Hocam insanlar pek fazla (bence) empati yapmadan direkt koy göte gitsin kafasında yazmışlar ancak bence biraz daha düşünün bu konuda çünkü 20 yıllık yakın arkadaşlarım diyorsunuz ne oldu da aranız açıldı başakaları onları size karşı mı doldurdu bi düşünün bence. Bu kadar uzun yıllık arkadaşlıklar çok kolay kolay silinemez diye düşünüyorum. Benim de 12-13 yıllık çok yakın arkadaşlarım var birçok şeyi beraber yaparız hep konuşuruz. Birden hayatımdan çıksalar büyük bir afallardım. Sizin normaldeki ilişkiniz nasıl mesela aktif olarak konuşuyor musunuz nasıl yürüyor ilişkiniz? |
Yakın Arkadaşlara Duyulan Kırgınlık (2. sayfa)

-
-
10 yıllık dostum vardı. Para mevzusu araya girdi. 1 senedir telefonunu engelledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altınlarını iste, selamı sabahı kes. 43 yaşındayım abi sözü dinle, yoksa daha çok çekersin bu kafayla.
Seversen ...., ...., sevilirsin ya da deveyi diken insanı .... gibi motton olsun hayatta!
-
Dayımın oğlu aradı çok acil 1.500 TL. ye ihtiyacı olduğunu söyledi, bende olmadığını ama acilse bulmaya çalışacağımı ilettim.
Yalvardı yakardı, haftaya kesin vereceğim, odur budur vs. anlattı, bende 20 yıllık arkadaşımdan arkadaşımdan rica ettim.
Kurban bayramı öncesiydi, kurban parası olduğunu ama kurban alacağını, sıkıntı çıkmazsa vereceğini söyledi, parayı ondan aldım dayı oğluma verdim.
Bayrama kadar o kadar mesaj attım, ha bugün ha yarın diye diye beni oyaladı ve parayı ödemedi ve 20 yıllık arkadaşımla aramda para yüzünden sorun çıktı, neyse bir şekilde parasını geri verdim.
Dayım oğlum olacak yavşak Almanya'dan malulen emekli, 1000 euro maaşı var, ulan ayda 10.000 TL. emekli maaşın var 1.500 lira için beni papaz etti kendisi ve arkadaşımla.
Sürekli mesaj attığım için rahatsız oldu ki telefonumu engelledi. Bu süreçte dayım vefat etti, bu şerefsizle karşılaşıp ağzını burnunu dağıtmamak için cenazesine gidemedim.
Eş, dostla yiyip için ama asla ve asla para veya ticaret yapmayın!!
-
Saygı değer abim bende 26 yaşındayım insan ilişkileri konusunda bu forumdaki vereceğin her tecrübe değerlidir.
-
Hocam hadi diyelim 2 elin kanda olur dugune fln gelemezsin hic aramamak tebrik etmemek fln izahi yok. O insanlari tamamen sil hayatindan hic fayda gelmez. Tek tek laf sokacam diye ugrasma bigun karsilasirsan soguk davran mrb de gec hic yuzgoz olma derim.
Benim en iyi arkadasim evlende 3 yil once, yurtdisindan kalktim geldim katildim altinimi vs taktim. Yani deger vermiyorlar demek ki degmezmis.
-
insanlar yalnız doğar, yalnız ölür gerisi detay, şu hayatta hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin, bencil olacaksın.
-
tam olarak bu iplemeyince daha çok sevilirsinquote:
Orijinalden alıntı: filmdefilmHangi davranışlarım beni önemsememelerine neden olmuş? Onların özel günlerinde bulunmam, hassasiyet göstermem mi mesela?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de kartımı kullanmıştı tamam vadesi gelmemişti ama o ara telefonum bozuldu durumlar da yoktu. Bu da beni aradı tel satacakmış sana satayım nakit dedi ben de valla telefon çok lazım benimki bozuldu servise vericem hem borcunu kaparız dedim. Olmaz para istiyorum sana borcumun vadesi daha gelmedi dedi. Ki onca zaman bir çok yardımım dokunmuştu kendisine. Söyledikleri de bana dokununca tamam dedim ben bi telefonluk adammışım gözünde .
Selamlar,
Öncelikle üzücü ancak arkadaşlarınız sizi sevmiyor hocam. Bunu ne kadar çabuk kabullenirseniz sizin için o kadar hayırlısı olur. Tahminen sizden habersiz görüştüklerinde bundan bahsediyorlar ya da sizden ayrı iletişim kurdukları bir grupları vs. var. Düğününüze gelmeden önce konuşmuşlar ve gitmek istemedikleri konusunda da birbirlerini pohpohlamışlar. İletişimi kesmeniz ve hayatınızdan çıkartmanız en hayırlısı olacaktır. Şahsen kendilerine taktığınız her hangi bir altın vb. varsa hiç utanmadan isteyebilir, görüştüğünüzde de arkadaşlığınıza devam etmeyeceğinizi kendilerine iletebilirsiniz. Şayet benim de 20 yıllık çok yakın arkadaşlıklarım var, bırakın düğünü market alışverişi için yardım isteseler yanlarında olurum.
-
İnsan düğüne bir şekilde gelememiş olabilir.Bu durumda adetlerimize göre sebep belirtilerek düğün sonrası eve ziyarete gelinir ve hediyesi verilir. Sen de kaldıki tebrik bile eden olmadı diyorsun. Başına gelen duruma çok üzüldüm. Ne zaman evlendin bilmiyorum ama bir süre geçmiş ve herhangibir dönüş olmamış ise direk arayarak taktığın altınları hemen teslim etmesini iste. Zaten o saatten sonra bir daha irtibatın da kalmayacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuç ne oldu acabs
Herkese yorumları için teşekkürler. Buluşma planı ortak arkadaşımız tarafından iptal edildi çünkü kimse kesin gelirim yazmadı. Demek ki herkes birbirinden kopuk ben ise yakınlık bekliyorum. Evet değil 20,30 yıl da olsa farketmez. Son 2 yılda bir kere bile toplanılmadıysa artık samimiyet kalmamıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X