Şimdi Ara

Yakışıklı ve Tipsiz İnsanlar Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17, günümün 4 saatini aynaya bakarak geçiriyorum, yakışıklı olmak için her şeyi yapıyorum ama yok olmuyor. Bir insan tipsiz oldum mu ne yapsa ne etse de bir işe yaramıyor. Şanslı olsaydık ya zengin olurduk ya da yakışıklı başka bir şey değil.
    Yolda benden yakışıklı insanları gördükçe moralim bozuluyor resmen niye bu kadar yakışıklısın diye kafa göz dalasım geliyor.

Niye mi ? Çünkü benim o aylarca peşinde koştuğum güzel kız yanımdan geçerken yüzüme bile bakmıyor. Fakat o yakışıklı dediğim insan o kızın hayatını gibtiği halde kızın perişan olmasından sonra, o erkeğin sadece bir özür dilemesi her şeyi düzene sokuyor.

Ben o kızın aylarca peşinden koşar yıpranırım, hatta farkında olmasa bile canımı veririm. Fakat o yakışıklı dediğimiz insanlar o kızın kalbini kırar, rahat takılır, başka kızlara yazar ve o kızı kıskandırır, bunları yapmasına rağmen kıza, Çok pişmanım özür dilerim. Gibi cümleler yazması bile o kızı geri döndürebilecek güçtedir. Bizim ise mesajımıza görüldü bile yapmazlar. Bilmem anlatabildim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 22 Ekim 2016; 11:59:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalpGozu_ArapSukru

Okumadım, klasik özgüven konusu.

Özgüven değil, tipsizlik farklı bir şey.
  • Maalesef böyle hocam ben de çok çirkinim artık kendimi böyle kabul ettim asla evlenmeyeceğim çocuk yapmayacağım, dış görünüş değil için önemli diyenlerin hepsi bütün gün yolda çirkin birisi görünce gülüyor bakma sen.
  • üzdün dostum :(
  • tabi istrmrz kizlar tipsiz erkek. hangi kadin cocuguna tipsiz erkekten gen gecsin ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sen neden güzel olmayan kızlara bakmıyorsun ?Sadece olaylara kendi açınızdan bakıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep aile tarafından ezilmenin getirdiği kafalar bunlar. tip önemli de işte öyle über değil kardeşim, sana tavsiyem üni de başka şehir yaz ve kendini hem sosyal hem de entelektüel birikim açısından geliştirmeye bak hayat böyle geçmez. tip olmadan da kızları gayet rahat ıslatabilirsin ama bu kafayı yaşayarak değil
  • olaya sade kız yönünden bakma yakışıklı erkek her daim çevresinden saygı görür sözü geçer aynı şey güzel kız içinde geçerli ama şunu bir türlü anlatamadık her geçen gün güzelliğimizden bir parça kaybediyoruz yaşım 22 , 32 - 42 -52 olacak ne oldu 52 yaşıma geldiğimde insandan bozma bir tipe dönüşücem belki daha erken ,ben 52 olduğumda da hayatın kuralları gereği çevrede bir sürü 20 li yaşlarda gencecik insanlar olacak devir daim yani

Ne kadar yakışıklı olursan ol karşındaki insan senin içindeki güzelliği görmüyorsa aldatılırsın . Bir empati kuralım bir tarafta normal güzellikte sana sadık seven bir kız var öteki tarafta ise sırf güzel diye peşinden koşturduğun ve aldatma potansiyeli çok yüksek olan bir kız sen hangisini seçersin ? aklın havadaysa henüz belli bir yaşa gelemediysen elbette ikinciyi seçersin.

Ki herşey tip demek değildir sevgilin olabilir ama sevdiğin olmaz ne demek istiyorum ? kuzenim gerçekten film yıldızı gibi adamdır çoğu zaman 4-5 kızla aynı anda yazışır bir gün kızın birine vurulmuş ama nasıl seviyor telefonda ağlıyor ne yapıcam ben felan gitti kıza açıldı kız kibarca reddetti bu arada kızın sevgilisi felan yok sevdiğide yok çünkü benim yakınımdan birisi kuzen 1 sene peşinden koştu kız nuh dedi peygamber demedi.

Şurayada bir not düşelim kızların yükselme devri 25 yaşına kadardır o yaştan sonra artık çevresindeki erkek ilgisi azalır hal böyle olunca o ego bir güzel söner bu sefer ibre terse döner çünkü aileden evlen evlen evlen baskısı gelir bu sefer koşan taraf kızlar olur.

Hayatta herşey olacağına varıyor siz yaşamanıza , eğlenmenize bakın.

• Bence tipsizliğini kabullen ve bu durumu sorgulamayı bırak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.