Şimdi Ara

Yakın doğu mu Doğu Akdeniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Malum lys açıklandı. 150 bin deyim. Bilgisayar müh. düşünüyorum ve bu iki üni arasında kaldım. Rahat bir ortamı olacak ve eğitimide kaliteli olacak. Hangi üniversiteyi tercih etmeliyim sizce ? Teşekkürler

• Kıbrıs'ta yaşayan biri olarak ve yıllarca DAÜ ile YDÜ görmüş biri olarak ben DAÜ'yü öneriyorum.Neden mi? (Türkiyede yaşadığınızı düşündüm bir an)

- Öğretim kalitesi olarak DAÜ bu konuya daha çok önem veriyor
    - Bölümle alakalı yapılan etkinlikler YDÜ'ye göre daha fazla
    - Turkcell ile Geleceği Yazanlar projesinde anlaşmış bir okul olup buradan Turkcelle eleman yollamayı düşünmektedir.(Bu sene seminerine gittim)
    - Ve YDÜ Lefkoşa'da DAÜ ise Gazi Mağusa'da.YDÜ cehennem sıcaklığını barındırırken Mağusa daha sakin ve serindir(denizin kenarında olması sebebiyle)

Özetle ana sebepler bunlar olabilir.Daha vardır ancak aklıma başka gelmedi henüz.Umarım fikir verebilmişimdir.
  • Kıbrısa gitme kardeşim. Ben okuyamadan geldim. Çok pahalı yıllık 35.000 tl harcadım ki buraya gelenler minimum 42-43.000 tl harcıyor . gideceksende daüye git fakat orada bile bu dediğim miktarlarda harcarsın hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.