Şimdi Ara

Yakın Doğu Üni. Tıp Fakültesinde Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer burada olan varsa bilgi almak istiyorum,ek tercihlerde tam burslu kontenjan açılmış,mezuna kalacaktım normalde.Ancak yine de burada olan biriyle konuşabilirsem çok yardımı olacak.

• hocam bende mezun kalcaktım ve gordum yakındoguyu benımde mf3 20k geldı ve ıstedıgım bolum olmadı dıe mezun kalmıstım
  • Güncel.
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Eğer burada olan varsa bilgi almak istiyorum,ek tercihlerde tam burslu kontenjan açılmış,mezuna kalacaktım normalde.Ancak yine de burada olan biriyle konuşabilirsem çok yardımı olacak.

puanin 453'ten yuksekse, ingilizce tip okumak sorun olmayacaksa ve ailen sikinti yaratmiyorsa yaz gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsykslr -- 24 Eylül 2013; 14:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

Eğer burada olan varsa bilgi almak istiyorum,ek tercihlerde tam burslu kontenjan açılmış,mezuna kalacaktım normalde.Ancak yine de burada olan biriyle konuşabilirsem çok yardımı olacak.

puanin 453'ten yuksekse, ingilizce tip okumak sorun olmayacaksa ve ailen sikinti yaratmiyorsa yaz gitsin

Puan 455,ingilizce sorun degil ancak kıbrıs sorun.Ailem de sıkıntı yaratmaz ancak bursun kesilme riski var.4 uzerinden 2 altina düşünce osym bursu kesiliyor.Yemek ve yurt ücretlerini söylemiyorum bile..
    Neyse,kararımı verdim zaten,mezuna kaldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

Puan 455,ingilizce sorun degil ancak kıbrıs sorun.Ailem de sıkıntı yaratmaz ancak bursun kesilme riski var.4 uzerinden 2 altina düşünce osym bursu kesiliyor.Yemek ve yurt ücretlerini söylemiyorum bile..
    Neyse,kararımı verdim zaten,mezuna kaldım

aslinda en mantikli kararini vermissin kibris sorun olabilir hayirlisi olsun baska bolum kesinlikle dusunmuyorsan 2014'te basarilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.