maalesef bu konuyu cok carpitiyor bazilari. tipsiz arkadaslara vucut yap diye tavsiyeler veriliyor vs. bir kiz dusunelim 90-60-90 olculerinde deli gibi spor yapiyor dumduz karni incecik beli sekilli dolgun bir kalcasi var fakat yuzu cirkin. bu kiza kimse guzel kiz der mi? cevap tabii ki hayir. ancak “kullan-at, kese kagidi, sekste iyidir” gibi yorumlar yapilir hakkinda. yuzu cirkin fakat vucudu iyi olan erkek de olsa olsa fantezi dunyasina hitap eder. one night stand falan yasar basit kizlarla, vucudundan faydalanilir yani. hicbir kiz tarafindan anlam yuklenmez, asik olunmaz boyle tiplere. fakat yuzu guzel gercekten yakisikli bi erkege kizlar asik olur ve hayatlarinin merkezine koyarlar, sevgili olurlar. elbette bu demek degil ki yuzu guzel bi erkek siska yahut obez olsun. kizlar her zaman “normal” olani ister. bu konuyu genc arkadaslari bilgilendirmek icin actim. maalesef kizlarla iletisimi zayif kisiler cogu seyin farkinda degil. hicbir kiz bi erkege vucudu guzel oldugu icin yakisikli demez, yakisiklilikta esas yuzdur. yuz ile fizik ayri seylerdir. bir seyin fantezi dunyasina hitap etmesi, tahrik edici olmasi onu anlamli yapmiyor burasi cok onemli. bir kiz yuzu cirkin bir adamin sirf kol kaslari gelismis diye ona asik olmaz yani, ancak tahrik olur. biz bacaklari ve kalcasi cok guzel fakat yuzu cirkin bir kiz gorsek biz de tahrik oluruz onunla yatmak isteriz ama hepsi bu. kimse hayranlikla bakmadigi bir surata asik olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YAKIŞIKLILIK YÜZLE ALAKALIDIR!

-
-
Her cümlesine katılıyorum
Asıl önemli olan yüzdür. Herkesin vurulduğu kısım burası. Burun, göz, dudak, kaşlar, çene yapısı, yanaklar falan o kadar çok estetik ögesi var ki yüzde, cinsel seçimimiz yüze bakıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakisikli bir yuze ornek kivanc tatlitug verilebilir misal. ki bu adam aski memnuda oynarken ozellikle hic kemikli bir yuze sahip degildi ona ragmen milyonlarca genc kiz hayrandi yakisikliligina adamin.
yani burdaki bilmem ne pill diye aglayan oglanlarin kemikli yuz takintisina bakmayin siz. guzel yuz yalnizca kemikle alakali degil. guzel bir burun, gozler, kaşlar, dudaklar, sac ve sakal sekli ve rengi hepsi bir butundur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hepsine katılıyorum yüz güzelliği çok önemli bence göz şekli güzel olan genelde çirkin olmuyo
Tipsizim diye ağlamaktansa kendini spora vermek de bi şeydir
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessTipsizim diye ağlamaktansa kendini spora vermek de bi şeydir
kanka spora verebilirler ona lafim yok. ama bu soyledigim bilimsel bir gercek. kizlar en cok yuzunu guzel buldugu yani yakisikli buldugu erkekleri gonulden arzular ve ister. cirkinlerle fantezi dolayisiyla iliskiye girdiginde 1 birim haz duyuyorsa, gercekten yakisikli biriyle olmaktan 100 birim haz duyar belki de. benim anlatmaya calistigim sey bu.
Biliyorum hocam bunu 1.elden biliyorum.
hep ret yedim kabul eden hatta kendi yürüyen kız da 1.5 ay daha sevgili değil flörtüz muhabbeti yaptı, yakışıklı olsam max. 2 haftada bitmişti iş
Şu tip sadece kız meselesini etkilemiyo hayatta bir çok şeyi etkiliyo estetik son çare (o bile kurtaramaz ama denemeye değer)
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444
Şu tip sadece kız meselesini etkilemiyo hayatta bir çok şeyi etkiliyo estetik son çare (o bile kurtaramaz ama denemeye değer)evet guzel, temiz, orantili, duzgun bir yuz is gorusmelerinde bile 3-0 onde baslama sebebi. girilen her ortamda one cikma ve parlama sebebi. bu gercekleri inkar eden loserlar maalesef nefretlerinde ve asagilik komplekslerinde bogulmaya mahkumdurlar.
Bide özgüvensiz olursan tabi kız olmaz diyenler var canlı örneğiyim yakışıklı çocuk sırada sessiz oturuyodu laf felan atmiyodu kimseye en güzel kız geldi çocuğu kaptı
Kanka, boy da lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: tonodias
Kanka, boy da lazım.kesinlikle. onu soylemeye bile gerek duymadim zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444
Bide özgüvensiz olursan tabi kız olmaz diyenler var canlı örneğiyim yakışıklı çocuk sırada sessiz oturuyodu laf felan atmiyodu kimseye en güzel kız geldi çocuğu kaptıBen de lisedeyken bazen sessiz sakin oturuyordum şişman kızlar gelip tanışmaya çalışıyordu allah kahretsin
Anasını satayım benim boy 174 nike ayakkabiyla anca 177 oluyo ama çok kısa tipte yok ben öleyim en iyisi);
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lev Tolstoykesinlikle. onu soylemeye bile gerek duymadim zaten.
Alıntıları Göstersence boyda alt sınır kac ben 1.77 diye düşünüyorum.
-
Hocam ayakkabıyla 177 178 kurtarır mı çıplak ayak 174
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444Hocam ayakkabıyla 177 178 kurtarır mı çıplak ayak 174
kurtarmaz bence. ayakkabısız kastettim.
pilatesi bir araştır 3 cm kadar uzadığını iddia edenler var. ben yapmadım hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 20 Aralık 2020; 23:26:22 > -
Yaş 20 hocam uzamaz ne yapak ölelim biz);
Katılıyorum aynı şekilde Beren saatin de çok atletik bir vücudu yoktu ama kadının yüzü güzeldi saç makyaj vs ne giyse yakışıyordu.
Her cümlesine katılıyorum
Asıl önemli olan yüzdür. Herkesin vurulduğu kısım burası. Burun, göz, dudak, kaşlar, çene yapısı, yanaklar falan o kadar çok estetik ögesi var ki yüzde, cinsel seçimimiz yüze bakıyor |
yakışıklılık elbette yüzle alakalı birşey ama çekicilik salt yüzle alakalı değil. istediğiniz kadar yakışıklı olun ezik muhabbete giremeyen hayatta hiçbir başarası olmayan bir adamsanız ancak uzaktan çekici olursunuz. dönün liseye okul grubunda gitar bateri çalan çocukların hepsi yakışıklı mıydı? ama çoğunun sevgilisi vardı. illa gitar çalın vücut yapın demiyorum bugün yaşadığınız yerde iyi bir yüzme klubunde yüzen adamlara gidin bakın çoğunun kızlar konusunda fazla derdi yoktur. 18 yaşındayken benimde kızlarla aram yoktu ama hayatta birşeyleri başardıkça kazanacağınız özgüven tüm insanlarla daha güçlü bir iletişim kurmanızı sağlar. kendimden örnek vereyim üniversitenin amerikan futbolu takımındayım yedeğin yedeği pozisyondaydım ilk sene ona rağmen birkaç kızın ve çok fazla erkeğin meraklı gözlerle sorular sormasıyla karşılaştım. şu hayatta bir vasfınız olsun başarınız olsun gerisi yavaş yavaş gelir. |
kanka spora verebilirler ona lafim yok. ama bu soyledigim bilimsel bir gercek. kizlar en cok yuzunu guzel buldugu yani yakisikli buldugu erkekleri gonulden arzular ve ister. cirkinlerle fantezi dolayisiyla iliskiye girdiginde 1 birim haz duyuyorsa, gercekten yakisikli biriyle olmaktan 100 birim haz duyar belki de. benim anlatmaya calistigim sey bu. |
Konudaki yazıya baktım da T ile başlayan bir sitenin "Sosyal" bölümünde böyle yazı yazsan kalıcı ban yerdin. Noktadan sonra küçük harf ve kullandığın vs . Forum donanımhaberin gözünü seveyim iyi ki bu forumdayım Yakışıklılık konusunun yüzle alakalı olduğuna zerre katılmıyorum nedenini şöyle belirteyim. Yakışıklı kelimesi en çok boyla alakalı bence çünkü kızlar en çok boy'a bakıyor. Türk kızları Türkiye'de sürekli 170 erkek görmekten 185leri çok uzun görüyor. Misal ben 1.73'üm kız buluyor muyum ? Evet buluyorum ama 185 olmadığımdan red yediğim 2-3 kız gördüm boyları ise nerden baksan 160ı geçmiyordur. Neyse zaten bi tanesiyle tekrar konuştuğumda hala birini bulamadığını söylemişti. Boy'dan sonra çene hattı ve göz rengi. Tip demiyorum çene ve gözler. Kızlar yüz tipini , kalkık bir burundan daha çok önem veriyor. Neden her kızın hayran olduğu erkekler köşeli bir çene hattına sahip ? Kenan İmirzalioğlu bile bu tiple kaç kızı hayran bırakıyor . Çene hattı tiptir bence. Gözler de gerçekten bakışları etkileyen birincil faktör . Ya ela/bal ya mavi yada yeşil gözlü oluckasın. Göz , çene ve boy'dan sonra atletik bir vücut ardından saç diye gidiyor bence. Bu saydıklarımı tek hamlede silen ise PARA unsuru var. Paran varsa Okan Bayülgen , Cem Hakko olursun kısa boy ve renksiz gözlere sahip olursun ama kızlar senin için kuyruğa girer. Bu hayattaki en önemli şey kültür , lisans , dil ve para . Üstte saydıklarım sadece fiziksel artılar :D Konu da burda kilit |
yakisikli bir yuze ornek kivanc tatlitug verilebilir misal. ki bu adam aski memnuda oynarken ozellikle hic kemikli bir yuze sahip degildi ona ragmen milyonlarca genc kiz hayrandi yakisikliligina adamin. yani burdaki bilmem ne pill diye aglayan oglanlarin kemikli yuz takintisina bakmayin siz. guzel yuz yalnizca kemikle alakali degil. guzel bir burun, gozler, kaşlar, dudaklar, sac ve sakal sekli ve rengi hepsi bir butundur. |
evet guzel, temiz, orantili, duzgun bir yuz is gorusmelerinde bile 3-0 onde baslama sebebi. girilen her ortamda one cikma ve parlama sebebi. bu gercekleri inkar eden loserlar maalesef nefretlerinde ve asagilik komplekslerinde bogulmaya mahkumdurlar. |
Benzer içerikler
- geniş aile nerede çekildi
- yurtiçi kargo adres değişikliği
- fotoğrafın ne zaman çekildiğini öğrenme
- yalı spor güvenilir mi
- küçük dükkan fikirleri
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X