Şimdi Ara

Yalın ADSL'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir TTNet müşterisiyim. Geçenlerde Superonline'dan aradılar. Telefonu geçirdiğim takdirde 8 mbit 50 gb AKK ile birlikte 59 TL dediler.
    TTNette kopma sorunu yaşadığım halde 4 gündür ilgilenen olmadı. Daha önce yaşadıklarımda cabası. Bir kaç sorum olacak ;

4 TL daha fark verip 16 mbit hıza çıkartabiliyormuşuz. Doğru mudur ?
    Torrent indirmede sorun yaşanıyormuş. Doğru mudur ?
    Verdikleri modemin kalitesi vs nedir ? Toplam 4-5 kere modem değiştirdim TTNette.
    Telefonu geçirdiğim zaman kaç dk hediye veriyorlar ? TT'den biriyle konuştuğum zaman ücretlendirme farklı olur mu ?

Şimdilik sorumlarım bunlar.
    Teşekkürler.

• Adsl'de torrent sıkıntısı yok sanırım. Modemleri kaliteli Airties. Telefonu fiber net olmadan geçiremiyoruz ki? Yanlış bilgilendirme olmuş sanırım. Ben normal telefonları geçilmez diye biliyorum. Ama yalın internet olayı varmış ücretsiz oluyormuş. Bunu sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 1 Ekim 2012; 23:37:56 >
  • stones usta hakli telefon normal adslde gecmiyor bende bugun sordum ancak fiber olmadan olmaz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden adsl hattının bulunduğu numara taşınamıyordu artık telefon hattını yalın adsl yapıp numarayı voip şebekesine aktarıyorlar. Superonline yeni başladı yalın adsl vermeye.
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=47&d=yalin-adsl&t=1#tabFiyat
    2 yıl sözleşme yaparsanız ve sabit numaranızı da taşırsanız 8mbit 50gb akk 59 lira ve her ay 100 dakika hediye veriyor. Türk Telekom'dan superonline yönünü arama ücreti 14,6 Kr/dk ve bedava dakikalardan düşmez (7'den 7'ye vs.)
    ttnet de yalın adsl kampanyası yapmış. 1 yıl sözleşme karşılığında 8mbit 50gb akk 59 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 2 Ekim 2012; 12:59:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL e geçiş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.