Şimdi Ara

Yakın arkadaşım sanırım gay ( ciddi konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gay senin kara kaşına kara gözüne mi kaldı sanıyorsun, belki onlara destek olmak için gruba katılmıştır ki çok normal birşey insan olanda böyle yapar. Bulaşıcı bilmem ne demişler yukarıda atıp tutmuşlar ne alakası var hayvanlarla beraber olunca o zaman hayvanlara karsı demekkı ılgı duyuyorlar onlar hey Allahım akıl fıkır ver sen şu insanlara. Eger arkadasın gay sede sana asılmıyorsa sorun yok asılıyorsada adam gıbı uyarırsın baktın olmuyor arkadaslıgını kesersın. Gay veya lezbiyen bu tür insanlara karşı biraz saygılı olun kimse bu dünyaya gelirken nasıl olacagını secipte gelmiyor onlar o şekilde yaradılmışlar o şekilde gidiyorlar yargılamak size düşmez. Konuyu açan arkadasım sende sana karsı bıseyler hissedeceğini sanmam zaten gayler genelde çok iyi insan olurlar vede emin ol kendine sapına kadar erkeğim dediğin dostlarından daha iyi dost olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: mert yuki

Lezler için üye olmuş olabilir mi ki?

lezbiyenin erkekle ne işi var

tatu daki hatun niye hamile kaldı?

hunharca kahkaha attım
  • Bir gayla arkadaş olabilmen için seninde gay olman gerek.

Gay arkadaş: ayol hadi gidelim çantalara bakalım
    Sen: (pfff) iyi tamam bakalım

İlerleyen zamanlarda sende kıvırtmaya başlarsan şaşırma !
  • "BANA ARKADAŞINI SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM"
  • belkide sadece o grupdaki kişilere destek olmak için katılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

Bir gayla arkadaş olabilmen için seninde gay olman gerek.

Sen köpek beslesen demekki aynı evde yada ortamda havlamaya başlıyacan
  • Kaç aylık konum hortlamış

Update: kendisi hala en yakın arkadaşım, o olayın peşine düşmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 15 Mart 2011; 13:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart
    "BANA ARKADAŞINI SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM"

Üzüm üzüme baka baka kararır.
  • Arkanı kolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Kaç aylık konum hortlamış

Update: kendisi hala en yakın arkadaşım, o olayın peşine düşmedim.

Hocam malesef arkadaşın gay ise ;

quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

"BANA ARKADAŞINI SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM"

Geçmiş olsun
  • Boğaziçi'nden bir sürü gay ve lezbiyen arkadaşlarım var. Bizde de LGBT kulübü var. Çok rahatlar. O nedenle sorunu hiç çekinmeden cevaplayacaktır. Senin tavrın umarım homofobiklik olmaz.
  • Küçük sürprizler yap ona.
    Olmadı yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYBER-WARRIOR
    ne yani uye olduysa belki lezler icin olmustur sahsen ben de uye olurum lezlern kendi aralarindaki konusmalar harika

Mesela ne gıbı guzel knousma
  • Crysis'mi?
  • o kendi düşüncesi sen onun düşüncesini yargılayamazsın,çünkü böle bir hakkın yok,sen arkadaşlıgını devam ettir,sana eğilimleri oldugundada ilişkini kes,ama durduk yere ilişkini kesersen nasıl bir karakterde oldugunu ona gösterirsin buda daha aşağılık bir durumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe

o kendi düşüncesi sen onun düşüncesini yargılayamazsın,çünkü böle bir hakkın yok,sen arkadaşlıgını devam ettir,sana eğilimleri oldugundada ilişkini kes,ama durduk yere ilişkini kesersen nasıl bir karakterde oldugunu ona gösterirsin buda daha aşağılık bir durumdur.

Bende böyle düşünüyorum, konu silinebilir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: T|G

quote:

Aklı başında bir insan kendine idol olarak bir köpeği seçmez.Sen hiç köpek sahiplerinin köpeğini gezdire gezdire artık kendilerininde direk kenarlarına işer hale geldiğini gördünmü?
    Eminim sende bu dediğin cümlenin yanlış olduğunun farkındasındır.

Ben gay bir insanın kahvede normal bir arkadaşıyla okey çevirdiğini görmedim.Gay adamın takılacağı mekan zaten bellidir o yüzden onla arkadaş oluyosan o mekanlara onla girmek zorunda kalacaksın sen onla takıla takıla onun konuşma stili gibi konuşmaya başlayabilirsin bu gerçektir.Onun ilgi alanlarınada merak sarabilirsin bu yüzden benim düşüncem düşman olma ama en azından msn den sürdür arkadaşlığını yoksa yazık olur sana çünkü ben çok gördüm düzgün insanların böyleleriyle takılıpta sokak kenarlarında onlarla öpüştüğünü..

Herkesin tercihi kendinedir kimseye eleştirmek düşmez ama madem böyle bir konu açmıssın kendi düşündüklerimi belirtmem gerekiyordu.
    Ve sözlerimi birkaç atasözüyle bitiriyorum;
    Körle yatan şaşı kalkar
  • Herkesin kendi tercihi gay diye arkadaşlığı bitirmeye gerek yok. Tabi sana sırnaşmaya kalkmadıysa.. Dost denilebilecek uzun yıllar arkadaşınız olan birini eşcinsel diye bir kalemde silmek karaktersizliktir bence..
  • Çok aklan, aklı selim cevaplar da var ama çok saçma şeyler de var üzüm üzüme baka baka kararır da ne demek ya... İçinde böyle bi duygu yaratılıştan olmayan bi insan ancak merakından böyle bişey yapar, sonradan olunacak bişey değil bu. Ayrıca gaylerin hepsi "ay ayol" tipinde değil, çevrenizde bilmediğiniz kaç tane normal görünümlü eşcinsel var, bilip bilmeden atıp tutmayın. Ve ben de size bir şey söyleyeceğim madem özlü söz yarıştırıyorsunuz: "Yaradılanı sev, yaratandan ötürü" ve en sevdiğim ayetlerden biridir: "Ne kadar az düşünüyorsunuz..."
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T|G

quote:

Aklı başında bir insan kendine idol olarak bir köpeği seçmez.Sen hiç köpek sahiplerinin köpeğini gezdire gezdire artık kendilerininde direk kenarlarına işer hale geldiğini gördünmü?
    Eminim sende bu dediğin cümlenin yanlış olduğunun farkındasındır.

Ben gay bir insanın kahvede normal bir arkadaşıyla okey çevirdiğini görmedim.Gay adamın takılacağı mekan zaten bellidir o yüzden onla arkadaş oluyosan o mekanlara onla girmek zorunda kalacaksın sen onla takıla takıla onun konuşma stili gibi konuşmaya başlayabilirsin bu gerçektir.Onun ilgi alanlarınada merak sarabilirsin bu yüzden benim düşüncem düşman olma ama en azından msn den sürdür arkadaşlığını yoksa yazık olur sana çünkü ben çok gördüm düzgün insanların böyleleriyle takılıpta sokak kenarlarında onlarla öpüştüğünü..

Herkesin tercihi kendinedir kimseye eleştirmek düşmez ama madem böyle bir konu açmıssın kendi düşündüklerimi belirtmem gerekiyordu.
    Ve sözlerimi birkaç atasözüyle bitiriyorum;
    Körle yatan şaşı kalkar

Benim söylediğim saçma değil çokta dogru, yani senin dediğin o kadar saçma birşey ki üzüm üzüme baka baka kararır yok körle yatan şaşı kalkar hani birazcık mantık yok dediklerinde. Eşcinsel olmak bulaşıcı birşey değil ne bu virüs falan mı. Benim orda benzetmeye çalıştıgım ınsan bırsure bırısıyle beraber vakıt gecırınce onun gıbı olmayacagı senın dedıgının aksıne yanı hıcte sacma degıl senın dedıgıne paralel olarak söyledim onu. Eşcinsellik doguştan olan birşey sonradan olma değildir, sonradan olsaydı bu emin ol tedaviside olurdu zaten hastalık falanda değil. Bu konu üzerine çok güzel filmler var izlemeni tavsiye ederim hatta direk filmin ismini vereyim Prayers For Bobby şu filmi izlersen en azından doğruyu öğrenmiş olursun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.