Şimdi Ara

YALAN-Vucudumuzda ki damarlar Dünyayı 4 KEZ DOLANIR YALAN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Türevini alman mantıksız, limitini alıp eşkenar üçgenle çarpman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çöyle bi bkatım en küçük damarlar 5-10 mikron çapında ki vücüdun heryerine yayılmış durumdalar.
    1 mikron 10^(-6) mm --> 10^(-7) cm.
  • yani hiç de mantıksız değil.
  • 1 cm yarıçaplı, 1 cm yüksekliğinde bir silindir düşün. Hacmi 6 cm^3, türevi, 18 cm^2, onun da türevi 36 cm eder.

Şimdi bu silindire 0.1 cm yarıçapında ve 1 cm uzunluğunda çubuklar yerleştirdiğini düşün. Toplamda 100 adet çubuk yerleştirebilirsin. Her birini uç uca eklediğinde 100 cm boyunda bir çubuk elde edersin. Şimdi bir de bu çubukların çapını 0’a yaklaştır. Bir sayı elde edemeyeceksin, çünkü sonsuza gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 24 Mayıs 2020; 5:31:10 >
  • hayatımda duyduğum en saçma bilgi bu bilgi bütün atomlarımızı yan yana dizsen 1 tur atamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

hayatımda duyduğum en saçma bilgi bu bilgi bütün atomlarımızı yan yana dizsen 1 tur atamaz
    Ayyyynen oyle sonunda beni anlayan biri

• Evrim Ağacı
    Sinirlerinizi veya Damarlarınızı Uç Uca Eklersek Ne Olur? - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/sinirlerinizi-veya-damarlarinizi-uc-uca-eklersek-ne-olur-879

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

https://evrimagaci.org/sinirlerinizi-veya-damarlarinizi-uc-uca-eklersek-ne-olur-879
    ZIIIRRRRRVAAAA

YALAN-Vucudumuzda ki damarlar Dünyayı 4 KEZ DOLANIR YALAN!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Kılcal damarların ne kadar küçük olduğunu biliyor musun
    Hocam normalde hic dil bilgisine takilmam aklima estigi gibi yazarimda , cumleniz cok bozuk be 🙃

Kılcal damarların ne kadar küçük olduğunu biliyor musun ?
    Kilcal damarlarin kucuk oldugunu biliyor musun?

• Okumayın paint terk

• Adminlerden rica ediyorum IQ'su ayakkabı numarasından küçük olanlara konu açtirmasın!

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Hocam normalde hic dil bilgisine takilmam aklima estigi gibi yazarimda , cumleniz cok bozuk be 🙃

Kılcal damarların ne kadar küçük olduğunu biliyor musun ?
    Kilcal damarlarin kucuk oldugunu biliyor musun?

Alıntıları Göster
    O mesaj gecenin 3ünde yazdım
    Ne küçük ne küçük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Adminlerden rica ediyorum IQ'su ayakkabı numarasından küçük olanlara konu açtirmasın!
    Hocam dediğinize baya sadıkmışsınız . Hesabiniz 2006 kayitli toplam 400 mesajiniz var 2 defa da konu acmissiniz tebrik ederim

• Beyler kendi istegimle forumdan uzaklascam son gunler de forumda cok takiliyorum haydi Allaha emanet

• ya yalan tabi damardan bahsediyoruz ... kadar şey
    olsa olsa en fazla istanbul kadardır o kadar.
    Onu geçtim dünyayı 2 kez turlar 4 kez turlar diyorlar.
    Şimdi bir şey derdim de tekrar banlanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Mayıs 2020; 13:51:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Hocam dediğinize baya sadıkmışsınız . Hesabiniz 2006 kayitli toplam 400 mesajiniz var 2 defa da konu acmissiniz tebrik ederim

Alıntıları Göster
    Aynen boş konu açmaktan iyidir, açmamak. Rezil olmassin en azından. Kapiller in ebatları nedir bir arastiraydin en azından açmadan önce. sabah kalkıp yüzünü yıkamadan konu açınca böyle oluyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

ya yalan tabi damardan bahsediyoruz ... kadar şey
    olsa olsa en fazla istanbul kadardır o kadar.
    Onu geçtim dünyayı 2 kez turlar 4 kez turlar diyorlar.
    Şimdi bir şey derdim de tekrar banlanmak istemiyorum
    7-10 mikron çapında kılcal damarlardan bahsediyoruz 100.000 tanesi 1 metre yapıyor ve vücudun her bir köşesinde var kemikleri atar damarların hücrelerini bile kılcal damarlar besler.
    ve tüm hücrelere bu kan ulaşmak zorunda.yani istisnasız nereye elinizi atsanız karşınıza bir kılcal damar çıkar
    1.70 boyunda erkek olsa 40 cmx25cmx170cm ebatlarında olsa kabaca yani her 50 mikron mesafede 1 kılcar damar geçse sadece kılcarların uzunluğu 40.000 km yapar.
    ama araştırmadan soruşturmadan yorum yapmayı ahlak edindik toplum olarak. bu da ekvatordan en az bir kez dünyayı dolaşır demektir. tabi tek damar kılcal damar değil vücutta

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

7-10 mikron çapında kılcal damarlardan bahsediyoruz 100.000 tanesi 1 metre yapıyor ve vücudun her bir köşesinde var kemikleri atar damarların hücrelerini bile kılcal damarlar besler.
    ve tüm hücrelere bu kan ulaşmak zorunda.yani istisnasız nereye elinizi atsanız karşınıza bir kılcal damar çıkar
    1.70 boyunda erkek olsa 40 cmx25cmx170cm ebatlarında olsa kabaca yani her 50 mikron mesafede 1 kılcar damar geçse sadece kılcarların uzunluğu 40.000 km yapar.
    ama araştırmadan soruşturmadan yorum yapmayı ahlak edindik toplum olarak. bu da ekvatordan en az bir kez dünyayı dolaşır demektir. tabi tek damar kılcal damar değil vücutta

Alıntıları Göster
    E abi bende insanım herşeyi sorgulayamam. Genelde ne kadar şey sorguluyorum bir bilsen İnisiyatif aldım bu konuda.
    Bilgi için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

E abi bende insanım herşeyi sorgulayamam. Genelde ne kadar şey sorguluyorum bir bilsen İnisiyatif aldım bu konuda.
    Bilgi için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Sorgula kardeşim sorgula . Ben sorguluyorum . Yukardaki alıntı tamamiyle yalan inanmayın bunlara

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Kılcallığın ne anlama geldiğini öncelikle araştırmanı isterim :) yoksa böyle yalan yanlış bilgilerle donatırsın kendini .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.