Şimdi Ara

Yakıt Tüketimim normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 model a150 cvt şanzımanlı versiyon.Ağır bakımı yeni yapıldı.Araç 80 binde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 60 km/saat ortalamada böyleyse İstanbul trafiğinde Cengiz Kurtoğlu- Önce birkaç damla yaş
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    40 km/h ile 7,6 25 km/h ile de 8 gösteriyor.Tamamen dur kalkta da 8,8 ile 9,2 arası değişiyor.Uzun yolda baya bir azalması gerekmez mi ? Bana garip gelen orası.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

40 km/h ile 7,6 25 km/h ile de 8 gösteriyor.Tamamen dur kalkta da 8,8 ile 9,2 arası değişiyor.Uzun yolda baya bir azalması gerekmez mi ? Bana garip gelen orası.
    Valla yanlış anlamayın ama hiç inanasım gelmedi şu verilere Tabii ki birebir kullanmadım yorum yapamam ama uzun yolda böyle yakan bir araç şehir içinde sanmıyorum ki sadece 2 litre fark olsun.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Araba 1220 kilo 1500 CC araba ne kadar fazla yakabilir ki ? Şehir içi ortalaması gayet normal de uzun yolda düşmüyor.İlk cvt li aracım.Cvt li araçlar uzun yolda böyle mi yakıyor ?
    Edit:100 ile 2000 120 ile 2400 devir gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 13 Temmuz 2020; 22:11:51 >
  • Cvt uzun yolda çok fark olmuyor,ama tam otomatiklere göre ş.içi olsun uzun yol olsun az yakıyor.

• benzinli manuel olsa herhalde buna benzer bir değer olurdu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek tasarruflu bir araç değilmiş. Baya yakmış bildiğin.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu aracı 1 hafta önce aldım.Aldığım yer evime 60 km idi.O gün sabit 90 la 5,8 gösterdi.Sonra işçiliğine ve bilgisine güvendiğim yıllardır çalıştığım makinistime ağır bakım için verdim.Kullandığı bütün malzemeleri görmeme rağmen(yani yanlış bir işlem veya parça yok)yakıt tüketimi ortalama 1 litre arttı

• Müsait bir zamanda başla bir ustaya götürüp kontrol ettir istersen.
    Tüketim bana fazla geldi, belkide cvt den dolayıdır.
  • Ortalama hiza gore 80 civari sabit hizla gitmissiniz. Yakmasi gereken asagi yukari 5.5 civari. 2 hafta cvtye alismayi deneyin yakit dusmezse sanayi yolu gozukur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aurorax kullanıcısına yanıt
    80 le gitmedim hocam ortalama 100-110 uzun yol ve şehir içi karışık bu ortalama.Tabi şehir içi az uzun yol fazla şeklinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.