Şimdi Ara

Yakıt açısından 600cc'lik SS'ler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler piyasadaki 600cc'lik SS'ler arasında yakıt açısından bir sıralama yapabilecek varmı?
    Yamaha R6, Honda 600RR, Suzuki GSX600R, Kawasaki Z6-F vb..

• Hepsi su gibi benzin içiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Hepsi su gibi benzin içiyor..

Özet bir cevap olmuş. Ancak şöyle bir durum var; bu makineler her halukarda 6,5 litre garanti yakıyor zaten. Bu 12 litreye kadar çıkabiliyor. Söylemek istediğim hangisi daha hesaplı diğerlerine göre?
  • Hiç denemedim ama 2 zamanlılar 4 zamanlılara göre daha fazla yakıyor..
  • quote:

Hiç denemedim ama 2 zamanlılar 4 zamanlılara göre daha fazla yakıyor..

600cc 2 zamanlı motormu var yaw?
    Hiç duymadım...
  • Yinede arabamdan tassaruflu onun icin bir Honda CBR 600 F aldim.

Hem unutmuyalim saydiginiz 600ccli motorlar 0 dan 200kmye 500-600bg araba gibi firliyor.
    öyle giden arabalarda 20 litreden fazla iciyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roytoy -- 9 Şubat 2008; 22:17:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roytoy

Yinede arabamdan tassaruflu onun icin bir Honda CBR 600 F aldim.

Hem unutmuyalim saydiginiz 600ccli motorlar 0 dan 200kmye 500-600bg araba gibi firliyor.

SS leri bilmiyorum ama 2 zamanlı 660 cc bir motor 2000 cc bir audi kadar yakıyormuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motocycleusa 600cc lerin testini yapmıştı orda da tüketilen benzinler yazılmış ama ne kadar doğru bilemem çünkü her biri farklı pilot tarafından kullanılmıştı.Aradaki farklar yok denecek kadar az.Biri 7.2 yaktıysa diğeri 7.4 yakmıştır kullanıma bağlı sonuçta.Şu marka daha çok yakar diye birşey söz konusu değil özellikle ss lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 9 Şubat 2008; 23:08:49 >
  • quote:

SS leri bilmiyorum ama 2 zamanlı 660 cc bir motor 2000 cc bir audi kadar yakıyormuş..

Audi kadar yakar ama daha hizli firlar,ekonomik motorlu (2000cc) Audiylen süperspor motorsiklet makinesi bence karsilaştrilmamali.
    Madem kiyasliycaksaniz Audi RS 6 yada RS 4 len karşilaştirin,o zaman görürsünüz kim daha cok yakiyor.
  • Ya şimdi 600cc ss alacak adam yakacağı benzinin hesabını yapmamalı, kaç yakarsa yaksın sen hangisi daha iyi diye bakacaksın, ki cevabı zaten R6..
  • quote:

quote:

Audi kadar yakar ama daha hizli firlar,ekonomik motorlu (2000cc) Audiylen süperspor motorsiklet makinesi bence karsilaştrilmamali.
    Madem kiyasliycaksaniz Audi RS 6 yada RS 4 len karşilaştirin,o zaman görürsünüz kim daha cok yakiyor.

Araba kadar yakıyor o küçücük motorla bile diyorum..

• Çok bi fark yok gibi aralarında bence hepsi güzel ayrım yapamıycam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Ya şimdi 600cc ss alacak adam yakacağı benzinin hesabını yapmamalı, kaç yakarsa yaksın sen hangisi daha iyi diye bakacaksın, ki cevabı zaten R6..

O kadar para saydıktan sonra o canavarlara benzin hesabı yapmak mantıklı değil.
    Ama Super Black Bird gibi 1100cc lik motor iyi yakar.
  • quote:

Hepsi su gibi benzin içiyor..

Aynen arkadasım
  • quote:

Yinede arabamdan tassaruflu onun icin bir Honda CBR 600 F aldim.

Benim 600F yazın 6.5 kışın 7.5 lt benzin yakıyor. Seninkinde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budden -- 4 Mart 2008; 21:27:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

Benim 600F yazın 6.5 kışın 7.5 lt benzin yakıyor. Seninkinde durum nedir?

Duyduguma göre yeni modeller eskilerden daha çok yakiyor... eskilerde choke vardi.
    Daha yeterince sürmedim yakit tesbiti için.
  • Akaryakıt böyle fahiş fiyattan satıldıkça insanın keyfi kaçıyor. Ama yinede insan gerçekten bu makinelere sahip olduğunda bunlar vız geliyor.
  • 6.5 litre benzin ile 60-75 km yol yapıyorum, kullanıma bağlı olarak değişiyor ama aşağısı yukarısı bu işte az yaksın diye uğraşmıyorum ne yakarsa yaksın hakkını veriyor.

bu arada motorum 2004 600rr.
    2004 r6 lar daha fazla yakıyor diye duydum doğrumudur bilemem ama kendi makinemin ne yaktığını iyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_tayfur -- 7 Mart 2008; 7:20:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur

6.5 litre benzin ile 60-75 km yol yapıyorum, kullanıma bağlı olarak değişiyor ama aşağısı yukarısı bu işte az yaksın diye uğraşmıyorum ne yakarsa yaksın hakkını veriyor.

bu arada motorum 2004 600rr.
    2004 r6 lar daha fazla yakıyor diye duydum doğrumudur bilemem ama kendi makinemin ne yaktığını iyi bilirim.

Aynı miktar benzin ile Benim Polo 1.4 aynı yolu gidiyor.
  • hepsi aşağı yukarı aynı yakıyor.
    servis ve motor dayanıklılığı açısından honda tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.