arkadaşlar dün yeni sistem kurdum Windows XP Professional bugün de sıra Internet Information Services kurmaya gelince ne göreyim, seçenekler arasında yok ??? Win98deki hali PWS ye baktım da yok ... yahu nasıl olur anlamadım, yok mu bunu manuel kurmanın bir yolu ???
Windows XP Professional kurduysan; Windows Component Wizard'da kesinlikle olması lazım ISS'in Home Edition'larda yoktu cunku yanlış hatırlamıyorsam.Ama pro kurdum diyorsun, ilginctir..
Windows XP Professional kurduysan; Windows Component Wizard'da kesinlikle olması lazım ISS'in Home Edition'larda yoktu cunku yanlış hatırlamıyorsam.Ama pro kurdum diyorsun, ilginctir..
denetim masası > program ekle veya kaldır > windows bileşenlerini ekle/kaldır > internet information services (iis)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by inteus</i> <br />denetim masası > program ekle veya kaldır > windows bileşenlerini ekle/kaldır > internet information services (iis) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yaw yok işte anlamadım win xp Pro + SP1 kombine bir cd den kurdum bilgisayarım/özellikler de de winxp Pro görünüyor ama ISS yok nedense ??? bu cd ye home edition konulmuş olup ta bir alaverayla win xp pro görünüyor olabilir mi acaba ?
mehmet +1 ... arkadaşlar acayiplik cd den kaynaklanıyor galiba, bu sabah kalkıp başka bir cd den yeni sistem kurdum, sorun düzeldi ...