quote:Orijinalden alıntı: hærun okul açılsın da kız yapmaya çalışalım sen şakirt değilmiydin kız yapmak sana ters abilerin görmesin
quote:Orijinalden alıntı: adam haklı beyler quote:Orijinalden alıntı: hærun okul açılsın da kız yapmaya çalışalım sen şakirt değilmiydin kız yapmak sana ters abilerin görmesin ben ateistin laan
quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: adam haklı beyler quote:Orijinalden alıntı: hærun okul açılsın da kız yapmaya çalışalım sen şakirt değilmiydin kız yapmak sana ters abilerin görmesin ben ateistin laan
quote:Orijinalden alıntı: adam haklı beyler quote:Orijinalden alıntı: hærun okul açılsın da kız yapmaya çalışalım sen şakirt değilmiydin kız yapmak sana ters abilerin görmesin ablalar
quote:Orijinalden alıntı: adam haklı beyler quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: adam haklı beyler quote:Orijinalden alıntı: hærun okul açılsın da kız yapmaya çalışalım sen şakirt değilmiydin kız yapmak sana ters abilerin görmesin ben ateistin laan nerde şakirtliğimi gördün
quote:Orijinalden alıntı: Cinnet Geçiren İmam quote:Orijinalden alıntı: hærun okul açılsın da kız yapmaya çalışalım Yakaladım seni. Yaptığın çok ayıp şiddetle kınıyorum. hocam sen 4 tane götürürken iyi ama