Bildirim
Yaklaşık 7 aydır yatan otoya çalıştırmadan önce neler yapmalıyız.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilk yapmanız gereken yağ ve yağ filtresini değiştirmek.çünkü 7 ay bekleyen araçta yağ artık bozulmuş ve muhtemelen sakız kıvamına gelmiştir.aracı yağ ve filtre değiştirmeden sakın çalıştırmayın.araçta bekleyen benzinde bozulmuş olabilir o yüzden benzini de tahliye edin.benzin filtresini de değiştirin.akünün şarj durumu nedir bilmiyorum onu da icabında şarj ettirin.aklıma gelenler şimdilik bunlar.. -
Muhtemelen akü bitmiştir.Takviye ile çalıştırın ya da şarj ettirin veyahut yeni akü.
Sonrasında yağ vs. gibi sıvılar gerekirse değiştirilir. -
Teşekkürler -
dekerleklere bahın havası sönmüş olabilir yarılmış olabilir
motor suyu ekzikse tamamlayın -
ben lada samarayı 2 ay kapının önünde bırakmıştım. akünün şasi kablosunu söktüm -
Valla zor hocam eski model birde. Akü lazım kesinlikle. Uzun yola çıkılacaksa hidrolikleri falan kontrol etmek lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X