamayacaksınız. 5 kişilik grupta kılını kıpırdatmayan adam dersi geçecek siz kalacaksınız. Sırf bu sebepten dolayı proje derslerini ff getiriyorum gerisi AA da olsa ortalama 3.90 gelecekse 3.30 geliyor ayvayı yiyorum. Yalnızsanız mühendislik YAZMAYIN. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnızsanız mühendislik yazmayın
-
-
Grup üyeleri çalışmıyor ise aksiyon alıp gerekeni yaparsın. 5 kişilik ödevi tek başına sırtlamana gerek yok.
+ Grup üyelerinin her biri katkısına göre değerlendirilebilir. Final projem 5 kişilik gruplardan olacak ve değerlendirme bireysel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
grup ödevleri tıpta da var
en azından bizim okulda
-
Hocam grup üyeleri diye bir şey yok grubum yok
Tıpçılar en azından birbirleriyle anlaşıyorlar rekabet çok az mühendislik öyle değil
Abi karamba geldi sandım mutlu oldum atmayın şöyle başlıklar yav
dışarıdan öyle gözükse de içerisi pembe dizi gibi saçma sapan
-
Nasıl yok?
Tanıdık hiç yoksa WhatsApp grubuna "grup arıyorum" yazıp bir gruba girilir. Olmadı hocalar rastgele öğrencileri eşleştirir.
5 kişilik ödev tek kişi ile olmaz. Bizde bazen iki kişilik ödev/proje için "tek başınıza da yapabilirsiniz" dediler, bir o.
Gruba ben yazınca mesaj 2 ay orada kalıyor hocam kimse iplemiyor
:D
-
O zaman sosyal olmayı, arkadaş edinmeyi öğren??? Ne biçim tavsiyeleriniz var olm sıkıntılı mısınız?
Adam mühendislik okumak istiyor ama iş bulmak için kendimi pazarlayamam, pek kendimi gösteremem diye tıp seçiyor sevmediği mesleği yapıyor. LAN asıl sosyal olmayı, konuşmayı, soft skilleri öğrensene!? Doktor olunca günde 700 hastaya bakıyorsun daha iyi mi oluyor??
Bu yetenekleri meslekten bağımsız her insanın öğrenmesi gerekli. Azıcık kendinize odaklanın, kendinizi geliştirin çok mu zor olm? Ben en çok içedönük insanlardan biriyim, 2-3 gün hiçkimseyle konuşmadan bile durabilirim ama sosyal insanım, konuşmayı da beceriyorum. Bu yeteneğimi kendimi geliştirerek elde ettim.
-
herkes düşündüğünüz gibi değil. anksiyete veya okb sahibiyseniz isteseniz de sosyalleşemeyebilirsiniz, bu rahatsızlığı olan kişilerin mühendislikte işi üstte dendiği gibi ciddi anlamda zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hiçbir sorunum yok iletişim sorunum da yok millet kalitesiz ve sorunlu onlar bana uysun ben kimseye yaranmak için gmü başımı ayrı oynatamam iş bulamazsam da bulamam başka işe girerim zaten ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum Afganistanda yaşamak TRde yaşamaktan iyidir dünyanın tüm pisliği burada halk canavar gibi
Bu projede grup bulamama olayını çözmenin yolu şu:
Öncelikle projeyi kendi başına yapacaksınız, o yüzden becerilerinizin yeterli olduğuna emin olun.
Mutlaka sizin gibi grup bulamayanlar vardır ya da açıkta olanlar veya ilgisizlikten açıkta kalmış olanlar.
Şimdi siz grubu kendiniz kurup bunları gruba ekleyeceksiniz. WP grubunda mesaj atanları, derste grup arayanları falan takip edin.
Bu random arkadaşlar hiçbir işe yaramayacak, ama sıkıntı çıkarmasınlar başka bir şey yapmaları gerekmiyor.
Gerekli kişi sayısına ulaşınca projeyi kendiniz yapıp bitirebilirzsiniz. Diğerlerine de rapor falan yazdırın iş yapıyor gibi görünsünler.
2-3 kişilik projeyi tek başına yapamıyorsanız bunca yıldır nasıl asosyallik yaptınız, kendinize ne kattınız hayatınızı sorgulayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 1 Ekim 2024; 15:11:20 > -
Sonra benim aldığım notu onlar da alacak yalnız olduğum yetmezmiş gibi bir de birkaç kişinin ortalamasını yükselteceğim öyle mi .d
Evet de senin sorunun zaten kendi ortalamanı yükseltmek, diğerlerinin ortalaması seni ilgilendirmiyor. Zaten bahsettiğim tarzda boş adamları projeye eklediysen bunlar sana rakip olacak tipler değildir, ortalamaları 2.5 falandır en fazla, hayatlarında bir kez A alsınlar sayende sıkıntı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 1 Ekim 2024; 15:13:23 > -
Hocam tek başıma yapabileceğim bir proje asla değil ama bundan dolayı grubun bir anlamı da kalmıyor zaten tek başıma yapabileceğim bir şey olsa yalnız yaparım kimseyi almam gruba falan.
eee anksiyete ve okb çözümü olmayan hastalıklar mı? tedavisini alır gider bitti, bende de sosyal anskiyete vardı insanlarla nasıl konuşacağım vs diyordum ama şimdi herkesle her yaştan insanla çok rahat saatlerce konuşabiliyorum..
-
o konulara girersen iş değişiyor, tr de sağlık sektöründe doktora değer verilmiyor, mühendislikte de ar-ge yok bu yüzden mühendise değer verilmiyor.. ama sadece sosyallik, konuşma becerisi vs yani insanın kendinde biten sorunları için konuşuyorsak, kişinin bu sorunları çözüp istediği mesleği seçmemesi için gerekçe yoktur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam grup üyeleri diye bir şey yok grubum yok |
Benzer içerikler
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- telegram kitap pdf grupları
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- yurt dolap kilidi
- kırık obp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X