Arkadaşlar bir arkadaşım war yalan söyledi bir kaç kez olaylar açığa çıktı yalan söylememesini söyledim baya büyük yeminler ettirdim.. Bir baktım hala yalan söylüyor .. Yalan söylemek hastalık mı? Çözümü nedir ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin çok önemli ..
bence kesinlikle bir hastalık benimde öyle bir arkadaşım wardı hep yalan söler yalan yere yemin ederdi kimi zaman kızdığımda korkusundan kimi zaman başka şeylerden hep yalan sölerdi bidaha yalan sölemiyeceğine bende öle yeminler ettirirdim söz werdirtirddim bi gün gelir yine sölerdi ben bassettiğim arkadaşımın yalanı bırakması için 3 yıldır uğraşıyorm sonunda ttaşındık ayrıldk ondan msnden görüşüyorz hala yalan söliyebiliyor malesef
Bazı insanlarda hastalıktır. Genelde kişiliği gelişmemiş kişiler kendilerini ve olayları olduğundan farklı göstermek isterler. Aynı şey benim de başıma geldi o arkadaşımla bir daha görüşmedim. Onla ilgili sonradan duyduğum şeyler de değişmediğini ve kişiliğinin hala gelişmediğini gösterir yöndeydi. Bence bu kişiler psikologtan yardım almalılar.
Ya ama öyle olaylar oluyoki yalan söylemesi gerekmiyo onda bile yalan söylüyo.. Çok seviyorum kız arkadaşımı ve farklı illerdeyiz .. Artık napıcamı bilemiyorum .. Psikologa git desem gittim der ve yine yalan söyler ..
Hmm duygusal bir ilişki varsa zor ama paranoyak olursun bence uzaklaşmaya çalış. Unutma denizde balık çok
yorumlar ltfn ...
yalan söylemek değilde palavra atmak hastalık abimin arkadaşı bize geldiği zaman paso palava atıyo şener şen gibi.bikeresinde babası ona karıya kıza git,içki iç,kumar oyna ama sigara içme demiş.olcak işmi
Ya bunu daha çok bayanlara soruyorum beni kaybetmemek için söylüyo olabilir mi acaba?Mesela bu hafta bana 13 kişi çıkma teklifi etti falan gibi ..
Evet hastalıktır.Benim bir arkadaşım var.Tabir-i caizse sürekli atar.Kendisi birazcık rapcidir.Bir grubun üyesi olmuş. Abi diyo şubat ayında ilk albüm çıkıcak. Geçen hafta ki konserde nasıl coştum görmen lazımdı filan filan.
Atttığını (salladığını) nereden biliyorum derseniz.O grubun içinden başka arkadaşlarımda var ama o bilmiyor onların benim arkadaşım olduğunu normalde hiç bir konsere götürmezlermiş getir götür işleri yaparmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme