Şimdi Ara

Yalan Dünyaya Gülmeyen Bi Ben Miyim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma bir dizi. Daha bir kere izlemişim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Bu eleman falan acayip saçma geliyor buna gülen var mı cidden ya Türkiye'deki dizi sektörü bu kadar düştü mü?

Facebookta vs sürekli muhabbeti dönüyor.Gerçi Türk dizilerinin %90ı böyle

1.dakidan sonra biraz izleyin bi.eminim güldürecektir bu sohbetler dışında bende gülmüyorum

• Sınıftakiler buna nasıl gülüyor anlamıyorum.
  • Bu ne arkadaş sanki Türkiye de komedi dizisi mi var? Gören de sanır ki HIMYM, Big Bang Theory falan hep bizden çıktı da dizi beğenmiyoruz. Bir Leyla&Mecnun var işte kaliteli. Yalan Dünya'da ortalama bir dizi bence hatta bölüm bölüm ortalamanın üstüne de çıkıyor. Ben de pek gülmüyorum ama eğlenceli bir dizi, güzel zaman geçirtiyor. Oyuncuları yeter yani sırf onları seyretmek için izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 11 Mayıs 2012; 21:19:43 >
  • iyi ama süper değil çoğu bolumu orta a.y sı güldürmesinden çok uzak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

Yalan Dünyaya Gülmeyen Bi Ben Miyim?

Yalan Dünyaya Gülmeyen Bi Ben Miyim?

• Tek geçerim Leyla ile Mecnun:
  • ARKADAŞLAR NE BEKLIYONUZ SİZ ÖNCE ONU SOYLEYIN.YALAN DÜNYAYIDA 2-3 BÖLÜM SEYRETTİM LEYLA İLE MECNUNUDA 2-3 BÖLÜM SEYRETTİM.İKİSİDE FENA DEĞİL.İKİSİNİNDE İZLEDİĞİM BÖLÜMLERİNDE 2-3 KAHKAHA ATMIŞIMDIR.EĞER SİZE BÖLÜMDE 2-3 KAHKAHA ATTIRIYORSA O DİZİ KOMİKTİR.DİZİ BAŞLICAK GÜLMEYE BAŞLICAN DİZİ BİTCEK GÜLMEN BİTCEK BÖLE BİŞEYMİ BEKLİYONUZOLE BİŞEY DÜNYANIN HİÇ BİR ÜLKESİNİN TV SİNDE YOK
  • Donanimhaberin sadece yabanci dizi izleyen elit elestirmen ergenleri toplanmis yine. (Orcunu ben de sevmiyom)
  • Batının iyi yanlarını almak lazım ukalalığını değil.
  • Sırf gülme efekti basiyorlar diziye bir kaç kere izledim ama yok birkaç sırıtma dışında güldürmiyor beni yanlız değilsin
  • televizyonu uyumak için kullanıyorum
  • ben sadace çağataya gülüyorum.bazen sebepsiz bi şekilde çok komik geliyor.incueeee çok incueeee
  • leyla ile mecnunnnnnn
  • bir kez daha birinin yazdığı şeyden başka kişilerin etkilenmesi olayını görüyoruz. eskiden sadece ekşi sözlükte var sanıyordum. konu dışında da varmış maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

leyla ile mecnundaki mecnunun ve diğerlerinin doğaçlama yaptıkları esprilere bile yetişemezler . Ayrıca gülme efekti olan bi diziyi asla izlemem .biz güldüremiyoruz belki bu güldürür mantığıyla mi yapıyorlar ne anlamadım

+ 36641350
  • Millet gülmeye bahane arıyor. Gülme efekti gelince sırf bişey oldu sanıp gülenler var
    Bir arkadaş da bahsetmiş gülme efekti olan diziyi ben de izlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Aşırı gıcık oluyorum orçun denilen karektere dizide çok boş bir dizi Pis yedilide orço'dan farkı yok bununda ikisinede ya ergenler yada ergen ruhlular güler.

awdçbawkdnkajwndjbawdmlajwndkdawdawd

nağer pampa

idir dostum senden nbr

iidir dostum yaa yardırıyoz işte

• Dizi fena değil; ama kesinlikle "en iyi komedi dizileri" arasında yer alacak düzeyde değil. Gülse Birsel, Avrupa Yakası'nın etkisinden kurtulamamış: elit bir semt, aşağılanan Anadolu insanı, çok konuşmasa da sorun olmayan bir usta oyuncu...

Orçun karakteri ile ilgili videolar, fotoğraflar ve sözler de sosyal medyada o kadar çok paylaşıldı ve paylaşılıyor ki, bıktırdı doğal olarak. Ama popüler kültür gereği bu da sönecek elbet, Avrupa Yakası'nın Gaffur'una olduğu gibi. :)
  • Herkesin kendi gorusu tabi, bana gorede leyla ile mecnun sacmalik ve igrenc espirilerle dolu.

saygi duyarim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.