Şimdi Ara

Yakında City alan oldu mu ?_

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakın zamanda City alan olduysa fiyatını, aksesuarlarını ve hangi bayiden aldığını öğrenebilir miyim ?

teşekkürler

• bence city almayi dusunme yeni kasa jazzlar ne zaman gelcek bilmyiorum ama onlari bekle city kadar tipsiz bi araba gormedim bu benim dusuncem tabiki ama bence sonradan sedanlastirilmis bi arac alinmaz

herkesin zevki farklidir tabi bunuda belirteyim
  • biz aldık haziranda.pm den mesaj attım size.
  • City Elite için xenon + cam filmi + park sensörlü olarak 29.000 YTL fiyat aldık..sizce nasıl arkadaşlar ?
    buna alternatif olabilecek araç önerileriniz var mı ?
  • park sensörünü herkese veriyorlar zaten, xenonun onlara maliyeti çok düşük, sadece kısalara takıyorlar, bir tek cam filmi diyecem ama ondada polis başına musallat oluyor, rahat vermiyor ve sökerkende rezistansaları falan mahvediyor, bence sen camm filminden vazgeç diğerleri kalsın, 27 ye alabilirsin sanıyorum veya 27.500
  • yok hocam o kadar da ineceklerini hiç sanmıyorum. çünkü comfort modeli için zaten 27.000 fiyat verdiler. bu aralar Hondaya acaip talep olduğu için burunlarından kıl aldırmıyorlar.. Civic'i alırken yaptığım pazarlığın onda birini bunda yapamıyorum. mesela Jazz'ın liste fiyatı 31.300, son 31 olur diyorlar başka da bişey demiyorlar..
    bi de bu verdiğim City fiyatı otomatik vites için..
  • comfort ile , elite arasında hangi aksesuarlar varki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elite modelinde Comfort'a ek olarak; çelik jant, sis farı, 2 yan hava yastığı, arkadan aydınlatmalı kadran, öndeki ve arkadaki paçalıklar gövde renginden, yolcu koltuğu arkasında cep var...

ilk üç özellik hariç diğerleri çok önemli diil..bunlar için aralarında 1,500 YTL fark var..
  • comfort ve elit dışında 3. bir model yok değilmi
  • yok hocam, sadece iki donanım var City'de..Jazz'da da Sport ve Elite var..Bir tek Civic'lerde 3 donanım var.
  • 2008 nisanda aldım.. 28.750 YTL idi otomatik elit modeli... fakat almadan önce tekrar inceleyin ve iyi düşünün derim... ben söylenen yakıt ekonomisine henüz ulaşamadım ve uzun yol da sakin sürüş ve düşük hızdan hoşlanmıyorsanız tercih etmeyin.. hız 120 olduğunda araç yolda gezmeye başlıyor.
  • öyle uça uça gidenlerden diilim, eşim de öyle kullanmayacağı için yolda bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum. yakıt tüketimi konusunda nerdeyse %100'e yakın olumlu görüş aldığım için aklımıza yattı ama kullanmadan da bişey diyemem..biz otomatik elite için 27.500'e anlaştık..siparişi verdik, perşembe alıyoruz aracı..
    hayırlısı diyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

öyle uça uça gidenlerden diilim, eşim de öyle kullanmayacağı için yolda bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum. yakıt tüketimi konusunda nerdeyse %100'e yakın olumlu görüş aldığım için aklımıza yattı ama kullanmadan da bişey diyemem..biz otomatik elite için 27.500'e anlaştık..siparişi verdik, perşembe alıyoruz aracı..

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
  • Polonya Versiyon:

http://www.honda.pl/zdjecia/3/5/8/6233_rd?lm=1138180270

http://www.honda.pl/zdjecia/4/5/8/6233_rd?lm=1138180273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemates -- 15 Temmuz 2008; 15:02:23 >
  • teşekkürler ;)

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

öyle uça uça gidenlerden diilim, eşim de öyle kullanmayacağı için yolda bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum. yakıt tüketimi konusunda nerdeyse %100'e yakın olumlu görüş aldığım için aklımıza yattı ama kullanmadan da bişey diyemem..biz otomatik elite için 27.500'e anlaştık..siparişi verdik, perşembe alıyoruz aracı..

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

• honda city mi 4 ay önce aldım ortalama 7 bin km yaptım yakıtı hala 7.3 gösteriyor şehit içi ve dışı dahil
    araba sürat de mütiş bazı arkadaşlar 120 dn sonra titreme yapıyor diyor ama ben 170 vurdum hiç bir şey görmedim gayet iyi kaçıyor bmw yi we audi a3 ve a4 ü yerim arabada gördügüm tek kusur frenlerinde en ufak bir şeyde abs ye geçiyor ve zor duruyor en üstün özelligi ise seri ligi rüzgarı keskin hatları sayesinde çok çabuk dagıtıyor ve yemiyor tüm arkadaşlara tavsiye ederim
  • yakıt tüketim verileri ile ilgili ben de aynı yanılgıya düşmüştüm..forumdaki arkadaşlar sağolsun o konuda bilgilendirdi beni...ölçüm yapmayı düşündüğünüz zaman göstergelerin sağ üstünde yer alan küçük düğmeye basılı tutarak TRIP göstergesini sıfırlayın..ondan sonra yola çıkın...böylece gidip geldiğiniz mesafe arasında ortalama ne kadar yakıt tükettiğinizi görebilirsiniz...sıfırlamazsanız en son sıfırlama anından o ana kadar olan ortalama yakıt tüketimini görürsünüz..size de hayırlı olsun, güle güle kullanın :)
  • quote:

yakıt tüketim verileri ile ilgili ben de aynı yanılgıya düşmüştüm..forumdaki arkadaşlar sağolsun o konuda bilgilendirdi beni...ölçüm yapmayı düşündüğünüz zaman göstergelerin sağ üstünde yer alan küçük düğmeye basılı tutarak TRIP göstergesini sıfırlayın..ondan sonra yola çıkın...böylece gidip geldiğiniz mesafe arasında ortalama ne kadar yakıt tükettiğinizi görebilirsiniz...sıfırlamazsanız en son sıfırlama anından o ana kadar olan ortalama yakıt tüketimini görürsünüz..size de hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

söylediğiniz yöntemide sürekli olarak deniyorum ama 8 litrenin üstünde yakıyor altına düşmüyor... ancak uzun yola çıktığımızda gaz ayarını sabitlersek 6 litre yaktığını görebildik. ve en son dün yakıt aldığımda 1 depoyla 380-400 km den fazla yol yapamayacağımıza kendimizi inandırdık artık. umarım bende deneye deneye ulaşıcam bu yakıt ekonomisine

• biz 600 km yol yaptık ve şu anda yakıt tüketiminin gerçekten az olduğunu düşünüyorum..geçen gün avrupadan anadoluya geçerken ortalama 7.0 lt yaktı,ki boğaz trafiğini ve saatin 5 olduğunu düşünürsek gayet iyi..dönerken ise gece saat 12 idi ve hiç durmadan ortalama 80 km hızla 5.4 lt yaktık..yol uzadıkça ve devir çok değişmedikçe yakıt tüketimi gerçekten çok farkediyor...

kullanma kılavuzunda vitesle ilgili yazanları da uygulamaya çalışıyorum..mesela yokuş aşağı giderken ve sıkışık trafikte S moduna alın diyor..dur kalk olan trafikte mutlaka S'ye alıyorum..akan trafikte ise D ile gidiyorum..bu tür şeylere de dikkat ederseniz tüketiminiz düşebilir. ayrıca servis aracı kullandıkça bu değerlerin daha da düşeceğini söyledi. biz buna bile iyi diyorken daha da düşerse ne diyeceğiz bilmiyorum :))
  • quote:

biz 600 km yol yaptık ve şu anda yakıt tüketiminin gerçekten az olduğunu düşünüyorum..geçen gün avrupadan anadoluya geçerken ortalama 7.0 lt yaktı,ki boğaz trafiğini ve saatin 5 olduğunu düşünürsek gayet iyi..dönerken ise gece saat 12 idi ve hiç durmadan ortalama 80 km hızla 5.4 lt yaktık..yol uzadıkça ve devir çok değişmedikçe yakıt tüketimi gerçekten çok farkediyor...

kullanma kılavuzunda vitesle ilgili yazanları da uygulamaya çalışıyorum..mesela yokuş aşağı giderken ve sıkışık trafikte S moduna alın diyor..dur kalk olan trafikte mutlaka S'ye alıyorum..akan trafikte ise D ile gidiyorum..bu tür şeylere de dikkat ederseniz tüketiminiz düşebilir. ayrıca servis aracı kullandıkça bu değerlerin daha da düşeceğini söyledi. biz buna bile iyi diyorken daha da düşerse ne diyeceğiz bilmiyorum :))

darısı başıma diyorum başkada bişey diyemiyorum :) servis banada aynı şeyi söyledi ama 12.000 deyim hala değişen bişi olmadı.. bendemi bi tuhaflık vardır nedir bilmiyorum. neyse ben sizinkini nazar etmiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.