tabi nerden nasıl bu konudamı konuşucaksınız |
YALNIZ KALPLER DH ÜYELERİ KIZ BULMA HAREKETİ [HEDEF 23 TEMMUZ] [BABA KONU] (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 11 Kasım 2020tabi nerden nasıl bu konudamı konuşucaksınız
aynen hocam bu konunun altında konuşuyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaYANLIŞ ALARM KIZ BENDEN BÜYÜKMÜŞ aahhhh çok utandım şimdi
Alıntıları Gösterne dedin ki hocam kıza? bir de kaç yaş büyükmüş?
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisine dedin ki hocam kıza? bir de kaç yaş büyükmüş?
Alıntıları Gösterişte bölümünü sordum, felsefe bitirmiş sosyalojide yüksek lisansda tez aşamasındaymış, yani doğrudan sormadım ama ben 21 yaşımda olduğuma göre benle bi kaç yaş fark var arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiaişte bölümünü sordum, felsefe bitirmiş sosyalojide yüksek lisansda tez aşamasındaymış, yani doğrudan sormadım ama ben 21 yaşımda olduğuma göre benle bi kaç yaş fark var arada
Alıntıları Göster22 ya da 23'tür hocam çok da büyük değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi22 ya da 23'tür hocam çok da büyük değil
Alıntıları Gösterdoğru da kendimi kötü hissettim şimdi :// ne yapsam bilemedim, sence sorun olur mu ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiadoğru da kendimi kötü hissettim şimdi :// ne yapsam bilemedim, sence sorun olur mu ki
Alıntıları Gösterolmaz hocam yea. sen yaş, yıl muhabbetine girmeden konuşmayı sürdür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiolmaz hocam yea. sen yaş, yıl muhabbetine girmeden konuşmayı sürdür.
Alıntıları Gösterben muhabbeti devam ettireyim de sevdiğim kızın benden büyük olması.. ne biliyim kız arkadaşımı koruyup kollamak isterim, kız benden büyük olunca yanında kötü hissederim gibi geliyor :S
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiaben muhabbeti devam ettireyim de sevdiğim kızın benden büyük olması.. ne biliyim kız arkadaşımı koruyup kollamak isterim, kız benden büyük olunca yanında kötü hissederim gibi geliyor :S
Alıntıları Gösterkötü hissetmezsin hocam birkaç yıl farkın hiçbir farkı olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikötü hissetmezsin hocam birkaç yıl farkın hiçbir farkı olmuyor.
Alıntıları Gösterhadi bakalım deneyim şansımı yine, böyle giderse bu konudan ilk mezun ben olucam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiahadi bakalım deneyim şansımı yine, böyle giderse bu konudan ilk mezun ben olucam
Alıntıları Gösterseni uğurlayalım da daha sırada ben varım
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiseni uğurlayalım da daha sırada ben varım
Alıntıları Gösternereden bulacaksın kızı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardianereden bulacaksın kızı?
Alıntıları Gösterinternetten bulacaz muhtemelen. belki tanıdıklar aracılığıyla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiinternetten bulacaz muhtemelen. belki tanıdıklar aracılığıyla.
Alıntıları Gösterben internetten bulmayı hiç sevmiyorum, geri kafalıyım biraz. kolay gelsin sana o zaman reis, başarılar.
-
sağ ol hocam. ben de aslında aynı şekilde düşünüyorum ama salgından dolayı tanışacak insan olmuyor ki etrafımızda.
-
internetten mesajlaştığım kız hesabı kapattı galiba, bi kötü oldum. ulan o kadar konuştum ama daha numarasını almamıştım. bitti her şey. hocam yardım et. @Avanguardia
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiinternetten mesajlaştığım kız hesabı kapattı galiba, bi kötü oldum. ulan o kadar konuştum ama daha numarasını almamıştım. bitti her şey. hocam yardım et. @Avanguardia
senden bıkıp kapatmadı umarım asfsfdf
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiasenden bıkıp kapatmadı umarım asfsfdf
Alıntıları Gösterbilmiyorum hocam, konuşurken söylediydi evinde ailesinde korona kapan olmuştu. acaba kıza da geçti ya da birileri öldü de ondan mı kapadı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisibilmiyorum hocam, konuşurken söylediydi evinde ailesinde korona kapan olmuştu. acaba kıza da geçti ya da birileri öldü de ondan mı kapadı?
Alıntıları Gösterkapatma sebebini bilemem de, üzüldüm kıza şimdi :// inş biri ölmemiştir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiakapatma sebebini bilemem de, üzüldüm kıza şimdi :// inş biri ölmemiştir
Alıntıları Gösterinş. ilk söylerken gülerek yazmıştı hocam, böyle de koronalı bir şey oldu asdsadads, gibi. o yüzden çok ciddi bir durum yoktur diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X