Şimdi Ara

Yakın arkadaşım benden hoşlanıyormuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-2,5 yıldır samimi olduğumuz kız arkadaşım aslında benden hoşlanıyormuş (yakın arkadaşı söyledi). ben de olur mu öyle şey? o benim dostum gibisinden bir şey dedim konuyu kapattım. ilk birkaç gün biraz kırgın davrandı ,arkadaşı söylemiş galiba dediklerimi, şimdi tekrar aramız iyi . arkadaşı söyledi konu kapandı onun haberi yokmuş gibi davranıyorlar. ben hiç sevgili gözüyle bakmadım kıza. ortalama bir tipi var ve kişiliği sağlam biri. ne yapmalıyım? gidip diyeyim mi sen benim dostumsun olmaz öyle şey diye? yoksa konu burada bitsin mi ?

• Sevmiyorsan yanında tutma mesafeli ol zira bayanların sevdiği erkeği kazanmak için yapmicakları şey yok. Ister istemez zarar verebilir. Diğer kızlarla aranı açar, kısmetini kapatır, bi kızla yakınlaşırsın aranızı bozar gibi gibi.

Yaşandı onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vooray

Sevmiyorsan yanında tutma mesafeli ol zira bayanların sevdiği erkeği kazanmak için yapmicakları şey yok. Ister istemez zarar verebilir. Diğer kızlarla aranı açar, kısmetini kapatır, bi kızla yakınlaşırsın aranızı bozar gibi gibi.

Yaşandı onaylandı

evet arkadaşa katılmamak mümkün değil. benim de böyle bir bayan arkadaşım var. bana aşıkmış. ama ben değilim. onu kırıp üzmeden uzaklaştırmaya çalışıyorum.
  • quote:

Sevmiyorsan yanında tutma mesafeli ol zira bayanların sevdiği erkeği kazanmak için yapmicakları şey yok. Ister istemez zarar verebilir. Diğer kızlarla aranı açar, kısmetini kapatır, bi kızla yakınlaşırsın aranızı bozar gibi gibi.

Yaşandı onaylandı

ben arkadaş olarak seviyorum ama arkadaştan ileri gitmeyecek ilişkimiz, sırlarımızı paylaştık, anılarımızı paylaştık. nerden çıktı şimdi beni sevmesi

bana zarar vereceğine inanamıyorum aslında çünkü öyle biri değil bildiğim kadarıyla.
  • Biraz kendini sorgula bakalim 2-2,5 yil az degil mutlaka sende hoslaniyorsun demiyorum ama olma ihtimali de yuksek.

Yasandi onaylandi..

• Sen dostlugunu hissettirerek devam ettit uzaklaşmana gerek yok örnegin bir sabah kardeslerin en tatli ve en guzeli gibi gibi cumleler kur ama kardeş eklentisini unutma zira cok kotu seyler olabilir

• Seni seven birini kendinden uzaklaştırmak da baya bi çaba gerektiren bi iş üstelik de üzmeden yapmak imkansız gibi bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

Sen dostlugunu hissettirerek devam ettit uzaklaşmana gerek yok örnegin bir sabah kardeslerin en tatli ve en guzeli gibi gibi cumleler kur ama kardeş eklentisini unutma zira cok kotu seyler olabilir

Ben hiçbir zaman öyle cümleler kurmadım ki şimdi kurayım

• Kızdan kanka olmaz dedik.

• bunlar ilginç şeylermiş gibi gelip burada yazıyonuzya ayar oluyorum

abi biz boşunamı kaçıyoruz karıdan kızdan bi sizmi akıllısınız?
  • benim yaşımda olsaydın fırsatı kaçırmazdın pompalardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amélie Poulain

quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

Sen dostlugunu hissettirerek devam ettit uzaklaşmana gerek yok örnegin bir sabah kardeslerin en tatli ve en guzeli gibi gibi cumleler kur ama kardeş eklentisini unutma zira cok kotu seyler olabilir

Ben hiçbir zaman öyle cümleler kurmadım ki şimdi kurayım

Emin ol bilinç altında o kıza yatkınlığın olduğu için bu konuyu açtın. Eğer istemiyorsan(ilerde belki pişmanlık duyabilirsin) her gün çak bir beşlik falan yapabilirsin. Kanka olduğunuzu hissettir kanka falan de yap bir şeyler işte.

• quote:

Yaşandı onaylandı

aynen kızda varsa birşeyler diğer kızlara arkadan saçma şeyler söyler kimse teklif edemez. gene yaşandı.
  • İnsan arkadaşından hoşlanır mı yahu ?
    En sinir olduğum şey.
    Başıma da hep geldi.Arkadaş olduğum,sohbetinden hoşlandığım çoğu kişiyle arkadaşlığım bitti bu sebeple.Benim için büyük hayal kırıklığıydı.
    Kimse benle arkadaş olamıyormuş onu anlamış oldum.
    Bana ters gelen şeyler bunlar.Birine yaklaşırken zaten ilgim belli olur.Arkadaş gibi davranıp,sonra açılmam.Arkadaşlığı sürdürüp de hoşlanmak saçma geliyor.
  • kızdan kanka olmaz
  • Kimseye arkadaş gözüyle bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amélie Poulain

2-2,5 yıldır samimi olduğumuz kız arkadaşım aslında benden hoşlanıyormuş (yakın arkadaşı söyledi). ben de olur mu öyle şey? o benim dostum gibisinden bir şey dedim konuyu kapattım. ilk birkaç gün biraz kırgın davrandı ,arkadaşı söylemiş galiba dediklerimi, şimdi tekrar aramız iyi . arkadaşı söyledi konu kapandı onun haberi yokmuş gibi davranıyorlar. ben hiç sevgili gözüyle bakmadım kıza. ortalama bir tipi var ve kişiliği sağlam biri. ne yapmalıyım? gidip diyeyim mi sen benim dostumsun olmaz öyle şey diye? yoksa konu burada bitsin mi ?

Hocam Amelie filmini izlemiş adamsın hiç öyle şey yapılır mı?

En iyi ilişkiler birbirini iyi tanıyan (iyi günde olsun kötü günde olsun) kişilerden oluşur bence.

• Kanka deme lazım olur.
  • kızı sevmiyorsan artık arkadaş olamazsınız. Kız sana arkadaş gözüyle bakmıyor çünkü. Kızla arkadaşlığı bırak.

Eğer seviyorsan kızı yumul.
  • Eskisi gibi değiliz günaydın iyi akşamlar bu kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.