Şimdi Ara

Yahudiler ile kafayı bozan Türk milleti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi yeter yav bıktım artık her haltı Yahudilere bağlamak artık baş ağrıtmaya başladı

-müzik türü:aha bu yahudilerin müziğine benziyor!
    -Kıyafet:bu yahudilerin kıyafeti,şapkası!
    -Askeri anlaşmalar:abov ordu yahudiler ile askeri antlaşma yapmış bize bozuk satmışlardır savaşta çalışmaz!
    -ülkedeki zengin olan yada büyük şirket sahibi olanlar:aha varya bunlar yahud ha...!
    -ürünlerdeki katkı maddeler:bunlar hep yahudi planı!

Artık bu tarz şeyler kabak tadı vermeye başladı...Bıkmadınız mı yıllardır aynı paranoyak ve ruh hastası saçmalıklarınızdan...

İddialarınıza kaynak gösterin diyoruz ses yok. Ara sıra da saçma sapan komplo teorisi sitelerini gösterirler, biz dalga geçince yine mağdur olurlar.
  • bu ülkede müslümanlar müslüman olmayan herkese karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

Birde O YAHUDI MALI ONU ALMA KATILLERE KATKI YAPIYORSUN var

Onun da suyunu çıkardılar,Nokia'yı bile yahudi yapmışlardı...

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

Birde O YAHUDI MALI ONU ALMA KATILLERE KATKI YAPIYORSUN var

Onun da suyunu çıkardılar,Nokia'yı bile yahudi yapmışlardı...

Camı açıp katil israil diye bağırarak kola döktüm

• Hocam bunlar Trumpın kafasındalar kendilerine hayali düşman yaratıyorlar

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

bu ülkede müslümanlar müslüman olmayan herkese karşı

İbretlik, ön yargı tavan.

• Efendim size durumu şöyle izah edeyim
    Bu gün dünyayı amerikanın yönettiği veamerikanın israil in en büyük destekçisi olduğu bir gerçek
    Ne ola ki bunların derdi, 50-60 yıllık ömürlerinde kapitalizm gibi bir düzenle insanları sömürmek mi veriyor bunlara tüm azmi
    Hem bunlar salakmılar ki ömürlerini mal-mülk peşinde ama kendine vakit ayırmadan geçiriyorlar
    Hayır, onlar da biliyorlar ki malın mülkün mutluluk getirmediğini
    Bu da insanları bir takım teorilere itiyor
    Araştırmalarım sonucu (çok ilgiliyimdir bu konulara) dünya gündeminde yapılan her hamlenin israil-amerika dan izin alınarak yapıldığı ve tam da tevrat ve kabala ya uygun olduğunu gördüm
    Kabala nerden çıktı diyeceksin
    Yine yaptığım araştırmalar sonucu masonluğun gerek kurulumu gerek günümüzdeki amacı kabala üzerinedir, isteyen araştırabilir bilgi kirliliği olsa da internetteki bilgilerin çoğu doğru,ya da özelden kaynak verebilirim
    Yani Kur an da bu kadar çok bahsedilen, 1. Ve 2. dünya savaşı kaynağı,son 2 yy a yön veren(bkz;sosyalizm komünizm,marksizm)kötü yahudilerden bu kadar az bahsedilmesi aksine çok daha garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatDevamEdiyor -- 4 Şubat 2016; 1:05:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

bu ülkede müslümanlar müslüman olmayan herkese karşı

U, hümanist ilerici,modernist,bilimci,filozof,önyargısız ateist ekşi sözlük yazarı beyimiz neler oluyor sizlere
    Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
  • Televizyonlara çıkarıyorlar abuk subuk adamlari milletin kafasini bulandiriyorlar.
  • Türklerin ve bu ülkedeki müslümanların Yahudi antipatisi İsrail devletinin yaptıklarıyla, siyonizmin sahneye çıkışıyla paraleldir. Eğer bir Yahudi düşmanlığı olsaydı Avrupada hristiyan zulmünden İspanyadan Portekizden yahudiler Osmanlı gemileriyle getirilip, en verimli en güzel mekanlara yerleştirilmezlerdi (İstanbul, Selanik, İzmir, Bursa...). Kafayı bozan Türk milleti demeden önce Yahudiler ne yapıyor ona bakmak lazım. Yahudiler kendi yaptıklarıyla kendilerine düşman kazandırıyor.
  • 2005 yıllarında staj dönemeinde musevi bir fabrikada çalıştım benim sınıfım 100 lira maaş alıyortu ben 375 lira alıyortum paramı hiç bir zaman geç ödemedi hatta ünüversiteye gidicegem zamaan 550 lira vermişti şunu söylim
    millet yahudiyi her türlü kötülüyor ama benim karşılaştıgım yahudiler hepsi daha dürüsttü önce bizim müslümanlarımız dogru ve yanlışı algılaması lazım Kul hakkı yiyenlerin peşinden koşanlar ne zaman gerçekleri görücek yakın zamanlarda kendi canı yanınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 5 Şubat 2016; 8:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    &#8224;
  • Bu konuda benim en çok duyduğum,
    "adamlar tohum satıyor bize, genetik olarak bizi bozuyorlar. İstedikleri zaman istediği hastalığı yapıyorlar. Bak, birden domuz gribi çıktı... " v.s.

Ben de "almayalım o zaman niye alıyoruz"
    Deyince de ne diyeceğini bilemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

^_^
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Abi yeter yav bıktım artık, her olumsuzluğu Müslümanlara bağlamak, artık baş ağrıtmaya başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ortadogulu kafasi asla basarisizligin kendi eseri olduguna inanmaz. her zaman baskalari sucludur. birileri ortadoguluyu engellemek icin onlerine tuzaklar kurmustur. ortadogulu bu nedenlerle basarisizdir. ve bu basarisizligi yaratan baskalarini betimlemek icin yahudilik, seytan, dis mihraklar, amerika gibi olusumlar kullanilmaktadir.

PSN : Jeopol
  • ?imdi size amerikan federal bankasynyn 8 yahudi bankasynyn birler?mesi ile olu?tu?unu ve abd nin para yönetiminin tamamen yahudilerin elinde oldu?unu söylesem inanmazsynyz. Bu proje ilk ortaya atyldy?ynda devletin kendi bankasynyn bu i?i yürütmesi gerekti?ini dü?ünen J.F. Kennedy'nin bu sebeple suikaste u?rady?yny söylesem inanmazsynyz.

Yahudi mallary olayynda ise ?öyle bir durum var. Mesela bizim firmamyz olan profilo nun sahibi yahudi asylly bir i? adamy. Normalde Türk maly olarak görünür fakat yahudi malydyr. Bunun gibi yahudiler birçok ülkede özelliklede abd de birçok firmanyn sahibidir.Rockefeller Ailesi ile Rothschild Ailesini kimse bir tarafyndan uydurmuyor.

Ynanmayan açar ara?tyryr bakar.

Çok basit bir mantyk var, para kimdeyse güç ondadyr. Ba?ta abd olmak üzere birçok ülkede seçimlerde yahudiler kime mali destek sa?larsa bir ?ekilde onu ön plana çykarabilirler. Bunu sadece afi? olarak dü?ünmeyin, stratejistler ile ülkenin nabzyny tutup sa?cy-solcu-islamcy görünü?lü fakat kendi istedi?ini yapacak insanlar elbette var.

Komunizmin dinlere bu kadar kar?y çykmasynyn sebebi de bence yahudiler ve onlaryn devleti yava? yava? ele geçirme politikasydyr.

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.

• MURAT BARDAKÇI'NIN GÜZEL BİR YAZISI VAR:

İş yapmış herkes Yahudi, Selânik Dönmesi, vesaire ise biz Türkler ve Müslümanlar neye yararız?

Berbat mı berbat bir huyumuz var: Sanatçı, işadamı, siyasetçi, asker yahut mucit olsun iyi işler yapmış, başarı kazanmış, memlekete birşeyler kazandırmış ve şöhret elde etmiş kim varsa, tamamını “Bunların hiçbiri Türk değil” diye reddetmek ve bir şekilde yaftalamak!

Bu tuhaflığa eski devirlerde de bazen rastlanırdı ama şimdiki kadar yoğun değildi, yayılmaya 1950’li ve 60’lı senelerde başladı ve son 20-25 sene içerisinde salgına döndü...

Mikrobu önceleri rejime ve devletin kurucu kadrolarına muhalif olan sağ kesime mensup kişiler yaydılar ama bu iş zamanla sola da bulaştı. Çirkef atma bayrağını solda bir zamanlar saygın kabul edilen bazı isimler de kaptılar; eteklerindeki çamuru, pisliği ve envâi çeşit kiri iyi işler yapıp muvaffakiyet kazanmış olanlara fırlatmaya başladılar ve sıvama çabasına azimle devam ediyorlar...

Bu işi nasıl mı yapıyorlar?

Önce milliyet ve din ile oynanıyor, diğer dinler hakaret vasıtası haline getiriliyor...

Güçlü, halkın muhabbetine sahip ve gerçek bir sanatçı mı var? Çamur hazır: “Türk falan değil, Ermeni!”...

Hedeflerine iyi işler yapmış, memlekete birşeyler vermiş bir politikacıyı mı koydular? Hemen yaftalıyorlar: “Anası dönme, babası Yahudi!”...

Savaşlar kazanan, memleketin işgalden kurtulmasını sağ- layan ve Cumhuriyet’in kurucu babalarından olan bir asker mi dediniz? Pislik yağmuru başlıyor: “Selânikli, siyoniiiiist!”.

Bütün bu isimlerin ortak noktası ise onlara göre hepsinin Mason olmaları...

KURUM YAYINLADI, TARİH KURUMU!

Salgın öylesine azıtmış vaziyette ki, iş ve dolayısı ile isim yapmış kim varsa herkes hedefte! Mustafa Kemal onlara göre zaten Selânikli bir Yahudi; Enver Paşa birkaç nesil öncesinden Gagavuz, yani Hristiyan; Nâzım Hikmet de safkan gâvur, Polonyalı Dönme!

Musevî ve Hristiyan kontenjanı dolunca, çamur vasıtası olarak kullanılma sırası diğer Müslüman gruplara geliyor: Hamidiye kahramanı Rauf Bey mi? “Bırak yahu, Çerkes işte, Abaza!”.

Ve birileri geçmişe, bugüne ve hattâ geleceğe bile böylesine pislikler savururken etraflarındaki güruhtan Allah’ın bir kulu bile çıkıp “Yahu, bu adamlar Yahudi, Ermeni, Rum, vesaire değiller ama olsalar bile ne farkeder? Yaptıkları işlere neden bakmıyorsun?” diyemiyor!

Yaftalamaların son örneği: Mustafa Koç vefat etti ve haberin açıklanmasından hemen birkaç dakika sonra cep telefonlarına “Koç ailesi Yahudi idi” diye mesajlar gelmeye başladı ve tweetler atılır oldu.

Önceki gün bu edepsizliği konu aldım, Koç ailesinin asıl soyağacından bahsettim, ailenin köklerinin Anadolu tasavvufunun ve Melâmetî hareketin çok önemli bir ismine, Hacı Bayram-ı Velî’ye uzandığını anlattım...

Vay efendim, sen misin yazan! Koçlar’dan para almamdan, yalakalığımdan ve karnımı onların sayesinde doyurduğumdan tutun; aile ile Hacı Bayram-ı Velî arasındaki bağlantıyı uydurduğuma, bugüne kadar gündeme getirmeyip de şimdi yazmamın ardında da gizli sebepler bulunduğuna, hattâ benim de Yahudi, bir ihtimal de Ermeni olduğuma kadar söylemedik söz bırakmadılar...

Tek bir sayfa bile olsun okuyup öğrenmemeye yeminli, bilgiyi ama sadece yalan olanını işiterek öğrenmeye azimli ve palavralar ile iftiraları bellemeye imanlı bir güruha neyi, nasıl anlatacaksınız? Konuyu ilk defa değil, bundan senelerce önce, 2006’nın 24 Eylül’ünde Hürriyet’te tam sayfa yazdığımdan haberleri yok ve olmayabilir diyeyim ama Koç ailesinin Hacı Bayram-ı Velî’ye uzanan soyağacının Türk Tarih Kurumu’nun, yani tarihçiliğin en ciddî, en akademik kuruluşunun yayınladığını yazıyorum ve tabii anlamıyorlar!

DİNE DE HAKARET, MİLLETE DE!

Vaktiyle kendilerini tatmin, etrafa da caka satıp hava atmak maksadıyla herkese çamur sıçratanların yaptıkları iş bir-iki risale ile sınırlı kalırdı ama mesele artık çok farklı! Önemli isimleri hakaret maksadıyla başka dinî gruplara yamayabilmek için yüzlerce sayfalık kitaplar yazılı- yor ve işin en berbat tarafı da internette hedef gösterircesine aslı astarı olmayan soy-sop listeleri veriliyor... Mâlûm listelere göre memlekette isim yapmış kim varsa ya Yahudi, ya Ermeni, yahut Selânik Dönmesi ama mutlaka ve mutlaka Siyonist ve aralarında tek bir Türk ve Müslüman yok!

Üstadlık taslayan birkaç zavallının ortaya attığı bu palavlara inanan beyler ve hanımlar: Lûtfedin ve hayatınızda ilk defa olsun bir anlığına düşünün:

Bu memlekette siyasetten sanata, politikadan askerliğe kadar iyi yahut fena ama ses getirip iz bırakmış herşey kanında dönmelik, Yahudilik yahut başka çeşit bir gayrımüslimlik bulunanların eseridir diyelim...

Mesele şayet böyle ise biz Türkler ve Müslümanlar neye yararız? Elinden hiçbir iş gelmeyen kalın kafalı, beceriksiz, yeteneksiz, basiretsiz, ahmak ve lüzumsuz bir güruh muyuz? Bu sersemliğimizle bu topraklarda asırlarca nasıl oldu da kalıp tutunabildik? Yahudi’nin, Ermeni’nin, Rum’un sayesinde mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.