Şimdi Ara

Yalın hipernete geçememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Merhabalar , öncelikle bugün yaşadığım macerayı anlatmak istiyorum , yalın hipernete başvurmak için öncelikle müşteri temsilcisiyle konuştum , telekom yeni fiber çalışmasında saha dolabını evimin önüne koydu ben de faydalanmak istedim. Bölgemde 50mbit'e kadar hipernet alabileceğim söylendi.Sonrasında vdsl2 modem olarak airties 5650 siparişi verdim. Bugün telekom müdürlüğüne gidip , ben yalın hipernet istiyorum dedim , adam bana hipernet var ama yalın veremeyiz , altyapınız buna müsait değil , bunun için yeni bir hat çekilmesi gerek , şu anda çalışma var 2 ay sonra biter dedi. Ben de bu çalışmayı yürüten kuruma yani telekom il müdürlüğü planlama teşkilatına gittim. Planlamadaki arkadaş yalın internet almak için ekstra bir durum olmadığını mevcut hat üzerinden verildiğini söyledi. Ayrıca bölgemde tüm fibere dönüşüm çalışmalarının gerçekleştiğini saha dolabımın evimin önünde olduğunu kendi bilgilerinden teyit ettim , yarın modemi alınca tekrar gidip bu bildiklerimi anlatıcam. Yine altyapınız müsait derse bu konuda yasal haklarım nelerdir ,hangi mahkemeye başvurmam gerekir ?

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.