heee, sonra? |
YALNIZ KALPLER DH ÜYELERİ KIZ BULMA HAREKETİ [HEDEF 23 TEMMUZ] [BABA KONU] (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0haydi bakalım umarım bu sefer kurtuluşa erersin
Alıntıları Göstersanmıyorum hocam ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
-
Detayları da anlattik işte de, cok kabasın birader niye böylesin sen ya tabii kız bulamazsın
Böyle konuşma şekli mi var la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gavuroglanDetayları da anlattik işte de, cok kabasın birader niye böylesin sen ya tabii kız bulamazsın
Böyle konuşma şekli mi var la
ne kabası hocam? konuşmuyoruz ki, yazılı iletişim kuruyoruz. sizli bizli yazdığım sürece yazılı dil nasıl kaba olabilir ki?
kızlarla konuşmanın nasıl gittiğini soruyordum, yarım kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 20 Nisan 2021; 17:38:47 > -
kızdan cevap geldi, tanışalım tabi, ARKADAŞ olabiliriz falan diyor. biraz muhabbete girip sonra mı ilerletsem işleri ne yapsam? @Ponçikyasemin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 20 Nisan 2021; 17:49:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikızdan cevap geldi, tanışalım tabi, ARKADAŞ olabiliriz falan diyor. biraz muhabbete girip sonra mı ilerletsem işleri ne yapsam? @Ponçikyasemin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikızdan cevap geldi, tanışalım tabi, ARKADAŞ olabiliriz falan diyor. biraz muhabbete girip sonra mı ilerletsem işleri ne yapsam? @Ponçikyasemin
ilk başta doğru düzgün iletişimi oturt önce
sonra yavaş yavaş ilişki düşündüğünü belli etmeye başlarsın.
kanka falan deme ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0ilk başta doğru düzgün iletişimi oturt önce
sonra yavaş yavaş ilişki düşündüğünü belli etmeye başlarsın.
kanka falan deme ama
Alıntıları Gösterben erkeklere kanka demiyorum ya ne kankası. ama kız konuşmaya pek istekli değil gibi, bilemiyorum.
-
bir de öyle bodoslama girdik ama yazacak şeyim de yok.
-
hocam size son 1 tavsiyem eğer bu da işe yaramazsa discord falan kullanmanız özellikle elraenn müzisyen gibi yerlerde çok fazla kız oluyor.
belki orada sohbet muhabbet derken birisini bulursunuz.
ama direkt yürümeyin yoksa modlara şikayet falan edip banlatırlar
-
Güzel konuymuş okurum ara ara.
Ben de geçen az daha kız arkadaş yapıyordum ama reddettim
Olay şöyle oldu yeni mezun olduğum okuldan bi kız arkadaş yazdı instagramdan. Muhabbetim vardı ama çok samimi değiliz yani bi yerde oturup kahve içmedik birden yazmasını beklemiyordum.Napıyon nasıl gidiyor derken kendisi arkadaşını bana tavsiye etti konuşsanız nasıl olur diye şaşırdım bi an. Kızı görmeden reddettim ama sebebim de vardı. İşte ekimde önemli bir sınavım olacak (yaş 23 ama daha önce hiç kız arkadaşım olmadı nasıl konuşulur neler yapılır bilmediğimden) başıma stres oluşturacak işten kaçınayım dedim.Tabi kıza bu içsesimi anlatmadım sınavdan sonra bakarız dedim. Sonra kızı gösterdi ve farklı şehirde okuyormuş o da ekimde mezun olacak ve meslektaşız. Yani sınava kadar buluşamayacağız zaten bilmiyorum uzaktan nasıl olur bu iş
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0hocam size son 1 tavsiyem eğer bu da işe yaramazsa discord falan kullanmanız özellikle elraenn müzisyen gibi yerlerde çok fazla kız oluyor.
belki orada sohbet muhabbet derken birisini bulursunuz.
ama direkt yürümeyin yoksa modlara şikayet falan edip banlatırlar
hocam benim twitch yayın ve yayıncılarıyla pek aram yok ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: analitikduzlem
Güzel konuymuş okurum ara ara.
Ben de geçen az daha kız arkadaş yapıyordum ama reddettim
Olay şöyle oldu yeni mezun olduğum okuldan bi kız arkadaş yazdı instagramdan. Muhabbetim vardı ama çok samimi değiliz yani bi yerde oturup kahve içmedik birden yazmasını beklemiyordum.Napıyon nasıl gidiyor derken kendisi arkadaşını bana tavsiye etti konuşsanız nasıl olur diye şaşırdım bi an. Kızı görmeden reddettim ama sebebim de vardı. İşte ekimde önemli bir sınavım olacak (yaş 23 ama daha önce hiç kız arkadaşım olmadı nasıl konuşulur neler yapılır bilmediğimden) başıma stres oluşturacak işten kaçınayım dedim.Tabi kıza bu içsesimi anlatmadım sınavdan sonra bakarız dedim. Sonra kızı gösterdi ve farklı şehirde okuyormuş o da ekimde mezun olacak ve meslektaşız. Yani sınava kadar buluşamayacağız zaten bilmiyorum uzaktan nasıl olur bu işhocam kaybedecek neyin var allaşkına? en azından otur bir muhabbet et. şans ayağına gelmiş.
-
@Ponçikyasemin hocam ben bu kıza açık konuşsam olmaz mı ya, böyle bir yere varacak gibi değil. konuşmalar çok zorlama duruyor.
-
Olur tabii ki nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın
Sonuçta bu işlerin bir formülü,kalıbı yok -
Kız beni beğenmiştir deeğil mi hocam sonuçta kız direkt onun kankası yani ilk o görmüştür. yoksa kız kafasında sadece bizi yakıştırıyor önce bana sordu kız arkadaşım var mı diye ona göre mi arkadaşına gösterecek beni kafamda deli sorular. Sırf stres hocam ya daha konuşma aşaması var imkanı yok daha sakin bir dönemde bu işleri kurcalayacam bu şekilde ders çalışamam şu sınavı bi vereyim kurtulurum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Olur tabii ki nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın
Sonuçta bu işlerin bir formülü,kalıbı yokhocam dümdüz gittim. öyle çok flörtöz davranmadan, tanışalım yahu, arkadaşlık kuralım gibisinden konuştum. kız da bir şeyler anlattı ama benim testosteron yüklü beynim almıyor kızın anlattıklarını. size bir ss göndersem mi?
-
Olur öZelden bakarım bir -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Olur öZelden bakarım birhocam bu kız beni salmadı. okulumu falan soruyor.
-
Konuşmaya devam et bari
Nasıl sıcak mı yapıyor belki okulunu öğrenince Zeki ve entelektüel olduğunu düşünür
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X