Şimdi Ara

Yakışır be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İspanyollar, Barcelona'nın süper yıldızını satmaya hazır olduğunu, F.Bahçe'yle pazarlıkların sürdüğünü duyurdu
    Dün, Türkiye'nin yanı sıra dünyada da büyük ses getiren müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol medyası, transferde büyük bomba peşinde olan Fenerbahçe'nin, Barcelona'nın Eto'o+40 milyon euro karşılığı İnter'den transfer ettiği Zlatan İbrahimoviç'in peşine düştüğünü ileri sürdü.

ARADIĞINI BULAMADI
    İspanyoldevinin, iyi bir paraya Boşnak asıllı İsveçli ünlü golcüsünü satmaya hazır olduğu bildirilirken, iki kulüp arasında görüşmeler yapıldığı çılgınca iddialar arasında yer aldı. İspanya'da arzu ettiği ortamı bir türlü bulamayan İbrahimoviç'in, Katalan ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:Orta dogu ve balkanların en güvenilir gazetesi olan FOTOMAÇ

Telefon gorusmesi sonuc vermis demekki. Ben sahsen gecen diyalogları en ince ayrıntısına kadar bekliyordum fotomactan ama daha yüzeysel olmus bu.

• Aziz: Ibo Pique olayından sonra kesin ayrılıcakmışsın.
    Ibra: Vay Aziz.

Konuyla alakası yok ama NTVSpor da geçen şöyle bişey duydum. Barcelona Villa'yı aldıktan sonra Krkic'i 12 - 13 milyon € arası satmayı planlıyormuş. Ne kadar doğru acaba.
  • Yıllık 6-7 milyon avro olan ücretini nasıl ödeyecekmişisiz. Birde bunun için birşeyler uydursunlar
  • Pep guardiola: takimda bir cok fenerli var onun icin kupalarda varlik gostermekdik bu sene.
  • Zlatan gelirse kankası Pique de gelir.
    Pigue gelirse ekürisi Puyolda gelir.
    Puyol gelirse kardeşi Xavide gelir.
    Xavi gelirse köylüsü İniestada gelir.
    İniesta gelirse akademiden arkadaşı Butketsde gelir.
  • kulübun tapusunu vericekler herhalde
  • messi: zlatan giderse bende giderim burda işim ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    EEEE... YETER BEEE!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İbo show atvde izlenir.

Dıttıttıtıtıdırıdıt.
  • BU KONUYU ANCAK CIDDI OLMAYAN ACAR
    GECEN SENE KENDISINE 40 MILYON EURO+ETO MALIYETLI FUTBOLCUYU F.B YE SATMASI ICIN F.B NIN EN AZ 50 MILYON EURO VERMESI LAZIM
  • aziz: yalan haberlere itibar etmeyiniz yeni hedefimiz nijerya milli takım oyuncuları ,haruna BABANGİDA ve celestine BABAYARO
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

BU KONUYU ANCAK CIDDI OLMAYAN ACAR
    GECEN SENE KENDISINE 40 MILYON EURO+ETO MALIYETLI FUTBOLCUYU F.B YE SATMASI ICIN F.B NIN EN AZ 50 MILYON EURO VERMESI LAZIM

hocam sen enden hep büyük harf yazıyosun?
  • SİNİRİMDEN BAGIRIYORUM
  • http://www.facebook.com/KolpaHaberAjansi fotomaç okuyacağınıza bunu okuyun
  • quote:

SİNİRİMDEN BAGIRIYORUM

Hocam gülmekten öldürdün beni.
  • quote:

SİNİRİMDEN BAGIRIYORUM

Yaş kaç?12?
  • ya adamın yıllık parasını veremez o aziz ne alakası var adam 10 milyon euro yıllık para alıyo... sağlam sallamış bu sefer...
  • İbrahim Oviçi Türkiye'ye gelme ihtimali yok. Fb Gs birleşse yine getiremez şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

İbrahim Oviçi Türkiye'ye gelme ihtimali yok. Fb Gs birleşse yine getiremez şu an.

O kim la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Aziz: Ibo Pique olayından sonra kesin ayrılıcakmışsın.
    Ibra: Vay Aziz.

Konuyla alakası yok ama NTVSpor da geçen şöyle bişey duydum. Barcelona Villa'yı aldıktan sonra Krkic'i 12 - 13 milyon € arası satmayı planlıyormuş. Ne kadar doğru acaba.

fotomaç gazetesinin birgün doğru haber yapma olasılığı kadar
  • ibram zaten küçükken fenerliymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.