hocam internetten kız bulma konusunda çok kötüyüm. mesajlaşmayı beceremiyorum, internetteki kızlar kaçıyor benden. son bir yıldır da adam gibi dışarı çıktığımız yok. evren izin vermiyor gibi. |
YALNIZ KALPLER DH ÜYELERİ KIZ BULMA HAREKETİ [HEDEF 23 TEMMUZ] [BABA KONU] (6. sayfa)
-
-
Nereden konuşuyorsunuz genelde kızlarla peki?
Eğer tinder falansa zor biraz
Sanırım sevgili konusunda öz güveniniz yok pek
Gerçi daha önce sevgiliniz olmadıysa öz güvensiz olmanız normal -
internette tanışıp konuşmaya başladığım bir kızı daha korkuttum galiba hocalar. biraz zaman geçti, kızdan hala cevap gelmiyor. dünya üzerindeki potansiyel partnerlerim bir kişi daha azaldı. hayır anlamıyorum arkadaş; hızlı ilerlesek korkup kaçıyorlar, yavaş ilerlesek sıkılıp bırakıyorlar. yukarısı bıyık, aşağısı sakal. bir şey de demiş olsam ya, alt tarafı bir film izleyelim dedim yani. bir de daha yeni yeni tanımaya başladığım biri de olsa insanın morali çok bozuluyor. yok aga, ben beceremiyorum bu işleri. teoride en iyisi benimdir de pratikte sıfır, sıfır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Nereden konuşuyorsunuz genelde kızlarla peki?
Eğer tinder falansa zor biraz
Sanırım sevgili konusunda öz güveniniz yok pek
Gerçi daha önce sevgiliniz olmadıysa öz güvensiz olmanız normalhocam dating appleri deniyorum ama tinder hariç, orası çöplük gibi. özgüven desen bir deniz özgüven de vardır bende, onunla da alakalı değildir. tipim de fena değil. bilemiyorum ya. çok talep var kızlara galiba, seçenekler arasında biraz silik kalıyorum herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiinternette tanışıp konuşmaya başladığım bir kızı daha korkuttum galiba hocalar. biraz zaman geçti, kızdan hala cevap gelmiyor. dünya üzerindeki potansiyel partnerlerim bir kişi daha azaldı. hayır anlamıyorum arkadaş; hızlı ilerlesek korkup kaçıyorlar, yavaş ilerlesek sıkılıp bırakıyorlar. yukarısı bıyık, aşağısı sakal. bir şey de demiş olsam ya, alt tarafı bir film izleyelim dedim yani. bir de daha yeni yeni tanımaya başladığım biri de olsa insanın morali çok bozuluyor. yok aga, ben beceremiyorum bu işleri. teoride en iyisi benimdir de pratikte sıfır, sıfır.
@Avanguardia hocam ceza almışsınız hayrola? geri dönünce şu işleri yakalayalım.
-
Niyet güzel usta 4-5 ay önce benimde üzerinde durduğum bir konuydu, acaba nasıl manita yapabilirim diye çok kafaya takmıştım hatta bununla alakalı bir üçgen piramid yaptım en alttan en üste çıkmalıyım diye mesela en altta tanıdığın insanlarla konuş sonraki bir yukarı kademeye tanımadığın ama çekinmediğin insanlarla sohbet sonra bir yukarıya tanımadığın ama çekindiğin insanlarla konuş sohbet et gibi
Mesela ben bunu uygulamayı denedim baya insanla konuştum işe yarıyan bir yöntem bu psikolojide sistematik duyarsızlaştırmaya benziyor biraz
Tüm mesele zaten hiç tanımadığın insanlarla konuşmak ve iletişimi sürdürmek bunu başarıyorsan kız arkadaş sorunu yaşamazsın zaten
Ben denedim ama uğraşmak istemedim araya pandemi girdi sokağa çıkamadım insanlarla arama mesafe girdi falan
Şuan kendi kabuğuma çekildim manita istiyor muyum evet beni korkutan şey tamam diyelim manita yaptık ondan sonrası?
Daha önce sevgilim olduğundan biliyorum bir zaman sonra birbirinizin bağımsızlığına hayatlarına müdahele etmeye başlıyorsunuz eğer ki kafa olarak da uyuşmuyorsan yandım ilişki sana işkence gibi gelir
Nasıl olacak inan ki bilmiyorum hem istiyorum hem de bağımsızlığıma, manita yapınca kendi kendime yalnız kalmayı özleyen bir insanım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hoşgeldin hocam. ben eskiden kızlar konusunda çok seçiciydim, o yüzden kimseyle düzgün bir yakınlığım olmadı. şimdi, bu konudaki diğer insanlar gibi, sadece beni sevecek bir insan arıyorum. bu maceramızda başımıza gelen olayları burada paylaşıp birbirimizle yardımlaşıyoruz hocam. sen de bu harekete katılıyorsan bir gelişme olduğunda bize rapor et, hemen dayanışmaya girelim.
-
internetteki bir kızı daha gözüme kestirdim. bir süredir takipleşmekteyiz. nasip olursa instadan yazma işlemlerini yakında başlatacağım. takipte kalın hocalar.
-
Mesela ne gibi çabalar sergiliyorsunuz usta belki bende denerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batieskleon
Mesela ne gibi çabalar sergiliyorsunuz usta belki bende denerimhocam şu anlık internet üzerinden tanışma uğraşları veriyorum. birçok kız geldi geçti, hiçbirine tutunamadım. neler olduğunu buraya yazıp anlatıyorum, yukarıda hepsini bulabilirsin. bir de konunun sıkı takipçisi @Avanguardia hocam var fakat kendisi şu an uzaklaştırma almış durumda o yüzden onun cephede savaş ne alemde bilemiyoruz. onun haricinde dayanışmamıza ufak tefek katkıda bulunan arkadaşlar da oldu.
-
23 temmuz tarihine kadar ne olur bilmiyorum ama
Dışarıda çıkıp yaptığım şeylerle mesela dışarı çıkıp fotoğraf çekmek ya da gitar çalmak vs bir manita bulursam buraya gelip yazacağım
Hatta fotoğraf bile atabiliriz yani güzel olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batieskleon
23 temmuz tarihine kadar ne olur bilmiyorum ama
Dışarıda çıkıp yaptığım şeylerle mesela dışarı çıkıp fotoğraf çekmek ya da gitar çalmak vs bir manita bulursam buraya gelip yazacağım
Hatta fotoğraf bile atabiliriz yani güzel olurolur hocam, çok da güzel olur.
-
özel bi çaba göstermiycem, ama katılıyorum güncellerim
-
bencede her icad bi işi kolaylaştırmak için bulunmuş mesela
ülkedeki abazanlık sayısı fazla olduğundan çinlilerden önce bizim cima robotlarını yapmamız lazım
-
hoşgeldin hocam. fava at dursun.
-
TOPLANIN
YENI TAKTIK
kendi başıma dışarıda oturmaya çıktım, avm önü açtım entelektuel triplerle tarih kitabımi okumaya
Yanıma 3 kız oturdu
Tanistik muhabbet kurduk
3 tane kız arkadaşım olmuş oldu, birine yuriycem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglan
TOPLANIN
YENI TAKTIK
kendi başıma dışarıda oturmaya çıktım, avm önü açtım entelektuel triplerle tarih kitabımi okumaya
Yanıma 3 kız oturdu
Tanistik muhabbet kurduk
3 tane kız arkadaşım olmuş oldu, birine yuriycemanlat o zaman nasıl tanıştınız? kim söze girdi? ilk ne dedin?
-
kıza instagramdan yazdım hocalar, cevap bekleniyor. gazamız mübarek olsun. @Ponçikyasemin
-
Ben kitap okurken karşıma oturdular.
Sonra kitabı bıraktım onları kesmeye başladım.
Bana bakti biri diğer 2 si muhabbet ediyordu,
Rahatsız ettik kitap okurdun dedi.
Yok canım ne rahatsızlığı ben de sıkılmıştım zaten dedim. Hem hava da rüzgarlı sayfalar katlanıyordu dedim.
Muhabbet başladı.
Ne okuyorsun vs. Bakabilir miyim vs. Dediler verdim.
Adın ne vs. Tanışma evresi oldu.
Onlar olta attı bana yakışıklı olmak böyle bisey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 20 Nisan 2021; 17:32:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikıza instagramdan yazdım hocalar, cevap bekleniyor. gazamız mübarek olsun. @Ponçikyasemin
haydi bakalım umarım bu sefer kurtuluşa erersin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X