Şimdi Ara

YALIN VE ŞAHAN ZAGA'DA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okan Bayülgen'in sunduğu, ekranların sevilen talk show programı "Zaga" ya bu gece; Yalın, Şahan Gökbakar, Sema Şimşek, Deniz Pulaş, Buket Saygı, Merve İldeniz, İpek Gümüşoğlu, Sibel Tan, Hülya Yiğitalp ve İpek Tenolcay konuk olacak.

Okan Bayülgen'in Zaga tiryakilerine yine süper bir şov ve eğlence sunacağı programda; "Damatlar" ve "Zaga Üniversitesi" adlı skeçler de ekrana gelecek. Bu süper şovu kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 23 Nisan Cumartesi /2005
    Yayın Saati : 00.30-Canlı

• quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Zaga'ya yıldız yağıyor

Okan Bayülgen'in sunduğu, ekranların sevilen talk show programı "Zaga" ya bu gece; Yalın, Şahan Gökbakar, Sema Şimşek, Deniz Pulaş, Buket Saygı, Merve İldeniz, İpek Gümüşoğlu, Sibel Tan, Hülya Yiğitalp ve İpek Tenolcay konuk olacak.

Okan Bayülgen'in Zaga tiryakilerine yine süper bir şov ve eğlence sunacağı programda; "Damatlar" ve "Zaga Üniversitesi" adlı skeçler de ekrana gelecek. Bu süper şovu kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 23 Nisan Cumartesi /2005
    Yayın Saati : 00.30-Canlı

İkisi de yanlış. Bi kere 24 Nisan gün.

Saati de %100, 1 saat ileri kayar.

• gidip seyredeecm hatta şimdi gidiom. sıktı bu gece DH. zaten tartışmadan başka da bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkslyyldz

gidip seyredeecm hatta şimdi gidiom. sıktı bu gece DH. zaten tartışmadan başka da bişey yok.

Eğlenceli geçti mi?Ben kaçırdım da programı daha yeni farkettim kaçırdığımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 5 Kasım 2012; 13:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

gidip seyredeecm hatta şimdi gidiom. sıktı bu gece DH. zaten tartışmadan başka da bişey yok.

oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

quote:

oha

harbiden yuh

• quote:

quote:

çok eğlenceliydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatırlattığın iyi oldu tekrarını izleyeyim bari
  • Bi an anlayamadım ne olduğunu
  • quote:

quote:

• hobaaa 7sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muze gibi, mezarlik gibi. 2005 liler, adamlar birakip gitmisler. Belki bizde birakcaz, 2020 liler gelcek, bu yazdigim yorumuma alinti yapcak vay be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj sayın güzelmiş kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.