Bildirim
yaklaşık bir iki yıl önce kaybettiğim hesap
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sizden alan 2. ci şahıs hesabıı satmış olabilir. 3. şahıs kendi parasıyla oyun aldıysa ona da haksızlık olur.normal şartlarda hesabınızı geri alabilirsiniz.ancak 2 yıl olmuş. steam support bu zamana kadar neden geri istemediğinizi soracaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
sizden alan 2. ci şahıs hesabıı satmış olabilir. 3. şahıs kendi parasıyla oyun aldıysa ona da haksızlık olur.normal şartlarda hesabınızı geri alabilirsiniz.ancak 2 yıl olmuş. steam support bu zamana kadar neden geri istemediğinizi soracaktır.
önceden ticket atmıştım pek umursamadım . saçma sapan şeyler istediler yok oyunun kutusunun cd keyini fotosunu çekip atın gibisinden . ama ben steam üzerinden satın aldım kutu tarzı bi kod yok . saçma sapan şeyler istiyorlar anlamadım ki. -
işte umursamadığınız sinirlendiğiniz saçma bulduğunuz şeyler sizi koruyor.mesela diyelim sizin 500 oyunluk değeri 50 bin tl lik bir hesabınız var.ve sizin attığınız ticketi ben attım hesap benimdi çalındı dedim.ve steam tamam buyrun hesabınızı dedi verdi bana ne yaparsın?o yüzden hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız lazım.eğer kutulu oyun alıp steamde aktifleştirdiyseniz fotoğrafı, internet üzerinden bir serial key satınalıp steamde aktifleştirdiyseniz ekran görüntüsü, steam üzerinden kendiniz kredi kartıyla oyun aldıysanız kredi kartınızın son 6 hanesi sizin sahiplik kanıtınızdır. -
Steam destek ile yazışmaya devam et. Sonunda hesabını geri almayı başarırsan şuan o hesapda hangi oyunlar eklendiyse onlarda senin oluyor. Biri kullanıp oyun satın almışsa ücretsiz oyunların üstüne konmuş oluyorsun. -
Hesabı geri alabildin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X