Bildirim
Yalnızca Corel Draw ve Office için Laptop önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
bütçen düşük olduğundan bu modeli önerdim, bunlarla çok abartlı işler üretmemek üzere kullanabilirsin.
ancak sonrasında biraz işler değişirse, bu cihaz seni sıkıntıya sokar. 2 GB ram ile macera yaşarsın.
Ofis için sorun olmaz, işini rahatlıkla görür. Photoshop kullanmayı düşünme, başını çok ağrıtır._____________________________ -
Sevgili hocam benim bütçem 1.200 TL - 1500 TL arası falan.
Sadece office programları özellikle sunum yapmak için powerpoint falan kullanacağım.
Benim için ne önerebilirsiniz başka konu açmayayım dedim. -
sunum için hem hdmi var, hem de diğer bağlantılar, aşağıdaki 2 modeli önerebilirim.
çok abartılı rakamlar vermeye gerek yok, işinizi bunlar görür. Core i3 ancak 5nci nesildir.
HP iyi ama işletim sistemi ile satılmıyor, ancak lenovo'da win10 geliyor.
bunları mutlaka yakından bir görün. her iki makina da neredeyse benzer donanımlara sahip,
ofis setinin bütün programlarını rahatlıkla çalıştırsınız. Son karar size kalıyor.
Bütçeniz ile genel olarak Core i3 modeller alınabilir (dolar kur artışından dolayı) ve bunlar
içinde 5 veya 6 ile başlayan işlemci kod'larını tercih edin. Bunlar yeni işlemci serileridir.
son olarak hepsi burada'dan almak zorunluğunuz yok
http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-100-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-80qq009ftx-p-BD601908
http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-250-g4-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-t6n61ea-p-BD601859_____________________________
-
Teşekkür ederim cevaınız için, aslında merak ettiğğm konulardan biri corel draw progmını sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için iyi bir işlemciye mi yoksa iyi bir ekran kartına mı ihtiyaç var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
corel'in draw versiyonu için aslında corel'in bir sistem önerisi var.
X7 sürümü için 2GB Ram ve Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon 64 işlemci,
öte yanda coreldraw vektör tasarım programı olduğundan photoshop gibi
çalışmaz. İyi bir işlemci gerekmiyor, ortalama ekonomik bir işlemci işi görür.
aynı şekilde ekran kartının da iyi olması gerekmiyor.
Sonuçta bununla çizimleri render yapmayacaksın, 3D çizim yapmayacaksın.
Yapılacak her şey vectörel tasarım olduğundan sistem zorlanmayacaktır.
Ama sana önerdiğim bilgisayar ile After Effects gibi bir programı çalıştırırsın ve
burada bir şeyler tasarlarsan, o zaman papazı bulursun
_____________________________ -
Yukarıda önerdiğiniz i3 lü lptoplarla da papazı bulur muyum hocam?
Linkteki için ne dersiniz?
http://www.kliksa.com/urun/fujitsu-lifebook-a514-intel-core-i3-4005u-freedos-notebook/980008747_____________________________ -
linkteki daha iyi bir cihaz, bunu alabilirseniz diğer önerdiğim (sizin için önerdiğim) modelleri unutun.
core i3 daha iyi bir çözüm olur, en azından 4GB ram var ama işletim sistemi corel'e uygun değil.
buna windows yüklemeniz gerekiyor. bütçenizi biraz arttırarak bunu almanız daha uygun,
kolay gelsin..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt