Şimdi Ara

Yahudİ soykirimi bİr yalandir! İnanmayin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
12.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih kitaplarına bakmak gerek ben olmuş yada olmamış diyemem olmuşsada banane ya
  • YAHUDİ soykırımı biraz abartılmış olabilir fakat gerçek olduğunu hepimiz biliyoruz ayrıca toplama kamplarında sadece yahudiler değil aynı zamanda alman meclis üyeleri ve dşünürleride harcanmışlardır ayrıca

Yahudİ soykirimi bİr yalandir! İnanmayin

almalar soykırım yapmışlardır ayriyetten stalin ve lenin kendi ülkesinin vatandaşlarını savaş uğruna gözden çıkarmışlardır.Stalin kursk muhaberesinde ve öteki savaşlarda değerli tanklarına zarar gelmesin diye erlerinii mayın tarlalarından tankların önünden geçiriyordu 20 milyon sovyet öldü savaştan en çok zarar alan ve en karlı çıkan ülke sovyetler oldu savaşta Almanların yenilmesi çok kötü olaylara sebep oldu berline giren Rus askerleri şehri yakıp yıktılar 50 bin kadın çocuk yaşlıya tecavüz ettiler ve sonrada şehri 2 parçaya ayırdılar...
    Ayriyetten şunu demedende edemiyeceğim Filistinliler şu anda kendi topraklarında değiller onlar Gazzeyi Kudüsü sonradan elde ettiler filistinliler(filisti kabilesi) akdenizden göçen bir kabiledir bir nevi çingenler oraya gerleştirilmişlerdiR.Kudüste yahudi devleti kurulmuşken babilliler şehri yıkmışlar darma dağın etmişlerdir yıkılan şehre bu kabile yerleşmiş yahudiler batıya kaçmış (Avrupaya,Anadolu'ya) VE ORADA VARLIKLARINI SÜRDÜRMÜŞLERDİR...Ayrıca asıl yahudi soykırımı 3.reich yönetiminde değil Avrupada 10,11-12 yüzyıllarda cadı şeytan diye canlı canlı diri diri yakılmışlardır..Sonrasında oradan kaçan yahudiler osmanlının desteğiyle anadoluya yerşelmiş bazıları(bazı yahudi aileler ise tekrar kudüse döndüşlerdir fakat orada artık egemenliklerini Müslümanlara bırakmışlardır.Yani ben bu savaşta ne Yahudilerden nede filistinlilerden yanayım fakat yahudilerin bize askeri faydaları ve ekonomik faydaları çok zırhlı araçlarımız yahudilerin elinden çıkıyor(tanklar değil fakat atış sistemleri jeepler personel taşıyıcılar(!!!!Heronlar!!!!) fakat Filistinliler zamanında Osmanlıya da zarar yapmışlar şimdi ise bütün Dünyanın üstüne kendi savaşlarını atmaya çalışıyorlar bırakalım biz bu kavgayı kendileri halletsinler=bizim kendi terör davamız var!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

birde doğru diyorsun savaşı kaybedince herşeyi kabul etmek zorundalar. ancak şuanki konumları çok farklı, mevcut gücüyle yine reddedebilir.

Almanya'da Nazi dönemi karanlık bir dönem olarak adlandırılıyor. O döneme ait eşyaların satılması, bulundurulması yasak. Ayriyeten çocuklarını Nazi düşüncesine göre yetiştiren aileler tespit edildiğinde, çocuklar ailelerinden uzaklaştırılarak devlet himayesine alınır. Halböyle olunca günümüz Almanya'sı, 2. dünya savaşında yaşananları Nazi Almanyası olarak adlandırır. Bir bakıma zaten kabul etmemekteler.
  • Birtek yahudi değil dikkat edin Amerika ve Avrupa ülkelerinin çoğu Ermeni soykırımını kabul etmiştir ve bu kabul edenler de çok büyük bir oranda hal böyle olunca birtek yahudi değil "Ermeni soy kırımı yoktur"da desen seni param parça ederler.Çok gıcık kapıyorum işte buna yapmadığımız ve hi.bir kanıtları olmadığı halde nasıl olurda kanıtlayamıyoruz bunların hepsinin komplo olduğunu.
  • Yahudiler mutlaka katledildi ama yahudilerin katledilmesini zaten rotschildler ailesi istedi bu sayede avrupadaki eziyetten bıkmış yahudiler özelliklede zengin yahudiler filistine kaçacak ve bu bölgede bir devlet kurulacaktı dikkat edin avrupadan kaçan yahudilerin büyük kısmı filistine gitti ve müttefikler aracılığıylan gidenler çok büyük bir kısmı filistine götürüldü ama neden?

Hiçbir şekilde katliam yapılmadı demek saçmalık olur bu tür yorumları ancak çok aşırı yahudi düşmanı kişiler yapar ne olursa olsun hepimizi allah yarattı ve hepimiz allahın kullarıyız onlar zaten ahirette cezalarını çekecek:D

Önceden 8 milyondu sonra 6 milyon oldu şimdide 3.8 milyon yahudi öldürüldü deniliyor.Piyanist filmini izlediyseniz o gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır orta katliam bütün çıplaklığıylan görülüyor
  • bu ilahiyatcilarin yeniden tarih yazma cabalarina bitiyorum.

Abdulhamitin kurtarmaya calistigi bir gemi dolusu yahudi ne oldu ? kimden kactilar ?

avrupanin zamaninda katletmek istedigi ama gemilerle , kanuni tarafindan karsilanan yahudiler ?

konstantinin osmanli kapilarina dayaninca, isbirlikci diye astirdigi ve bizanstan kacan yahudiler ve istanbul alininca fatihin bu yahudileri geri cagirmasi.

isin asli, asiri hristiyanlar bizim dinciler gibi yahudileri sevmez. yahudiler neden lanetlendi saniyorsunuz ? Filistini kusattiklari icin mi ?
    Yahudilerin , onlara gonderilen Hz. Isayi oldurme girisimlerinden dolayi, Allahi red ettikleri icin lanetlendiler. amir suresinde vardir okuyunuz. avrupa yani orta cagdan berididir musevileri sevmez pek. ama masonlar vardir, masonlar yahudi degildir kabalaya inanirlar. musevilerin kutsal saydigi kitap bellidir. islamiyete inanalara yani her kutsal dinde oldugu gibi Allah onlara da kitap gondermistir. ama yahudilerin katliami farkli. almanlarin milliyetciligine hayranim bu arada. herifler topraklarini ve cikarlarini korudu
  • İmzamda da yazar...NUrnberg mahkemelerinde asılan masum almanları unutan şimdiki almanlara lanetlerimi sunuyorum...Yüzde 80'i masumdu...bir tane alman demiyor ki soykırım yapıldı..Yahudi yargıçların sorgulamadan astığı Almanların ruhlarına bazen el fatiha bile okuyasım geliyor...
  • Soykırım bencede yapılmadı. Olan ölümler abartıldı. Unutmayın şimdide bize karşı bişeyler yapma peşindeler.
  • İsrail ciddi para kırdı bu soykırım işinden.Yahudi olsan ve belge yetersiz olsa da "ailemden insanları öldürdünüz" diye Almanya'ya dava açsan bir ton para kaldırıyorsun şu devirde.

İnşallah hükümet kabul etmez şu ermeni saçmalığını.Yoksa zaten bize yetmeyen para o köpeklere gidecek.

Ölümler olmuştur ancak ciddi abartılı rakam veriliyor.Öldürülenlerin birçoğu çingene ve polonyalıydı.Çok az miktarda yahudi var sanırım.
  • Auschwitz'deki Yahudileri Abdülhamit kurtardı diye biliyorum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

Auschwitz'deki Yahudileri Abdülhamit kurtardı diye biliyorum ben?

muhuauhauha

Abdülhamit'i Superman gibi süper kahraman yaptınız resmen :)

2. Dünya Savaşı ne zaman? Abdülhamit'in tahtta olduğu zaman ne zaman?

Soykırım gerçek. Böyle bir konuyu açmak bile saçmalık bence...

Fotoğrafları , kanıtları, ölen insanların mezarları mevcut.

5000 yıl önceki olaylar bile, bize ö dönemki yazıtlardan, kayıtlardan bilgi verdiği halde, 70 yıl önceki olay daha dünkü olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

Auschwitz'deki Yahudileri Abdülhamit kurtardı diye biliyorum ben?

muhuauhauha

Abdülhamit'i Superman gibi süper kahraman yaptınız resmen :)

2. Dünya Savaşı ne zaman? Abdülhamit'in tahtta olduğu zaman ne zaman?

Soykırım gerçek. Böyle bir konuyu açmak bile saçmalık bence...

Fotoğrafları , kanıtları, ölen insanların mezarları mevcut.

5000 yıl önceki olaylar bile, bize ö dönemki yazıtlardan, kayıtlardan bilgi verdiği halde, 70 yıl önceki olay daha dünkü olay...

Fake o fotolar hacı ermeni katliamı fotolarıda var bizde mi kabul edek
  • nee katliam yapılmadımı? ama neden
  • Katliam yapıldı ama öldürülen yahudi insan sayısı abartıldı..
  • Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.
  • bu arada sadece sovyetler 20 milyon insanının kaybetti..özetle ww2 yahudi değil hristiyan soykırımıdır...İb....tor siyonistler tarafından toplam 50 milyon hristiyan ölmüştür...içlerinden yahudiler hariç....
  • tarihi boş verin...yarın ne yapacaksınız onu düşünün......yarın için yaşıyoruz yarın için yaşamaya çalışıyoruz...ayaktamı olacağız yataktamı ?? nerde olmak istiyoruz ...nasıl oluruz ??????????
    EN ÖNEMLİSİ BU.........kaç yahudi ölmüş bana ne sana ne adamların reklamını yapmaktan da vaz geçin
  • Konuyu hortlatmak değilde, internette israilin nasıl kurulduğunu araştırırken buldum sayfayı. Okuduğumu paylaşmak istedim tabi doğruluk payını değerlendiremeyiz. Toplu ölümlerin o zamanlardaki salgın hastalıklara ve almanların aksayan taşıma sisteminin aksaması neticesinde gelişen açlığa bağlı oluştuğunu okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Konuyu hortlatmak değilde, internette israilin nasıl kurulduğunu araştırırken buldum sayfayı. Okuduğumu paylaşmak istedim tabi doğruluk payını değerlendiremeyiz. Toplu ölümlerin o zamanlardaki salgın hastalıklara ve almanların aksayan taşıma sisteminin aksaması neticesinde gelişen açlığa bağlı oluştuğunu okudum.

Bu tez nedense bütün soykırım tezlerine anti-tez olarak kullanılıyor. Enteresan gerçekten. Bizim yaptığımız iddia edilen sözde ermeni soykırımına da "soykırım değildi, zorunlu tehcirdi ve yoldaki kötü şartlar, salgın hastalıklar gibi sebeplerden dolayı bilmem kaç ermeni ve bir o kadar da Türk öldü" deniyor.

Konu hazır hortlamışken iki arkadaşın taa 2010'da yazdıkları iki yorum çok hoşuma gitti bence konunun da özü.Ayrıca bu konuyla alakalı okuduğum yerli-yabancı kaynakları ve ziyaret ettiğim bazı yerlerin tarihçesini ve kullanım amacını doğrular nitelikte. Benzer iddiaları daha önce de duymuş olduğum için forumda da görünce ayrıca hoşuma gitti.

1.Bugünkü israilin kurulabilmesi için, filistin toprakları üzerinde bir yahudi nüfusa ihtiyaç vardı. Fakat Avrupa'da sanat,edebiyat,bilim,siyaset gibi alanlarda etkin olan ve yüksek hayat standartlarında yaşayan hiçbir yahudi, sahip olduklarını bırakıp; dağın başında ülke kurmaya gitmek istemiyordu. Hatta bu kutsal topraklar meselesini çılgınca bir ütopya olarak görüp ciddi eleştiren yahudi siyasetçiler, sanatçılar ve bilimadamları vardı. Bu sebeple yahudileri sadece korkutmak amaçlı bir girişim başlatıldı. Ki bu girişim de yine silah, gıda, teknoloji gibi sektörlerde söz sahibi yahudi ve yahudi olmayan güç odakları tarafından başlatıldı.

2.Dünyadaki tüm yahudileri bir arada tutacak bir tez gerekliydi.Aksi takdirde yeni devletler kurmak yerine, bulundukları toplumlarda azınlık olarak yaşamaya yatkın yahudiler asimile olup giderler ve şu anki israile sağlanan ekonomik, siyasi ve sosyal destek kaybolurdu. Bu sebeple bu balonu şişire şişire bu hale getirdiler. Almanya gibi bir devi de böyle sömürdüler. Lakin bu kadar büyük bir güç nasıl pabuç bıraktı, ne tavizler verdi anlamak güç. Kim bilir israilin abisi abd ve amcaoğlu ingiltere neler dayattılar adamlara!

Son olarak 2008 yılında Auschwitz-Birkenau toplama kampına gitmiştim. Duvarda kocaman 6.000.000 yazıyordu.Ama öyle bir kelime oyunu yapmışlardı ki. Yazının bulunduğu salon tamamen yahudilerin durumlarını anlatan diğer fotoğraf ve dokümanlarla doluydu. İnsan da ister istemez sadece bu 6 milyonun hepsinin yahudi olduğunu sanıyordu. Fakat kampta öldürülen Rus,Çingene,Alman(hasta,sakat,özürlü olanlar),Leh ve yahudilerden öldürülenlerin hepsinin toplam sayısı 6 milyonmuş. Bunu da yine kampın diğer bir bölümündeki yazılardan anladım fakat bu yazı çok daha ücra ve dikkat çekemeyen bir köşedeydi !!

Neyse troll damgası yememek için daha fazla uzatmayayım

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 1 Mayıs 2012; 11:40:14 >
  • Almanya Yahudi soykırımı yapmıştır diyelim.
    Deniliyor ki şu anda ABD'yi -dolayısıyla dünyayı- Yahudi lobisi idare ediyor deniyor.
    Her fırsatta Yahudi soykırımı(!) nı gündeme getiriyorlar, mazlum edebiyatı yapıyorlar.
    Pekiyi bu güçlü Yahudi lobisi neden Almanya'ya hiç bir şey yapmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuCChiNi -- 19 Ağustos 2013; 16:18:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.