Şimdi Ara

YALAN! VALLAHİ BİLLAHİ YALAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gizliweb.com/g/o.web/111010A/http/www.forumtr.com/showthread.php=3fs=3d653622858ca12af470c5308c22af17e9&t=3d253255

beyler link forumtr den banlandığım için gizliweb üzerinden ama bi ssorun olur mu bilmiyorum
    burdaki adam +8 kıyafet yapımını anlatmış.(resimli) ama hepsi yalan. yaklaşık 92-98 tane priest fabric coat dan 27 tane +6 çıkardım (o öyle diyor +6 ları biriktiriyo en başta sonra +7 ve +8) vede bu adam 15-16 tane +6 dan +8 yapdığını gösteriyor.(resimli ama yalan) önce +6ları biriktirdim sonra 27 tane +6 yı bastım sadece 7 tanesi +7 oldu. 7 taneden 6sını middle class ile bastım (ki o adam öyle diyor. middle ile basıyorsunuz. biri oluyor diyor) 6sını middle ile bastım patladı sonuncusunuda blassed ile bastım o da patladı şimdi bu adamın adresini bulsan ne yaprsın sen. (ibiş bide en fazla 3-5m harcayarak yapıyorsunuz diyor en 10m harcadım) yorumlar sizlerden beyler. bu adamı bulmayayım. bittin olm sen. zaten soyulmuştum param yoktu tek paramıda buna harcadım

• http:///http/www.forumtr.com/showthread.php=3ft=3d253255

üstteki link hatalı. adres bu. bide ben yandaki reklamdan yazımın 1/4 ünü okuyamıyorum. sağ tarafta kalan. nasıl düzelteceğim.
    ***** konulan yere forum_tr yazın ama _ koymayın. onukoymasam ** koyuyo ne biçim iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Aralık 2005, 1:39:19 >
  • Arkadaşlar bahsetmiştim sonunda bitti,
    baya bi emek verdim lütfen saçma böle şey olmaz vb.. diyecek arkadaşlar daha iyisini hazırlasınlar,
    Öncelikle bunlar edindiğim tecrübelere dayanarak yapılmış şeyler ve kanıtıda var
    +8 mage set ve +8 priest setlerimide kendim yaptım inanmayanlar aresten pm atabilirler bunları niye sölüyorum şundan toplumumuz konuşup iş yapmamayı pek sever nese arkiler umarım faydalı olur sizlere umarım sizde basabilirsiniz ve hacsiz para kazanabilirsiniz,
    birde şu ben bunu rep için deil sizler yararlanın die yapıorum,
    zaten rep istenmez verilir...
    Buyrun resimlerle anlattım işte 10 adımda +8:

+1-)

+2-)

+3-)

+4-)

+5-)

+6-)

+7-)

+8-)

+9-)

+10-)

Umarım resimlerde bi sorun yoktur,
    Bi sorun olursa sorun arkadaşlar yorumlarıız bekliyorum belki saçma gelebilir bazılarına ama ben böle yapıyorum sadece paylaşmak istedim,
    herkeze hacsiz,küfürsüz,KOSPSUZ,bugsuz,hilesiz oyunlar... bu o yalancı adamın dediğkleri ve resimlerli

• hll olsun kardeş bayağı uğraşmışsın...
    deniyecem bakalım.....
  • ulen ben ne diyom sen ne diyon. ben diyorum bu yalan. adam uğraşmış ama yalan. bütün paranı çarçur edersin benden sana söylemesi. +8 olmuyor.
  • Ya sen nerden biliyosun ben de bu taktikle basıyorum oluyo muhim olan gecirmeden önce bişiler yakmak onu bırak elinde +7 item olsun bunu +8 e geçmeye calıs bu item i kenara koy ve 15-16 tane +7 item yok 17. sinde koy bakaalım senin itemi +8 e bas bakalım nolcak muhim olan gecmeden önce bişiler yakmak burda da biir suru +7 oldugu için bir kaçını kurban ediosun olay bundan ibarret
  • " bu adamı bulmayayım. bittin olm sen " napacaksın adamı blunca , çatıdan mı atacaksın çok merak ettim.

Resimleri inceledim gördüğüm resimlerde adam bu yöntemle kesinlikle +8 yaparsın dememiş, zaten burda şans çok önemli diye de belirtmiş. Ama adamın söylediği yöntem doğru. Olay da oldukça basit ne kadar çok +7 basarsan +8 yapma şansın da o kadar yüksek olur.

Bu yöntemle hergün 4-5 tane alt sınıf +8 yapabilirsiniz. 60 lara yeni gelipde paraya ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar. Ama dediğim gibi yapacağınız itemler çok yüksek para etmez çünki her ihtiyacı olan kendine npc den alıp bu itemlerden basabilir lvliniz ilerledikçe para kazanmak için daha iyi yollar bulmanız gerekir.

Bnun dışında adam burda ben bu şekilde +8 yapıyorum dedi diye kabahat işlemiş mi oldu. Kimse bişey demese niye kimse +8 yapmayı anlatmıyo diye bağırırsınız, tabiki riski olacak bu işin sen +8 ler tek seferde mi basılıyhor sanıyorsun yoksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ABİ BEN DENEDİM 4 TANE YANDI ZATEN 4 TANE VARDI

• surda hata yapmis arkadas, +8 için en az 15 tane +7 olmasi lazim
    ben +8 wizard yapiyorum
    +9 deniycem
  • 15 tane +7 den 1 tane +8 yapmak. ve şansını çoğaltmak için fp ler yakmak akıl kârı değil. onların satış fiyatını topla +8 alıyosun zaten. +8 kaç paraki. 50 milyona gördüm.15 tane +7 satsan 5m den 75m daha fazla etti.
  • tmmda çok güzel anlatmşsn arkadaşm eline sağlık..fakat bunlar kaç paradan gidio ki değmez gbime geldi ha wizard+8 yapmşsn orası baska tabi
  • +8 armorlar resimde de gordugunuz gibi 40m civarı... ben de paper mageim we kendime +7 set yaptım 2 tane... biri hp basılı biri mp ve +7 ye kadar arkadasın dediği gibi yaptım.. artı bi de wizard+8 bastım... bunlar low class item oldugu için cok da para gitmio... veledezina kardes de 15 tane +7 satsam 5m den daha fazla eder demiş ama etmez...birincisi +7 armorlar 5m deil (diezde oynuorum) ikincisi sen o 15 tane yi satana kadar ben 2 tane +8 yapar satarım burda süre de onemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.