Şimdi Ara

YALNIZLIKTAN KAFAYI YİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Derdimi anlatıyorum eskiden samimi olduğum arkadaşlarımla artık pek konuşmuyoruz yani onlar konuşmuyor buluşalım diyorum olmuyor.Bi süre sonra bende yazmıyorum onlarda yazmıyor ve galiba şuan vakit geçireceğim hiç arkadaşım yok.Okuldaki arkadaşlarımda bi nebze takılıyorduk tatilden onlarlada buluşamıyorum.Okul açılsada yalnızlıgım bi nebze gitse diyorum içimden 3-4 ay önce ayrıldım kız arkadaşımda yok.Nerede hata yaptığımıda bilmiyorum.

Yalnızlıktan ölücem galiba pek evdende çıkmıyorum pek değil hiç çıkmıyorum evde tek başına film dizide izlenmiyor kitapta okuyamıyorum böyle sürekli bi mutsuzluk var üstümde atamıyorum üstümden buda yalnızlıktan sanırım yalnızlıktan kafayı yicem arkadaşlar.Bu derdimide tek arkadaşım olan sizlerle paylaşmak istedim.Eğer buraya kadar okuduysanız çok teşekkürler...

• Bilgisayar , telefon ya da tabletin varsa skype indir oradan sürekli konuşun.
  • Hacı git gez toz sahil falan varsa.Yoksa git cesaretini topla cadde bir yerde kıza selamın aleyküm de kesin cevap verir.Tanış,konuş,kaynaş.Onlar da yoksa git online oyunlar oyna tsde falan muhabbet edersiniz en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Bilgisayar , telefon ya da tabletin varsa skype indir oradan sürekli konuşun.

Hocam arkadaşlarım galiba benimle görüşmek istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkeA

Hacı git gez toz sahil falan varsa.Yoksa git cesaretini topla cadde bir yerde kıza selamın aleyküm de kesin cevap verir.Tanış,konuş,kaynaş.Onlar da yoksa git online oyunlar oyna tsde falan muhabbet edersiniz en azından.

Hocam tek başıma da gezemiyorum ki hiçbir arkadaşımda gelmiyor buluşmaya kız konusuna gelince pek sevgili istemiyorum şu sıra olsa olur aslında da bilmiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuDgLe

quote:

Çevrendeki kişileri ve seni bilmeden pek bir yorum yapamayız durum bu ise.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PunkeA

Hacı git gez toz sahil falan varsa.Yoksa git cesaretini topla cadde bir yerde kıza selamın aleyküm de kesin cevap verir.Tanış,konuş,kaynaş.Onlar da yoksa git online oyunlar oyna tsde falan muhabbet edersiniz en azından.

Hocam tek başıma da gezemiyorum ki hiçbir arkadaşımda gelmiyor buluşmaya kız konusuna gelince pek sevgili istemiyorum şu sıra olsa olur aslında da bilmiyorum ya

Haklısın bir nevi ama başka şansın da yok gibi duruma göre.Hem sevgili olmak zorunda değilsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafayı yedim Yardım Lütfenn
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni durumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

Ayni durumlar

Sizdede mi böyle ?
  • quote:

quote:

quote:

Çevrendeki kişileri ve seni bilmeden pek bir yorum yapamayız durum bu ise.

Nerde hata yaptığımıda bilmiyorum
  • Bunlar daha iyi günlerin ama tabi alışırsın her gün ölmeye alışırsın.Sevgilinden ayrılmışsın eğer imkanın varsa bir sevgili yap diğerlerini boşver o arkadaşlardan bir halt olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Bunlar daha iyi günlerin ama tabi alışırsın her gün ölmeye alışırsın.Sevgilinden ayrılmışsın eğer imkanın varsa bir sevgili yap diğerlerini boşver o arkadaşlardan bir halt olmaz.

Hocam ben sevgilimden ayrılınca hani öyle boşluk olur ya erkeğin içinde sevgilisizlik başları bi hüzün çöker böyle.Arkadaşlarınla gezer takılırsın sonra o boşluk hissedilmez unutulur gider ama bu öyle değil.Benim yanımda olan bi arkadaşım olmadı.
  • Öyle bi arkadaşım çağırdığında hep gidiyorum.Ortama uyan genelde eğlenceli bi insanım.Parasal yönden arkadaşlarımla harcamaktan kaçınmam ama bi türlü yaranamıyorum sanırım arkadaş edinemiyorum.Doğru arkadaş mı bulamıyorum,bilmiyorum
  • Benzer durum.Benim de konuştuğum 5-6 kişi vardı hepsiyle arkadaşlığımı bitirdim.Şu aralar akşamları sokaklarda tek başıma geziyorum.1 1buçuk arası eve dönüyorum.Hiç arkadaşım yok şu hayatımın en rahat döneminde.Sınava girdik çıktık istediğim yeri kazandım ama hal böyleyken mutlu olunmuyor ki Umarım üniversite hayatım iyi geçer.Biraz çevrem olsun,kız arkadaşım olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

Ayni durumlar

Sizdede mi böyle ?

Evet kafa dengi dost yada sevgili yok ...

• "Değerini bilmeden yalnızlığından kurtulmak istiyorsan; kurtulsan da yalnızsın."

Aziz Nesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXVII -- 18 Temmuz 2014; 22:34:11 >
  • Bende aynı durumdayım ya la Sınav bitti hayatımda garip bi boşluk gayesizlik oluştu, tüm arkadaşlar sağa sola gitti, ramazan geldi sabah akşam evden çıkamaz oldum üstelik etrafımda aşık olabileceğim kızda yok Lan harbi bende iyi yalnızım haa
  • Bunun bi çözümü yok mu
  • JuDgLe kullanıcısına yanıt
    dediklerinin benzeri bende de var napıcaz bu durumda :( birinin ya işi oluyo ya şehir dışında
  • Yalnızlık candır yaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.