Şimdi Ara

Yalıtımı iyi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafaüstü kulaklık alacağım. 100TL bütçem var. Gittim çakma beats aldım idare etsin diye. Çünkü kulakiçi kulaklıklar kulağımı arıtıyor. Bu dandik kulaklıkla da sesler her türlü duyuluyor. Gitsem sağda solda müzik dinlesem herkes rahatsız olacak yani.

Ses yalıtımı iyi olan 100 TLlik bi kulaklık önerebilir misiniz? Dikkatimi 2 ürün çekti nasıllardır bilemedim: MAXELL Retro Dj Siyah Kablolu Kulaklık ve PANASONIC RP-HXD3E-V siyah olanlar tercihimdir :D

• http://www.teknosa.com/urunler/110261482/philips-oneil-sho956010-the-stretch-headset-siyahk

Bu fiyata kaçırma bence. Bütçeni 10 lira aşıyor ama kesinlikle değer. Maxell gibi markaları boşver.
  • Sony xb-400 de iyidir fiyatına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 12 Mart 2014; 22:39:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XB-400 ü kulanmadım, bu yüzden ses kalitesi olarak Stretch ile karşılaştıramam ama Stretch gibi kulağı sarmadığı için izolasyon konusunda daha başarısız olacaktır.
  • Xanthochroid kullanıcısına yanıt
    stretch öyle gelde al beni demedi bana :) tabi gidecem teknosaya media markta bakacam bulursam konya da olabilir. ama ne biliyim cidden gidip alasım gelmedi ama sony de aklım kaldı mesela
  • osmcgrgenc kullanıcısına yanıt
    Ona bir şey diyemem. Yalıtım konusunda uyardım sadece. Gidip deneyerek almak en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xanthochroid kullanıcısına yanıt
    son 1 senede 3-4 model denedim. Sony vardı o zamanlar masaüstündeydim kablosu kısaydı sattım. dandik aldım ve 1 haftada bozuldu. sonra logitech aldım enseden bantlıydı bu yüzden kuzenime verdim. daha sonra kulakiçi kullandım onlarda kulağımı ağrıttı. tekrar kafaüstü aramaya başladım. bu arada dandik çapçakma bir beats benzeri kulaklık aldım. şuan kafam ağrıyor :D o kadar dandik yani. bu yüzden sağlam bir bütçe ayırdım iyi ses rahatlık istiyorum bunu bulabilirim bu fiyat aralığında birde dışarıyı rahatsız etmeyip dışarının sesini de almayan(en azından yakın hali) bir kulaklık olmalı.

görünümde strech çok iyi görünüyor. ama sony de acaba mı ki? önce bi deneyim bunları....
  • Bass seviyorsan sony mdr xb400 al geç uğraşma hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malilion

Bass seviyorsan sony mdr xb400 al geç uğraşma hocam

ben türkü ve pop dinliyorum dün azıcıkta yabancı müzik indirdim öyle bass sevdam yok :) müzikten çok oyun seslerini duymak ve çevreyi rahatsız etmemek istiyorum ona göre bir kulaklık arıyorum.
  • Hocam türküyü bilmem de ben bassız kulaklıkta Pop müzikten zevk alamıyorum. Size 3 adet kulaklık söyleyeyim, mp3 playerınıza müziklerinizi yükleyip gidin deneyin bence. Mediamarkt teşir ürün bulundurmakta en iyisi. Oraya giderseniz bulursunuz.

Sony mdr xb400 99tl
    Sony mdr v150 49tl
    Sony mdr x600 100tl civarı
    Sony mdr x300 49tl

Ben alacak olsam xb400 ü alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malilion -- 14 Mart 2014; 1:12:41 >
  • malilion kullanıcısına yanıt
    yarın öğleden sonra boşum gidip bakacağım.
    Denemeden almayın hocam. Herkesin zevki ve kulağı farklı ;)

Evet hocam ürün bu. Yalıtım konusunda şüpheniz olmasın,kulağı sarmamasına karşın gayet iyi. Aynı zamanda daha üst model olan xb600 den ilginç bir şekilde daha iyi,tam bir f/p ürünü diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 14 Mart 2014; 17:50:43 >
  • xb400 internette bir iki video izledim hoşuma gitti. electroworldde kutu içerisinde gördüm. Tek sıkıntım mediamarkt internetten alırsam 102TL ye geliyor mağazada yok. konya electroworldde 127TL :( mediamarktta hepsini denedim sony yoktu hiç panasonic coloud falan vardı sevmedim
  • Sony internetten sipariş edemezsemhttp://www.vatanbilgisayar.com/hq-1600-kafa-bantli-kulaklik--siyah.html#genel-bakis ürüne bakıyım mı?

Dışarıya ne ses versin ne de dışarıdan ses alsın abi. Bugün 100liralık kulaklıklarda ses alamayınca iyice detay arayada bilirim 20TLlik çakma beats gibi ses çıkaran pahalı ürünlerdi yani...
  • Hocam link attığınız ürünü maalesef hiç denemedim ancak sony xb400'ü alacağınıza pişman olacağınızı hiç sanmıyorum. Pop vb türler dinliyorsanız sizi memnun edecektir. Bana kalırsa internetten sipariş verin

• Columbia kullanıcısına yanıt
    kart buldum galiba pazartesi siparişi vereceğim sağolun :)
    Rica ederim,hayırlı olsun yeni kulaklığınız

• Columbia kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı işi yattı 30 tl fazla vermek de istemiyorum :( media markt getirir mi ki mağazaya ya da Sony Center da ne kadardır fiyatı acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.