Bildirim
Yalnızlığın Resmi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Güzel resim ama o patlayan her ne bombasıysa gereksiz bir ayrıntı olmuş. Yani ne denmek istenmiş anlamadım. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
şu günlerdeki beni anlatıyor
_____________________________ Belki hiç bir şey yolunda gitmedi; ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi...
Ernesto Che Guevara -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Güzel resim ama o patlayan her ne bombasıysa gereksiz bir ayrıntı olmuş. Yani ne denmek istenmiş anlamadım.
Koca şehir yok oluyor ve izliyorsun. Şehirde tek başınasın. O bomba patlamadığı halde şehirde tek başına olduğunu düşünenler için olabilir.
_____________________________ -
Hımm güzelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih S.A -- 29 Mart 2010; 21:22:21 >_____________________________ Hâlâ
imza
yapamadımFatih S.A [2007] -
½ _____________________________ Fotoğraflarıma buradan ulaşabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
quote:
Güzel resim ama o patlayan her ne bombasıysa gereksiz bir ayrıntı olmuş. Yani ne denmek istenmiş anlamadım.
Koca şehir yok oluyor ve izliyorsun. Şehirde tek başınasın. O bomba patlamadığı halde şehirde tek başına olduğunu düşünenler için olabilir.
Fazla fantaziye kaçmadan sade resimler çok daha fazla şey anlatabiliyor bazen. Mesela:

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
quote:
Fazla fantaziye kaçmadan sade resimler çok daha fazla şey anlatabiliyor bazen. Mesela:

Katılıyorum yalnızlık böyle olur._____________________________
-
[simage]http
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 29 Mart 2010; 22:15:01 >_____________________________ -

_____________________________ English Language Teacher
-
quote:
Orijinalden alıntı: |cypo|
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
bence çok güzel anlatmış yalnızlığı zaten bir yalnızlığı en iyi bir resim anlatabilir fotoğraf değil çünkü fotoğrafı çektiren kişi yalnız değildir bir başkası çekmiştir ama resmi yapan kişi yalnızdır (biraz derine indiğinde çıkıyor bu anlam zaten bir şeyi anlamak için de derine inmek gerekmez mi?)
Bence yapaylık bu resimde anlam filan bırakmamış
Yalnızlıgın anlatılabilmesi için görüntüde insan kullanılması şart değil
Ayrıca görüntüde bankta oturan bir insan oldugunu düşünsek, bunu çeken gizlice çekmişse, tam da yalnızlıgı fotograflamış olur

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler