Şimdi Ara

Yaklaşık Olarak LYS Sıralamanızı Öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bu yazımda lys sıralamalarınızı öğrenme taktiğini söyleyeceğim. forumda bu tür konulara çok rastladım..

ilk olarak puanınızı hesaplıyalım

http://www.fenbilimleri.com/YGSLYSPuanHesaplama/tabid/243/Default.aspx

sonra üzerine okul puanınızı ekleyerekhttp://osym.gov.tr/dosya/1-58862/h/bolum1lisans.pdf bu adresten puan türünüze uygun taban puan bulun.
    Hemen yanında başarı sıralaması yazıyor onun yakınında birşey olur sıralamanız.
    http://osym.gov.tr/dosya/1-58862/h/bolum1lisans.pdf bu adresteki puanların aobp li ve en yüksek puanın 75 üzerinden olduğunu unutmayınız.

Diploma notunuz * 5 = x
    x*0.15

diyerek yaklaşık aobp li puanınızı bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 15 Temmuz 2012; 12:13:58 >

• katsayı 0.12 değilmiydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafi1994

katsayı 0.12 değilmiydi?

buradakiler 0.15 li

http://osym.gov.tr/dosya/1-58862/h/bolum1lisans.pdf
  • Aobp yok ki artık sıralamalar çok değişecek tahminim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi hoş da, ben 6-7k gibi beklerken burada 9kya zor girmisim gibi gorunuyo..
    kesin net sonuc bu mudur..?
  • Alakası yok beyler...geçen yıl çok kolaydı bu yıl zordu.bunlar ölçüt değil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91.6 diploma notumu 0,75'le carptıgımda 68 kusurlu bisey buldum.

bu kadar dusuk olamaz bence 75 uzerinden 68..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

iyi hoş da, ben 6-7k gibi beklerken burada 9kya zor girmisim gibi gorunuyo..

kesin sonuç tabiki değildir. yaklaşık sonuçtur
  • quote:

91.6 diploma notumu 0,75'le carptıgımda 68 kusurlu bisey buldum.

bu kadar dusuk olamaz bence 75 uzerinden 68..

+ sonsuz

banada 69 küsür geldi yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

iyi hoş da, ben 6-7k gibi beklerken burada 9kya zor girmisim gibi gorunuyo..

kesin sonuç tabiki değildir. yaklaşık sonuçtur

Biz burada birkac kisi karsilastirmali tahminler yapiyoruz net net inceleyip.
    Sinav zorlugu vs hepsini de hesap ediyoruz.
    Adi robot olan her sey iyi degildir.Kaldiki puan hesaplama motoru kadar sacma sey yok. Açı yı biraz ayiriyorum da 20 puana kadar oynayan gordum. Benim ham puanimi 380 hesapliyor sorubak ama ben inatla 390 ustu diyorum. Cunku gecen yildan bircok kisinin netleriyle kiyasladim. Arkadaslara da bu yontemi oneririm boyle onemli bir konuda. Tavsiyen icin sagol da ben onermem bu tip yontemleri. 2010 da hukuk 470 e filan alacak derken arkadaslar minimum 500 diyodu robotlari oyle hesapliyormus .KİSACASİ PEK ONERMEM RoaR,Trigonex vs. Daha bircok arkadas var mantikli yorumlayan. Yine de paylasimin icin tesekkurler.

• yanlız fen bilimleri puan hesaplamaya güvenmiyorum ben açınınki daha iyi gibi
  • pek doğru değil gibi ama teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

yanlız fen bilimleri puan hesaplamaya güvenmiyorum ben açınınki daha iyi gibi

açı aşırı fazla puan veriyor benim netlerime 20-30 puan daha fazla veriyor öbürlerine göre
  • bu sene diger senelerden farklı tahmin yapmak çok çok zor herşey olabilir boşverin bekleyin sonucunuzu şurda en fazla 5 gün kaldı
  • http://www.hizlitercih.com/ygs-lys-puan-hesaplama

en yakın hesaplayan bu gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradas87 -- 15 Temmuz 2012; 20:59:16 >
  • dostlar
    1 - bu sene sınav daha zordu. sıralamalar oynayacak.
    2 - obp olacak ki bu ilk 5k da büyük oynamalara neden olacak.

yani bu hesapladıklarımız uzaktan yakından aynı olmayabilir. sabredelim 5 gün
  • Bence yaklaşık bile hesaplamak mümkün değil AOBP nedeniyle....0,0001 puan bile ne kadar çok kişiyi değiştiriyorken, AOBP yüzünden çoğu kişinin puanı Onlarca puana kadar değişebiliyor geri kalmış hesabı artık siz tahmin edin. Mesela benim sadece Aobp ile puanım 11 puan kadar değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 15 Temmuz 2012; 21:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

Bence yaklaşık bile hesaplamak mümkün değil AOBP nedeniyle....0,0001 puan bile ne kadar çok kişiyi değiştiriyorken, AOBP yüzünden çoğu kişinin puanı Onlarca puana kadar değişebiliyor geri kalmış hesabı artık siz tahmin edin. Mesela benim sadece Aobp ile puanım 11 puan kadar değişiyor.

obp kesinleşti
  • quote:

quote:

Bence yaklaşık bile hesaplamak mümkün değil AOBP nedeniyle....0,0001 puan bile ne kadar çok kişiyi değiştiriyorken, AOBP yüzünden çoğu kişinin puanı Onlarca puana kadar değişebiliyor geri kalmış hesabı artık siz tahmin edin. Mesela benim sadece Aobp ile puanım 11 puan kadar değişiyor.

obp kesinleşti

İşte kesinleştiği için sıralamaları tahmin edemiyoruz ya, geçen seneye göre sıralama tahmini yapmak neredeyse imkansız gibi birşey.
  • quote:

quote:

quote:

obp kesinleşti

İşte kesinleştiği için sıralamaları tahmin edemiyoruz ya, geçen seneye göre sıralama tahmini yapmak neredeyse imkansız gibi birşey.

pardon arkadaşım ben yanlış anlamışım dediğinden haklısın.bu sistem ilk kez kullanılcak bir sistem dolayısıyla kimse ne olucağı hakkında tahminde bulunamıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.