Şimdi Ara

Yakıt miktarı ağırlığa göre değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bi sorunum var aracımın arka koltuğuna birisi bindiği zaman gösterge yakıt miktarını en az 10 litre fazla gösteriyor kişi sayısı ve bagaj ağırlığı arttıkça ibre full gösteriyor ama ben tek bindiğimde bi sorun yok acaba sebebi ne olabilir tamircim anlamadı?? aracım hyundai accent admire 2004 1.5 crdi

NOT:aRKA AMORTİSÖRLERİM PATLAK

TEŞEKKÜRLER...

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Merhabalar arkadaşlar bi sorunum var aracımın arka koltuğuna birisi bindiği zaman gösterge yakıt miktarını en az 10 litre fazla gösteriyor kişi sayısı ve bagaj ağırlığı arttıkça ibre full gösteriyor ama ben tek bindiğimde bi sorun yok acaba sebebi ne olabilir tamircim anlamadı?? aracım hyundai accent admire 2004 1.5 crdi

NOT:aRKA AMORTİSÖRLERİM PATLAK

TEŞEKKÜRLER...

Benzin şamandırasına ve elektrik bağlantılarına baktırın. Saygılar.
  • Şamandıra ile ilgili bir sorun, ama ne? çok ilginç gerçekten bende merak ettim şimdi.

Orijinalden alıntı: *President*

Şamandıra ile ilgili bir sorun, ama ne? çok ilginç gerçekten bende merak ettim şimdi.

Hocam koltukların yan tarafından bi kaç kablo geçiyor belki de onların kaplamaları aşınmış ve birbirine sürtüyor olabilir biraz yıpranmışlardı çünkü bu hafta sonu o kabloların hepsini kontrol edeceğim baktım ondan değil arka amortisörleri yaptırırım bence o zaman düzelir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.