Şimdi Ara

Yalnızlıktan bir insanın psikolojisi bozulabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta kız arkadaşları ile gezen erkekleri görünce boşa yaşıyorum hissine kapılıyorum bazen. Yani kimsenin görmediği hayalet gibiyim ve sıkılmaya başladım. Moralim bozuk olunca da midem bulanmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 16 Temmuz 2017; 11:56:39 >

• Bozulur, çok net.
  • kızı mızı geç normal erkek arkadaşın yoksa
  • NoFap yapılırsa bozulmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız bulmada sıkıntı mı yaşıyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meora

Kız bulmada sıkıntı mı yaşıyosun?

Evet. Ayrıca adam gibi normal arkadaşım da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkesterone

quote:

Bunun nedeni nedir peki? Alınmaca yok ama içe kapanık mısın mesela? Ya da kafa dengi mi bulamıyosun? İsteksizlik mi var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bunun nedeni nedir peki? Alınmaca yok ama içe kapanık mısın mesela? Ya da kafa dengi mi bulamıyosun? İsteksizlik mi var?

Hocam içe kapanık pek değilim. Ama kız arkadaş bulamıyorum. Sıfır yani etrafımdaki kız sayısı. Yani ortam denen bir şey zaten yok. Bi kız bulsam düzgün bi şekilde düzenli ve uzun bir ilişki yaşayabilirim. Kendimi biliyorum.

• Kizlarda bi cins olmus. Serefsizin birine denkngelirsen keske yalniz kalaydimda bunun gobi birini yanimda gezdirmeseydim dersin

• Bozulur yalnız kaldıkça insan daha da alıngan ve kaprisli olur bu yüzden biriyle konuşurken her şeye alınır bu sefer de o kişiyle arası bozulur ve iyice yalnız kalır. Yalnızlık tamamen terk edilmedikçe nükseden bir hastalık gibidir

• Hocam yaşın kaç ? Sosyallik seviyen nasıl ? Bir de en önemlisi tipin nasıl

Bende ortaokulda aşırı içime kapanıktım çabalarımla baya açıldım. Hatta gereğinden fazla açıldım çok fazla konuşmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Hocam yaşın kaç ? Sosyallik seviyen nasıl ? Bir de en önemlisi tipin nasıl

Bende ortaokulda aşırı içime kapanıktım çabalarımla baya açıldım. Hatta gereğinden fazla açıldım çok fazla konuşmaya başladım

Sosyallik seviyem sıfır. Çünkü ortam yok sosyal olacak. yaş 23. Tipim "Daniel Radcliffe" ye benzetirler. Harry potter diyorlar
  • Bozulur ama kız arkadaşızlıktan değil. Doğal yalnızlıktan. Annendrn babandan uzak bir yerde yaşıyorsanız da yalnızlık çekersiniz ve kendinizi boşlukta hissedersiniz. Herşey karşı cinsten ibaret değil.

• quote:

quote:

Sosyallik seviyem sıfır. Çünkü ortam yok sosyal olacak. yaş 23. Tipim "Daniel Radcliffe" ye benzetirler. Harry potter diyorlar

Tip danielse baya iyi hocam. Güzel bir konuşma yeteneği ile elde edemeyeceğin kız yok aslında. Okul okuyor musun ?

• quote:

quote:

quote:

Tip danielse baya iyi hocam. Güzel bir konuşma yeteneği ile elde edemeyeceğin kız yok aslında. Okul okuyor musun ?

Ön lisans elektronik haberleşme mezunuyum. Hocam tiple olmuyor ki sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 16 Temmuz 2017; 13:15:9 >

• Bozulur,denendi onaylandı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ön lisans elektronik haberleşme mezunuyum. Hocam tiple olmuyor ki sadece..

Hocam tip önemli ama sadece ilk 10 dk diyeyim. Çok yakışıklı bir arkadaşım baby face sarışın mavi göz falan. Ama hayatında göreceğin en aksi insandır bazen naber desen sebepsiz yere s*ktiri çeker. Bütün kızlar direk yanaşıyor 1 gün sonra hiç biri yanına bile yaklaşmıyor Ama ne yazık ki tip hiç önemli değil demek yanlış olur. çünkü bir insan senle ilk tanıştığında direk yakışıklılığına bakacak.

Neyse uzatmadan hocam illa ki sosyal fobi olacak sizde . Gidin bir spor salonuna yazılın. Hem vücut geliştikçe özgüven kazanırsınız hemde insanlarla tanışmak için aşırı iyi bir mekandır. Şimdilik erkek ortamı ayarla bence.

Nasıl konuşacam dersen git merhaba de . Hedef ne nasıl bir vücut falan istiyorsun de kendi hedefinden bahset zaten sonrası gelir. Ben eskiden asosyalken sürekli konuşmazsam insanlar tuhaf karşılar sanıyordum mesela hiç öyle değil konuşasın yoksa konuşma direk. Kimse bu niye konuşmuyor demez ama bir şey sorarlarsa cevap ver.

• Hocam hala yaşıyorsanız bana durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz ?

• fizyolojiye aykırı her şey psikolojinizi bozabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.