Şimdi Ara

Yalnız nasıl sosyaleşebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite son sınıfım okulumu uzattım samimi olduğum tüm arkdaşlarım gitti,yalnız yaşıyorum şuanda ve kimsem yok şuanda,kafayı yememem için sosyaleşmem lazım bunu nasıl başarabilirim sizce,tek başıma nasıl sosyal doyuma ulaşbilirim ? maddi sıkıntım yok.

• Spor + muzik aletleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzik sporları + aletler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende birinci sınıfım ve yalnızım. kafayı yemek üzereyim. ailemle de aram iyi değil. bilgisayarda çöp oyun falanda oynayamam. film izlesem sarmıyor , ders çalışasım yok , kitap okuyasım yok...

ne yapacağım bilmiyorum. üç gün evde duracağım. sonra finaller ve gene yalnızlık. final sınavları da gerçi bir şey değil. gidiyorum sınavı yapıp eve geliyorum. can sıkıntısından öleceğim. konuştuğum birkaç kız vardı onlarda finallere çalışıyorlar. yav kurslara gidiyordum düzgün kız yoktu. sınıfta konuştuklarım maldı. açtım arayı bu seferde yalnız kaldım. acaba instagram hesabı açıp itiraf sayfalarına çok yalnızım benimle arkadaşlık yapacak birileri aranır diye mi yazsam diye diye düşünüyorum. benimde param var. spora yazıldım ama gitmedim. başka kurslarda aklımda ama gene gidesim yok. yüzme kursu misal. ama gidesim yok. ikinci dönemi bekliyorum şuan. bu sefer sınıfta daha aktif olacağım ve her kursa yazılacağım.

• Git bir yardım vakfına/derneğine. Gönüllü olarak çalış. Hem insanlığa katkın olur hem kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.