Şimdi Ara

Yakala.co Banvitburada %30 inidirim kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banvit’in online alışveriş sitesiwww.banvitburada.com’dan yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde, PİLİÇ ÜRÜNLERİ KATEGORİSİ’ndeki ürünlerde geçerli %30 indirim sağlayan yakala.com kuponu 3 TL.

Bu fırsat İSTANBUL (Silivri ve Adalar hariç), İZMİR (merkez ilçeler) ve BODRUM’daki teslimatlar için geçerlidir.

Siparişiniz, Banvit soğuk zincir güvencesi ile istediğiniz gün ve saat diliminde, ÜCRETSİZ teslim edilecektir.

Banvit, online alışveriş sitesiwww.banvitburada.com ile İstanbul (Adalar ve Silivri hariç), İzmir merkez ilçeler ve Bodrum’daki tüketicilerinin siparişleri adrese kadar ücretsiz olarak teslim ederek, kolay alışverişin imkânı sunuyor. Hem de soğuk servis, ücretsiz teslimat ve kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeme avantajıyla.

Enfes ziyafetler için Banvit!

yakala.co’nun fırsatıyla dawww.banvitburada.com, piliç ürünleri kategorisindeki tüm ürünlerde %30 indirim sunuyor.

İNDİRİMDEN NASIL FAYDALANIRIM?

Bu indirimden faydalanmanız için yapmanız gereken şey çok basit!

www.banvitburada.com’dan enaz 50 TL tutarında dilediğiniz ürünü sepetinize atın. Alışverişi tamamla butonuna bastıktan sonra, “kupon kodu kullanmak istiyorum” kutucuğunu işaretleyip, ilgili alanana, yakala.co kupon kodunuzu yazın. Satın al butonuna bastığınızda, sepetinizdeki piliç ürünleri için %30 indirim otomatik olarak uygulanacak ve epet fiyatından düşecektir. Ardından siparişiniz, teslimat adresinize seçtiğiniz gün ve saatte diliminde teslim edilecektir. Şimdiden afiyet olsun.

Banvit’in online alışveriş sitesiwww.banvitburada.com’dan yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde, Piliç Ürünleri Kategorisi’nde geçerli %30 indirim sağlayan yakala.co kuponu 3 TL! (İstanbul (Adalar ve Silivri hariç) – İzmir (Merkez ilçeler) - Bodrum’da geçerlidir. Ürünler, Banvit Soğuk Zincir güvencesi ile ücretsiz olarak teslim edilecektir.

Satın alınan ürünün uygun sıcaklık değerleriyle buzdolabında saklandığı ve ambalaj içerisindeki ürünün bütünlüğü bozulmadığı durumlarda 24 saatte iade garantisi vardır.

Ben başta tüm ürünler sandım 10 adet Dana Kuşbaşı ekledim kodu da hemen almıştım 3 tl ye madem sadece tavuk kanat ve tüm piliç sipariişi verdim.

Kanatlar sadece uç kısmı en pahalı en değerli yerleri kg fiyatı 7,5 tl ye geliyor ki en ucuz dün komplesini but artı kanat 7 tl den almıştım.Bence kaçmaz kanatta.Ayrıca 100 tl üzeri siparişe 20 tl banvit puan veriyor

Yakala.co Banvitburada %30 inidirim kuponu

• Kodu 3 tl karşılığı yakala.co dan alıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fırsat ama tavuk için değmez et olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

güzel fırsat ama tavuk için değmez et olsaydı

Aynen o 9.36 krs luk dana kusbasi olsa hoplatırdım ama yok malesef bir de netten ödeme almiyor kapida karttan veya kapida nakit ne alakaysa?
    En azindan denizbonus sanal yaplmis olurdu
    10 tl de ordan 20 tl puan hediye banvitten. %30 indirimde cabasi olurdu

Bizde tek sanali yapamadik gerisi tamam elhamdülıllah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

güzel fırsat ama tavuk için değmez et olsaydı

Aynen o 9.36 krs luk dana kusbasi olsa hoplatırdım ama yok malesef bir de netten ödeme almiyor kapida karttan veya kapida nakit ne alakaysa?
    En azindan denizbonus sanal yaplmis olurdu
    10 tl de ordan 20 tl puan hediye banvitten. %30 indirimde cabasi olurdu

Bizde tek sanali yapamadik gerisi tamam elhamdülıllah.

şimdi en az 100 tl lik alıcaksınki 30 tl kaarın olsun

ee noluyor 100 tl lik tavuğu 1 yılda zor yiyoruz.

yani kampanya tırt

ama tavuğu çok tüketenler için sıcak olabilir

• geniş aileler için tavuğun dötünden yeni çıkmış sıcacık fırsat bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimhaberpaylasimcisi

geniş aileler için tavuğun dötünden yeni çıkmış sıcacık fırsat bu :)

Kendime 3 kg aldım sattım 3 arkadaşa aldığım fiyattan :)

amacım 3 kg yı almaktı zaten kodu aldım bari onalr sebeplensin istedim.ama kanadın tam orta yeri but yok o fiyata bir yerde yok kanatçı haydara satmak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • - Banvit Para kazanmak için banvitburada.com'dan indirimsiz en az 100 TL'lik alışveriş yapmak gerekmektedir.

Buda demek oluyor ki 20 tl puan gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

- Banvit Para kazanmak için banvitburada.com'dan indirimsiz en az 100 TL'lik alışveriş yapmak gerekmektedir.

Buda demek oluyor ki 20 tl puan gelmeyecek.

en az 144 tl lik aşıveriş yaparsan sorun yok dostum gelir 20 tl

Bak 144 tl nin%30 unu çıkarsan 100,80 krş ödersin 43,20 krş ordan kar 20 tl de para alt limitsiz. 53,20 bakarsan çok iyi değer ama tek kanat da kar var diyeyim.
  • Tbone ve dana pirzola iyi de indirim yok iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Tbone ve dana pirzola iyi de indirim yok iste

O kirmizi etlerden alinacak en iyisi dana kusbasi.ben pirzola kuzu almam mesela 3 ayda bir kuzu keser getiririz tekirdag dan 400 tl ye kuzu alip kesiyoruz 2 ortak 3 ay yetiyor kuyruk yagibda var pirzola da var tertemiz et 17-18 kg arasi cikiyor kemikli 2 ye boluyoruz 8 kg desen 200 tl ye

Kg 25 tl otalk hayvan.ama su dana kusbasi 17 ye gelcekti tam firsat idi neyse saglik olsun

• quote:

quote:

O kirmizi etlerden alinacak en iyisi dana kusbasi.ben pirzola kuzu almam mesela 3 ayda bir kuzu keser getiririz tekirdag dan 400 tl ye kuzu alip kesiyoruz 2 ortak 3 ay yetiyor kuyruk yagibda var pirzola da var tertemiz et 17-18 kg arasi cikiyor kemikli 2 ye boluyoruz 8 kg desen 200 tl ye

Kg 25 tl otalk hayvan.ama su dana kusbasi 17 ye gelcekti tam firsat idi neyse saglik olsun

hocam kuzu ayrı TBone ve Dana Pirzola ayrı,,bunlar heryerde bulunmuyor ve fiyatları da genel olarak pahalı oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

hocam kuzu ayrı TBone ve Dana Pirzola ayrı,,bunlar heryerde bulunmuyor ve fiyatları da genel olarak pahalı oluyor.

Dana pirzola da oluyor demek dogrudur hocam pek dana yemedigimden akdenizde buyuduk ondan sanirim

• hiçbir indirim göremedim , zaten bim'den aldığım için herşeyi, keskinoğlu bütün piliş kilosu 5.5-6 lira arası, burda 7.80 , %30 indirim + kargoyla aynı fiyata gelecek
  • arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmem,kişisel bilgilerinizi banvite kaptırırsanız sonra benim gibi pişman olursunuz.haftada 3-4 reklam mesajı vs. defalarca müşteri hizmetlerinle görüşmeme ragmen hala rahatsız ediyorlar.kimseye tavsiye etmiyorum banvitburada.com u
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.