Şimdi Ara

Yaklaşık 2 yıl önce yaşanan bir olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da yaşıyorum. Tramvay'a binmiş eve doğru gidiyordum. Tramvay baya kalabalıktı. Sonra bir anda bir ses duydum. Çeksene elini kolunu diye. Dedim, birisi yine taciz girişiminde bulundu. Adamın hiç sesi çıkmıyor ama. Kadın car car bağırıyor. Kalabalıktan bir şeyde görünmüyor.
    Neyse, tramvay durağa yaklaşınca adamı gördüm. Bir iki tane keko adamı tramvay'dan indirip kafasını gözünü yumrukladılar. Kimsede tek kelime etmedi.

Şimdi, adamın tarzını modelini gördüm. Hani 35-40 yaş arası hafif göbekli, gözlüklü ve saf yüzlü öğretmenler olur ya. Öyle bir tarzı vardı.
    Tramvay hareket ettiğinde kadın söylenmeye devam ediyordu. Bi gördüm kadını.. suratını , konuşmasını ve sözlerini görüp duysanız sizde benim gibi %95 ihtimalle kadının ruh hastası olduğunu ve psikolojik sorunlarının olduğunu düşünürdünüz. Hatta o kadar itici ki yanına yaklaşmak dahi istemezseniz.

Çoğu kadın haklı bu taciz konusunda ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Yanlışlıkla bir kadına kolunuz değse kadın cırlasa bittiniz.. ne onurunuz kalır ne de gururunuz.

Evet, uzun zamandır aklımdaydı şimdi anlatabildim.
    Sizin görüşleriniz nelerdir? Ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Böyle kadınlardan nefret ediyorum bi nevi kadınlıgını kullanarak linç etmiş belki adamın öyle bi niyeti yoktu ama bizim miletimiz yargısız infazı sever

• Ben yaklaşık dört yıl çok kalabalık bir otobüse her gün bindim neredeyse. Sıkıntıdan insanları izliyorsunuz. Ne tacizler gördüm ne tacizler bilemezsiniz. İki kadın arasında konuşuyordu. Biri diğerine, "Bak elliyor çaktırmadan" dedi. Diğeri ona iğne verip "Eline batır. Gıkını çıkaramaz" dedi. Kadınların konuştuğunu duyunca adam uzaklaştı. Diğerinde de baba tipinde biri on sekiz yaşındaki kıza yirmi dakika boyunca dik dik baktı. Kız acayip rahatsız oldu. Adama baktı. Ama adam hiç rahatsız olmadı. Kız sonra arkasını döndü. Eğer bir kadın tacize uğradığını söylüyorsa %99.99 oranında inanırım çünkü tecrübelerim bunu gerektiriyor. Filmler dışında iftira atan kadın görmedim. Hatta çoğu kadın ses çıkarması gereken durumlarda göz ardı ediyor olayları. Düşünce haklı. İşine, okuluna gidecek. Olay istemiyor. Zarar görmeden kaçabilse kafi. Aynı durumları erkekler yaşasa da her seferinde kavga çıkardı.

• Benim başıma hiç gelmedi ama ucundan atlattığım 2-3 olay oldu. Çok riskli. Hem kekolar saldırıyor dinlemeden, hem de kadın ifadesi deyip hapse girebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef öyle hocam. O kadar kamerası yolu yordamı var. Böyle olaylara şahit olunca şaşırıp kalıyorum. Gerçekten artık insanlarımız acayip derecede kötüleşmeye başladı. Üzülüyorum.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Hocam bende biliyorum. Çok sapık insanlar var. Haklısınız, tipe aldanmamak gerek ama kadın cidden ruh hastası gibi davranıyordu. O yüzden o bahsettiğim kişi %00.01 lik kesimde olabilir. Ve hiçbir şey anlamadan, bilmeden bizim başımıza da gelebilir. Kötü bir durum.

• Sevecen1991 S kullanıcısına yanıt
    Benimde bir keresinde elime atel takmıştım. Öyle bir uyarı aldım. Onda da özür diledim, kadında anladı zaten istemeden olduğunu. Onun dışında öğrencilik yıllarımda hep sırtımdaki çanta yüzünden laf atıyorlardı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.