Bildirim
Yaklaşık 2000tl önerisi lenovo vs samsung
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çözünürlük ve kartların bant genişliği (ddr3-gddr5) dışında donanım farkları yok. Ekran kartı olarak y500 (ddr5) az daha güçlü. Kalite açısından belki samsung biraz daha iyi olabilir ama soğutma konusunda hangisi daha iyidir bilmiyorum. Cihazları kendin yakından incelersen seçim yapman bakımından daha iyi olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: last_blue
Arkadaşlar 2000 tl bütçem var 200 tl daha çıkabilirim belki duruma göre
cihazdan beklediklerim
-sessiz çalışması
-ısınma problemi olmaması
-kronik arızası olmaması
-stabil çalışması
aklımda Samsung 550P5C ve lenovo y500 serisi var. ikisi karşılaştırıldığında hangisini tercih etmeliyim?
Bu modeli tavsiye ederim.
https://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y500_59377195_notebook?keyword=y500
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Çözünürlük ve kartların bant genişliği (ddr3-gddr5) dışında donanım farkları yok. Ekran kartı olarak y500 (ddr5) az daha güçlü. Kalite açısından belki samsung biraz daha iyi olabilir ama soğutma konusunda hangisi daha iyidir bilmiyorum. Cihazları kendin yakından incelersen seçim yapman bakımından daha iyi olur.
aRKADAŞ HAKLI. BNDE ALMAYI PLANLİCAM İKİSİ ARASINDA KALDIM. N56VZ STOKLARDA BİTMİŞ -
Bence şu an alınacak en iyi notebooklardan birisinin ASUS N56VZ serisi olduğunu söyleyebilirim. Uzun vadeli ve sağlam bir arayış içindeyseniz bence değerlendirmeden geçmeyin derim.
Ekranının MAT olması ve de 1920x1080 fullHD olmasının yanısıra beraberinde hediye Subwoofer gelmesi de ayrı bir güzelliği. Ki bunu denedim gerçekten söylüyorum ses bir notebookdan alınabilecek sese göre muhteşem diyebilirim.
N56VZ nin de şu an piyasada 2 modelini görüyorum. N56VZ -S4283 ve N56VZ S4400 modelleri... Aralarındaki farklarsa şu şekilde:
Asus N56VZ S4283H 16gb Ram - Blueray Optik Okuyucu-Windows8 X64 İşletim sistemi Fiyat: 2650-2900 TL Arasında
Asus N56VZ S4400D 8Gb Ram - Freedos İşletim Sistemi Fiyat : 2350 - 2500 TL arasında...
Hani "ben kendim işletim sistemimi kurarım" diyorsanız gereksiz yere fazladan para vermenize gerek yok. Tabii ki o zaman S4400D'yi tercih edeceksiniz demektir.
Bu arada özellikle hatırlatayım:
N56VZ'nin her iki modeli de aşağıdaki sitede hala satılıyor. Hatta bir arkadaşım dün S4283H modelini yerlerinden gidip aldı.
Benim de güvenerek tavsiye ettiğim bir sitedir bilginiz olsun...(Bir ilişkim de yok ona göre...!)
http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565101-asus-n56vz-s4283h-core-i7-3630-240-ghz-16-gb-1-tb-4-gb-vga-156-windows-8-blurayfull-hd.html
http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565113-asus-n56vz-s4400d-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-usb-30-blt.html
Saygılarımla,
-
İnternettekileri pek güvenmem çünkü ya bozuk çıkıyor ya eksik parça çıkıyor yada ikinci el çıkıyor -
Biraz ön yargılısınız gibi geldi bana. Yıllardır alışveriş yaparım bir çok siteden şu ana kadar sıkıntı yaşamadım açıkcası.
Yanlış anlamayın gidin körü körüne şuradan alın demek istemiyorum. Gerçekten sıkıntı yaşatan yerler olduğunu ben de duyuyorum.
Ancak gerekli araştırmanızı yapar ve dikkat ederseniz ve hatta özellikle size cevap veren insanların olduğu yerleri tercih ederseniz
problem yaşayacağınızı zannetmiyorum...
Bu arada S4400 modeli FreeDOS olması nedeniyle zaten büyük mağazalarda satılamıyor. Yani bir şekilde internet üzerinden almak ya da bildiğiniz internet üzerinden satış yapan ve de yerlerinden de satış yapabilen firmaları seçerseniz hiç sorun yaşamazsınız...
Saygılarımla,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X