Şimdi Ara

Yalan Söyledim Günaha girdim mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine ben.

Kızılay okula gelmiş kan verenlerden kan alıyordu. Ben arkadaşla oradan geçerken bize kan vermek istemez misiniz dedi. Bende yeni verdim teşekkür ederim dedim.

Halbuki vermedim ömrümde hiç kan.

Eskiden iki defa gittiğim de Kızılaya iğne ile parmağı mı delip kan almaya çalıştılar ama bir damla kan zor çıkmıştı. Ve nabzım hızlı attığı için kan almadılar.

Şimdi ben istesem de veremiyorum kan. Yüksek ihtimal anemi var ve nabız yüksek attığı için alamıyorlar. Ben oradaki adama yeni verdim dedim peki günaha girdin mi? Takıntı denen şey yüzünden ufacık şeyleri kafaya takıyorum. Hayatım yaşanmaz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar insanlığı değilde günahı düşünüyor ne kadar berbat insanlarımız var.
  • Üstteki bloklu .

Ne yazdığını göremedim ama iyi bir şey yazmadığına eminim. Çünkü boşa adam bloklamam.

• camiye git hocayi namaz cıkısında yakala. camiye yardim icin biraz yardim parasi ver. ve huzur dolu bir insan ol.
    kel basa simsir tarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

camiye git hocayi namaz cıkısında yakala. camiye yardim icin biraz yardim parasi ver. ve huzur dolu bir insan ol.
    kel basa simsir tarak.

Onu yapıyorum zaten. Ama benim takıntım olduğu için kafama takıyorum.

Dün ufak böceği camdan aşağı attım diye vicdan azabı çektim mesela.

Bugün de bu. Aslında yalan da söylemedim. Kan çıkmıyor zaten

• doğruyu söylesen belki onun gözünde değerin düşecek hissine kapılmış olabilirdin bu daha mı iyi? yapmayın söyle seyler günah olurmu falan sorduğun soruda mantık yok zaten
  • Günah değil de hocam kul hakkı.
    Allah (C.C.) ne diyor:"Bana her günahla gelin ama kul hakkıyla gelmeyin"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myth61

Günah değil de hocam kul hakkı.

Neresi kul hakkı hocam?

Kimin hakkına girdim ki ben. Yalan söyledim eyvallah ama söylediğim yalan bir nevi zorunluluktan. Zaten kan veremiyorum ki 2-3 defa denedim kızılayda alamadılar. Bana kan verir misiniz dediklerin de iki saat şuyum var buyum var deyip kan vermemektense, yeni verdim deyip geçiştirdim. Tamam günah ama neresi kul hakkı anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Neresi kul hakkı hocam?

Kimin hakkına girdim ki ben. Yalan söyledim eyvallah ama söylediğim yalan bir nevi zorunluluktan. Zaten kan veremiyorum ki 2-3 defa denedim kızılayda alamadılar. Bana kan verir misiniz dediklerin de iki saat şuyum var buyum var deyip kan vermemektense, yeni verdim deyip geçiştirdim. Tamam günah ama neresi kul hakkı anlayamadım.

Hocam benim de kafam karıştı biraz.
    Biraz düşündüm de kul hakkı olmayabilir.
    Hakkınızı helal edin

• İnsanları kırmamak için söylediğin yalanlar üzülmemesi ve bu ona iyi veya kötü bir etki yapmayacaksa günah olmuyor diye duymuştum ama altında ciddiyet varsa günahtır.

• günaha girmiş olabilirsin tövbe et. ama asıl bahsedeceğim şey bu değil bu kadar takıntılı olman sıkıntılı bir durum. hayatının çekilmez kılıyorsa psikologa gitmelisin bence.
  • quote:

quote:

quote:

Neresi kul hakkı hocam?

Hocam benim de kafam karıştı biraz.
    Biraz düşündüm de kul hakkı olmayabilir.
    Hakkınızı helal edin

Estağfirullah hocam ne demek

Dİğer arkadaşlara teşekkürler

Psikologa görünsem iyi olacak sanırım

• quote:

Merhaba

Yine ben.

Kızılay okula gelmiş kan verenlerden kan alıyordu. Ben arkadaşla oradan geçerken bize kan vermek istemez misiniz dedi. Bende yeni verdim teşekkür ederim dedim.

Halbuki vermedim ömrümde hiç kan.

Eskiden iki defa gittiğim de Kızılaya iğne ile parmağı mı delip kan almaya çalıştılar ama bir damla kan zor çıkmıştı. Ve nabzım hızlı attığı için kan almadılar.

Şimdi ben istesem de veremiyorum kan. Yüksek ihtimal anemi var ve nabız yüksek attığı için alamıyorlar. Ben oradaki adama yeni verdim dedim peki günaha girdin mi? Takıntı denen şey yüzünden ufacık şeyleri kafaya takıyorum. Hayatım yaşanmaz oldu

Yalan Söyledim Günaha girdim mi

• Ben de iğne yapılmasından korkardım bir zamana kadar.Ne zaman iğne vurulsam(yeri fark etmez) hemen tansiyon düşer bayılırdım.Sonra arda turan türkiyede oynarken bi ara domuz gribi oldu ve iğne vurulurken falan fotoğrafları çıktı o gün kendi kendime lan arda turan bile vurunuyor sen niye vurunamıyorsun diye o gün bugündür korkmam iğneden tatava yapmam vurunur geçerim.önemli olan kafanda bitirmek.yoksa 50 tane psikolog yardım edemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.