< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yaklaşık 2 yıl önce yaşanan bir olay.

-
-
Böyle kadınlardan nefret ediyorum bi nevi kadınlıgını kullanarak linç etmiş belki adamın öyle bi niyeti yoktu ama bizim miletimiz yargısız infazı sever
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben yaklaşık dört yıl çok kalabalık bir otobüse her gün bindim neredeyse. Sıkıntıdan insanları izliyorsunuz. Ne tacizler gördüm ne tacizler bilemezsiniz. İki kadın arasında konuşuyordu. Biri diğerine, "Bak elliyor çaktırmadan" dedi. Diğeri ona iğne verip "Eline batır. Gıkını çıkaramaz" dedi. Kadınların konuştuğunu duyunca adam uzaklaştı. Diğerinde de baba tipinde biri on sekiz yaşındaki kıza yirmi dakika boyunca dik dik baktı. Kız acayip rahatsız oldu. Adama baktı. Ama adam hiç rahatsız olmadı. Kız sonra arkasını döndü. Eğer bir kadın tacize uğradığını söylüyorsa %99.99 oranında inanırım çünkü tecrübelerim bunu gerektiriyor. Filmler dışında iftira atan kadın görmedim. Hatta çoğu kadın ses çıkarması gereken durumlarda göz ardı ediyor olayları. Düşünce haklı. İşine, okuluna gidecek. Olay istemiyor. Zarar görmeden kaçabilse kafi. Aynı durumları erkekler yaşasa da her seferinde kavga çıkardı.
-
Benim başıma hiç gelmedi ama ucundan atlattığım 2-3 olay oldu. Çok riskli. Hem kekolar saldırıyor dinlemeden, hem de kadın ifadesi deyip hapse girebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef öyle hocam. O kadar kamerası yolu yordamı var. Böyle olaylara şahit olunca şaşırıp kalıyorum. Gerçekten artık insanlarımız acayip derecede kötüleşmeye başladı. Üzülüyorum.
Hocam bende biliyorum. Çok sapık insanlar var. Haklısınız, tipe aldanmamak gerek ama kadın cidden ruh hastası gibi davranıyordu. O yüzden o bahsettiğim kişi %00.01 lik kesimde olabilir. Ve hiçbir şey anlamadan, bilmeden bizim başımıza da gelebilir. Kötü bir durum.
Benimde bir keresinde elime atel takmıştım. Öyle bir uyarı aldım. Onda da özür diledim, kadında anladı zaten istemeden olduğunu. Onun dışında öğrencilik yıllarımda hep sırtımdaki çanta yüzünden laf atıyorlardı..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X