Şimdi Ara

Yalan soyleyen yakin arkadas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok uzun süredir yakin arkadaşım olan kisi surekli yalan söylüyor ne yapmalıyım? Yok 0 dakika çalıştım yok hiç bisi yapmadım vb... ben bu adama diyorum su kadar su kadar çalıştım buda ben yattım falan diyor yalan söylediğine eminim ama neden soyledigini anlayamıyorum? ( bugün ne yaptın diye soranda kendisi ben durduk yere ne yaptığımı anlatmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarriball2 -- 30 Kasım 2020; 11:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyleleri başkaları benden görür de çalışır önüme geçer diye korkan ezik tipler ben olsam arama bi mesafe koyardım
  • :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamesallen kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam, okuldan arkadaşa soru soruyordum dersle ilgili (dersleri falan da iyi) arada sırada espri falan da yapardık,eğlenirdik. Sonra bir gün yazdı bana benim arkadaşa ihtiyacım yok diye sonra engel attı. Lan neler var arkadaş şu dünyada

• ohooo lise arkadaşı satar üni arkadaşı s.... bunlar kücük düşünen hırslı basit insanın hareketı salla eglenmene bak fazla anlam yukleme arkadasa

• Yok hocam yok tolerans göstermeyeceksin yoksa başına çıkarlar bu tipler. Bu itleri kainattan izole edeceksin.

• dersle alakasız zannettim başta.

Da belki farkında değildir bazı tipler öyle çok çalışmasına rağmen kendisini çalıştı görmez tanımadığım için bir şey diyemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kolpalardan bende de var. Mamala gitsin, fazla anlam yükleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katiller de Ağlar -- 30 Kasım 2020; 21:14:49 >
  • Salla gitsin
  • Kalleştir
  • ben böyle konu actim diye konuyu kaldırmışlardı forumda çokça var demek ki hemen spamlamıslardı.
    Asıl olaya gelirsek sana tavsiyem arkadaşınla bu durumu konuşman. Niye çalışmadığını iddia ettigini sor başta. Sonra hala aynı şeyleri söylüyorsa "senin bu davranışın benim motivasyonumu ve çalışma isteğimi etkiliyor eğer doğru söylüyorsan bile lütfen bana bunu söyleme" de. Hala aynı seyi yapmaya devam ediyorsa maalesef senin geleceğin daha önemli olduğu için sınav bitene kadar konuşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.