Şimdi Ara

Hoparlör kablosu tavsiyesi (Kaliteli sesi seviyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar merhaba bende yamaha rx-v 473 var birde heco 601-201-101 set var kablo olmak istiyorum kafamda belli markalar var ancak farklı fikirlere açığım Kafamda ki markalar örnek : Klotz Twinax LY240 2x4.0mm prolin pr009 gibi metre 8 lira metrede 15 liraya kadar çıkabilirim

Orijinalden alıntı: y-emre

Chord'u tavsiye ederim. -->

Chord Carnival SilverScreen
    http://www.futureshop.co.uk/chord-carnival-silverscreen-speaker-cable-p-1133.html#.U7_mC5R_uuk

gümüş kablolarda bas alamazsın diyorlar birinde olsa deneme imkanım olsa süper olur :) prolink pr 009 bakır odAaiyi diyorlar metre 25 geçmeyiecek başka önerinizi var mı aarkadaşlar ?

Ayrıca Black Rhodium OPUS veya Black Rhodium başka kabloları hakkkında bilgi alabilirsem sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihanilerdivanli -- 10 Eylül 2014; 18:09:53 >

• fatihanilerdivanli kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bütün sistememi kablo istiyorsunuz yoksa Frontlaramı.Bende Frontları değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Hocam siz bütün sistememi kablo istiyorsunuz yoksa Frontlaramı.Bende Frontları değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar...

Şimdilik rontlara ve centera kullanmayı düşünüyorum

Kabloyu almadan önce Sigma ses, Asım Bey'den deneme için aynı kablodan istedim ve gerçekten ciddi fark olunca kablo almaya karar verdim. Kendi ihtiyacıma göre 2x3mt ve uçlarını banana plug olarak 270tl gibi bir fiyata aldım.

Siz de kendisi ike irtibata geçin, deneme için ürünü isteyin. Ondan sonra kendiniz karar verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 10 Eylül 2014; 18:57:02 >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • Centerlarda kullanmak için 1 adet kablo var ilgilenenler pm atabilir

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96802314
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Deneme için ne kadar kablo yolluyorlar birde herhangi bir para ödeniyor mu teşekkürler. Chord Company Carnival Silver Screen da aklımı çeliyor bunu tercih etme sebebini sorucaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihanilerdivanli -- 11 Eylül 2014; 10:00:52 >

Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırmak yoruldum çünkü denemeden anlamanın yolu yok gerçekten yardımını için teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: turuncu55

Kabloyu bedava yolluyorlar. Sadece kargo paraları size ait oluyor.
    Kabloyu tavsiye üzerine aldım. Açıkçası çok da araştırmadım.

Asım Beyle görüştüm 2X2.5 metre demo kablolarıo varmış banana uçlarıyla son bulmuş size uyarmı dedi benim receiver yamaha rx-v 473 arkada delikleri var ama nettekiler için metalli gibi hecolara uyuyor zaten değil mi sıkıntı yok

http://www.rapalloav.co.nz/media/catalog/product/cache/1/image/930x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/y/a/yamaha5732.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihanilerdivanli -- 11 Eylül 2014; 11:09:56 >

• fatihanilerdivanli kullanıcısına yanıt
    Uyuyor sorun olmaz. Sadece hem avr'de hem de hoparlör terminallerinin ortalarındaki plastik tıkaçları çıkarmanız lazım. Direkt sokmaya çalışmayın.

AVR'nin arkasındaki plastik tıkaçları çıkarmak için terminale bir vida sokun ve çevirin. Vidanın plastiği tuttuğunu gördüğünüz zaman vidayı çekin. Bu şekilde bana plugları takabileceğiniz yuvayı açmış olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.