Bildirim
Yakıt..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
26 kuruş yapar yaklaşık iyi _____________________________ The Ottoman spirit is coming back to life -
Getz genel olarak yakıt değerleri nasıl bir araçtır... _____________________________ 
-
Kuruş hesabı birşey ifade etmez. Kaç litre yaktığı önemli. Kaç litre yaktığına bak, fabrika verileriyle karşılaştır, bize sorman gereken birşey yok. Çok yakıyor dememizle çok, az yakıyor dememizle az yakmış olmuyor. Forumda seviye iyice düştü. Daha neler göreceğiz acaba... _____________________________ -
benzinli getz de yokuş aşağı salmadıkça imkansız bir değer. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather
Kuruş hesabı birşey ifade etmez. Kaç litre yaktığı önemli. Kaç litre yaktığına bak, fabrika verileriyle karşılaştır, bize sorman gereken birşey yok. Çok yakıyor dememizle çok, az yakıyor dememizle az yakmış olmuyor. Forumda seviye iyice düştü. Daha neler göreceğiz acaba...
Dostum bize sormana gerek yok diye bir şey yok paylaşım amaçlı açtım konuyu... Yoksa biliyoruz değerlendirebileceğimiz mukayese edebileceğimiz bir çok site var ama burada sadece paylaşmak istedim...
Ayrıca dediğinde haklısın seviye gün geçtikçe düşüyor. Hayırlısı olsun diyelim...
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler