Şimdi Ara

Yakışıklı olup olmadığımızı nasıl anlıyacaz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
15.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakışıklı diye bir kavram pek doğru sayılmaz önemli olan bakımlı olmak iyi giyinir ve güzel konuşursan çoğu kızı ayarlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Yok la nefret etmiyorum ama bayılmıyorumda yani o çeneye

Bu arada küpe takmayı düşünüyorum,yakışır mı sence?

o saçlarla küpe gitmez

ironi yapmıştım ama neyse
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    ahahaah. Demezler tabi, ama hoşlarına gider. Çene varsa sıkıntı yok. Ortalama bir tipin olsa yeter. Ki senin tip ortalamanın biraz üstü bence. Yapış kardeşim. Bi kızı güldürdüysen peşini bırakma. Zaten onlar sana gelmez, ama bir çoğu da gelene git demez :D Tam bir Rezzan Kiraz'ım şu anda, tutmayın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

ahahaah. Demezler tabi, ama hoşlarına gider. Çene varsa sıkıntı yok. Ortalama bir tipin olsa yeter. Ki senin tip ortalamanın biraz üstü bence. Yapış kardeşim. Bi kızı güldürdüysen peşini bırakma. Zaten onlar sana gelmez, ama bir çoğu da gelene git demez :D Tam bir Rezzan Kiraz'ım şu anda, tutmayın beni

O zaman artık evin içinden çıkıp biraz karı kız peşinde koşmaya başlıyım çünkü yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim

Tavsiyelerin içinde sağol

• quote:

Yakışıklı mıyım değil miyim bilmiyorum nasıl anlarım lan yakışıklı olup olmadığımı

Not:Hiç sevgilim olmadı,ama asosyallikten dolayı sanırım

Yakışıklı olup olmadığımızı nasıl anlıyacaz?

Giyim berbat ve ozensiz. Saclar kendi halinde ve konusmayi bilmiyorsun. Cok takintili ve kendini dusunuyosun.

Kisacasi usengec ve tembel birisin. Bu 2 kriter ise giyimine ve konusmana yansiyor. Okulda takim elbise giyiliyorsa; Pantolonunu kaliteli bir pantolon sec. Ceket yerine yelek kullan, ayni renk kaliteli bir kravat al. Kravatini ufak birakma. Kalin ve dolgun gozuksun.

Gozlemler yaparak 3-4 tane surekli tutan, kendine has espri bulmaya calis. Bunlar ilk tanismada yaptiginda seni eglenceli ve hos bir karaktere sokar.

Yolda yururken ve okulda olabildigince az telefon kullan. Kizlarla goz temasi kurmayi ve goz goze geldiginiz an gulumsemeyi unutma.

Yurusun duzgun ve saglam olsun. Kambur yurume. Dislerini her gun mutlaka ama mutlaka fircala, gerekirse profesyonel yardim alarak dislerini beyazlat.

Kimseye kirici davranis sergileme ve yasindan ufak bile olsa kimseye "kardesim" kelimesini kullanma. Bu kelime yerine "dostum" demen daha dogru olur.

Biriyle konusmaya baslamadan gulumsemeyi unutma, kisi sana kizgin olsa bile veya ters bir hareket yapsa bile gulumseyerek basla.

Hem karsindaki kisiyi yumusatir hemde daha pozitif biri olursun. Kimseyi tipiy ve dis gorunusuyle yargilama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla yakışıklı olmak için yüz hatlatının düzgün olması gerekiyor. Mesela güzel bir çene yapısı. Düzgün küçük bir burun. Orta kalınlıkta bir kaş ve güzel bir saç stili.

Ehh tabi vucutta önemli 50 kiloluk brad pitti ne yapsın millet.

Ek olarak. Gözlerde önemli ama renk olarak kastetmiyorum. Mesela öyle güzel gri gözlülere rastlıyorum ki ama böyle pörtlek.

Yakışıklı olduğunuzu anlamanız için bir ortamda kızlar ilk size bakıyorsa hele gözlerinize anlayablirsiniz.

• Sanal Bilim Adami S kullanıcısına yanıt
    Merak etme hocam giyimim iyi ,hatta dershanedeki o****u ruhlu bir kız (kendisi kendine öyle diyor,bu bir hakaret değil) "gömleğin güzelmiş,pantolonu nerden aldın" gibi garip ama hoşuma giden sorular soruyor (içimden "sanane a*k" diye geçiriyorum tabi ehehe) , okuldan geldiğimde çektiğim için böyle oldu resim

Üşengeç ve tembel demişsin,bak işte üşengeç kısmı doğru ama tembellik kısmına pek katıldığımı söyleyemem.Üşengecim ama beni ikna edip o işi yapmaya başlarsam hiç yorulmadan tam yaparım yani sonuç olarak tembel olduğumu düşünmüyorum hatta fazlasıyla çalışkan ve zeki olduğumu söyleyebilirim (merak etme hocam zekiliğin sadece derslerde başarılı olmakla alakasının olmadığını biliyorum,övünmek gibi oldu ama neyse )

Saçlara gelince biraz acımasız davranmış gibisin,ne biliyim genelde banyodan çıktıktan sonra 10-15 dakika sadece onlarla uğraşıyorum ve saçlarım hakkında hiç olumsuz yorum almadım hatta aksine genelde okuldakiler beğenip benim saçımdan ilham alıp benzer şekiller yapmaya başladılar

Telefonu okula götürmüyorum yoldada etrafa bakarak yürürüm,o konuda no problem

Tutan espri demişsin,genelde esprilerimin çoğu tutar ama sınıfımdaki bi kaç gereksiz insan yaptığım esprileri kıskanarak yaptığım esprileri sabote etmeye çalışıyolar,halbuki kendileride gülüyor yaptığım esprilere anlayamadım neyin kafasını yaşıyorlar

Konuşurken çoğu zaman gülümserim orada da no problem (hatta o kadar gülümserim ki beni dövmeye 5-6 kişi gelen çocuğa bile komedi yaparak gülmesini sağlamıştım çocuk "psikopat mısın olum sen?" diyip tam bana dalacakken arkadaşlarımın olay yerine yetişmesiyle dayak yemekten kurtulmuştum )

Kimseyide tipiyle yargılamıyorum dersem yalan söylemiş olurum ama bana zararı dokunmayan kimseyi tipiyle yargılamam

Kimseye kardeşim demiyorum hatta bununla ilgili bi anım bile var anlatıyım hemen "bi gün dershanedeyiz,o o****u ruhlu kız bana telefonun verip "şunu şarja taksana" dedi bende "tamam" dedim,telefonu şarja taktıktan sonra ekranı açıldı ve bir erkek resmi gördüm merak edip "bu kim? :)" dedim kızda "kardeşim" dedi bi baktım hiç benzemiyolar "öz kardeş misiniz?" dedim o da "hayır be salak mısın" dedi bende "o zaman herkese kardeşim deme,anan çok hızlıymış derler kaldıramazsın" dedim ve sınıftakiler bi kahkaha atmaya başladı,o kız bile güldü yani sanırım çok pis laf koymuştum,kızda o laf koymalarımı seviyo herhalde neyse;kimseye kardeşim demiyorum burdada no problem

Diş konusuna gelince o konuda haklısın işte,artık her sabah fırçalamaya çalışıcam

Birde düşündümde bence ben üşengeçte değilim,bu kadar yazıyı bi üşengeç yazmış olamaz

• kaşlarını düzelttir. saçlarını kısa güzel kestir. ergenlik döneminde burun büyük olur. 3-5 sene sonra oturur yüzün.tipsiz değilsin
  • Alione Sensei kullanıcısına yanıt
    yanlış anlama da kaşlarımda ne var la
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

yanına tipini güvendiğin arkadaşını al sonra kalabalık bir meydanda yürüyün 10 kızdan 2-3 ü sana bakarsa bişeyler vardır,hepsi arkadaşına bakıyorsa acil şifalar dilerim

+ 1
  • Ulan bende baya baya resmi bekledim acaba iyi birşey çıkıcakmı diye çocukda ki tipe gel ne yakışıklısı len yüzünü gören at 40 yıl arpa yemez. Burda bi kaç kişi sana övgü dolu yorumlar yapabilirler sakın onlara inanıpda egonu şişirme onlar dürüst insanlar üzülme diye sana öyle derler objektif biriyim tip 0. Okuluna hayatına önem ver belki 32 li yaşlardan sonra paran olursa birşeyler yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağacı

Ulan bende baya baya resmi bekledim acaba iyi birşey çıkıcakmı diye çocukda ki tipe gel ne yakışıklısı len yüzünü gören at 40 yıl arpa yemez. Burda bi kaç kişi sana övgü dolu yorumlar yapabilirler sakın onlara inanıpda egonu şişirme onlar dürüst insanlar üzülme diye sana öyle derler objektif biriyim tip 0. Okuluna hayatına önem ver belki 32 li yaşlardan sonra paran olursa birşeyler yapabilirsin.

Amin Amin,birde dürüstsün bu özelliğini beğendim bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 26 Mart 2014; 16:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Yakışıklı olupta kendini çirkin hisseden bi arkadaş var üstüne üstlük ben ona diyorum sen benden iyisin diye o da bana öyle diyor karışık yani bu işler

Siz birbirinizden uzak durun

• Tipini serbest bırak, donerse senindir donmezse hiç senin olmamıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Tipini serbest bırak, donerse senindir donmezse hiç senin olmamıştır.

• Yakışıklılık doğuştandır şunu kafanıza sokun artık yüz oturmasıyla fln yakışıklı olunmaz.Daha doğarken + özelliklere sahip olmalısınız.Ama görüyorumki sende hiçbir + özellik yok çok aşırı sıradan bir tipin var sokakta binlercesi dolu böyle
  • GuzelAdam kullanıcısına yanıt
    Evet,bende bunu bekliyordum işte!
    Tamam tipsiz olabilirim de direk yüzüne "at görse 40 yıl arpa yemez" denir mi yav,biz de insanız, el-insaf yani
    Zaten o dediğide imkansız,atlar en fazla 30-35 yıl yaşar,bilmem anlatabildim mi?
  • Tipin iyi degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağacı

Ulan bende baya baya resmi bekledim acaba iyi birşey çıkıcakmı diye çocukda ki tipe gel ne yakışıklısı len yüzünü gören at 40 yıl arpa yemez. Burda bi kaç kişi sana övgü dolu yorumlar yapabilirler sakın onlara inanıpda egonu şişirme onlar dürüst insanlar üzülme diye sana öyle derler objektif biriyim tip 0. Okuluna hayatına önem ver belki 32 li yaşlardan sonra paran olursa birşeyler yapabilirsin.

Amin Amin,birde dürüstsün bu özelliğini beğendim bak

Ya bırak takma onu . Bir de objektifim yazmış . Ben de objektifim , arkadaşın karakter sorunu var ve sıkıntıdan gelip burada millete çamur atıyor . Ben sana 7/10 veriyorum dostum . Bakımlı ol ve ağzın laf yapsın kız bulursun zaten .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.