Şimdi Ara

Yalın internet hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimizde sabit telefon yok bilgisayarcı yalın internet al dedi şimdi nasıl oluyor bu iş ?

modem var mı ?
    ilk defa alıcam ücretleri ve internet hızı nedir ?
    torrent download için
    2.katta oturuyorum bi sorun olur mu ? Ve nasıl alabilirim ?

lütfen arkadaşlar yardım edin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 8 Temmuz 2013; 0:49:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon hattı olmadan internet kullanamassın, yalın internette alsan yine telefon kablosundan sinyal alacaksın, tek fark o telefon hattıyla arama yapamayacaksın sadece dsl sinyali verilecek o hattan, uyanık telekomda yalın internet ayağına yine o hattın sabit ücreti olan 15 lirayı senden alacak, yinede kampanyalara falan bak bazı paketlerde tahahüt verdiğinde yalın internet ücretini tahahüt süresince almıyorlardı.
  • Şimdi internet alamıycakmıyım ben ?

• Sizin ne istediğinizi anlamadım ben?

İnternet almak istiyorsanız gidip önce başvuru yapacaksınız onlar zaten size ne gerekli olduğunu söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sizin ne istediğinizi anlamadım ben?

İnternet almak istiyorsanız gidip önce başvuru yapacaksınız onlar zaten size ne gerekli olduğunu söyler.

Şöyle söyleyim evimizde sabit telefon yok.İnternet almak istiyoruz bilgisayarcılara sordum yalın internet al dedi adaptörü prize takınca interneti kullanıyosun dedi

• Telefon hattı yine oluyor, sonuçta adsl hizmeti yine telefon hattından geliyor, normal sabit hat bağlatırsanız telefonu aramalar içinde kullanırsınız sabit ücret ve konuştuğunuz kadarını ödersiniz telefon için, yalın internette yine telefon hattı oluyor ama telefon ile arama yapılamıyor sabit hat ücreti alınmıyor ama telekom sabit ücreti yalın internet adı altında 15 lira ile alıyor ekstra olarak aldığınız internet paketini ödüyorsunuz, tahahüt verirseniz yalın internet ücreti almaz, telefon hattı olur sadece internet ücretini ödersiniz.
  • quote:

Telefon hattı yine oluyor, sonuçta adsl hizmeti yine telefon hattından geliyor, normal sabit hat bağlatırsanız telefonu aramalar içinde kullanırsınız sabit ücret ve konuştuğunuz kadarını ödersiniz telefon için, yalın internette yine telefon hattı oluyor ama telefon ile arama yapılamıyor sabit hat ücreti alınmıyor ama telekom sabit ücreti yalın internet adı altında 15 lira ile alıyor ekstra olarak aldığınız internet paketini ödüyorsunuz, tahahüt verirseniz yalın internet ücreti almaz, telefon hattı olur sadece internet ücretini ödersiniz.

İlla telefon gerekli demi ? İnternet için ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Yalın İnternet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

Telefon hattı yine oluyor, sonuçta adsl hizmeti yine telefon hattından geliyor, normal sabit hat bağlatırsanız telefonu aramalar içinde kullanırsınız sabit ücret ve konuştuğunuz kadarını ödersiniz telefon için, yalın internette yine telefon hattı oluyor ama telefon ile arama yapılamıyor sabit hat ücreti alınmıyor ama telekom sabit ücreti yalın internet adı altında 15 lira ile alıyor ekstra olarak aldığınız internet paketini ödüyorsunuz, tahahüt verirseniz yalın internet ücreti almaz, telefon hattı olur sadece internet ücretini ödersiniz.

İlla telefon gerekli demi ? İnternet için ?

Adsl için telefon hattı gerekli, süperonline fiber kullanırsanız gerekli değil.

• telefon hattı olmak zorunda yoksa internet bağlanmıyor malesef.hep amerikanın oyunları telekom ve internet ortak altyapı...
  • Sizin kafanız karışmış :)

Adsl bağlantıların tümü için telefon hattı gerekli, yani fiziken bakır kabloya ihtiyacınız var. Ancak telefon hizmeti almak zorunda değilsiniz. Bilgisayarcı bunu kastetmiş, telefon hizmeti almak istemiyorsanız yalın internet alın demiş yani sadece bakır telden internet bağlantısı alın, telefon hizmeti satın almayın demiş. Arkadaşların dediği gibi, yalın internet de alsanız, her türlü o telefon parasını sizden alıyorlar.

Sizin yapmanız gereken gidip başvuru yapmak, onlar zaten binanın içine hat çekerler. Hatta zaten çekilmiş vaziyettedir, sadece bağlantıyı yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Sizin kafanız karışmış :)

Adsl bağlantıların tümü için telefon hattı gerekli, yani fiziken bakır kabloya ihtiyacınız var. Ancak telefon hizmeti almak zorunda değilsiniz. Bilgisayarcı bunu kastetmiş, telefon hizmeti almak istemiyorsanız yalın internet alın demiş yani sadece bakır telden internet bağlantısı alın, telefon hizmeti satın almayın demiş. Arkadaşların dediği gibi, yalın internet de alsanız, her türlü o telefon parasını sizden alıyorlar.

Sizin yapmanız gereken gidip başvuru yapmak, onlar zaten binanın içine hat çekerler. Hatta zaten çekilmiş vaziyettedir, sadece bağlantıyı yaparlar.

Teşekkür ederim bde internet kutusu varmış o ne oluyor dışarı çıkıp baktım kutu falan yok :)
    bu arada apartmanda 4 dairede internet var

• Tamam o zaman apartmanda telefon kutusu var. İnternet kutusu dedikleri şey o işte, telekom'dan gelen kablo demetinin girip apartmandaki dairelere dağıldığı basit bir kutu, içi de bakır telefon kablosu dolu olmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Tamam o zaman apartmanda telefon kutusu var. İnternet kutusu dedikleri şey o işte, telekom'dan gelen kablo demetinin girip apartmandaki dairelere dağıldığı basit bir kutu, içi de bakır telefon kablosu dolu olmalı :)

Valla apartmanda bişey görmedim en üst katta televizyon için kutu belkide odur ?

• Olabilir. Apartmanda adsl kullanan varsa mutlaka telefon kutusu vardır. Ya da dediğiniz gibi tv kutusunun içinde bakır kablo vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.