Şimdi Ara

Yahu neden herkes hukuk istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de cok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş alanı çok geniş ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
  • Çünkü herkes koyun.
  • bende anlamadım.çoğu gerçekten istediğinden değil.iş imkanı var diye istiyor.hukukta ele ayağa düştü vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuPaul GHV2

bende anlamadım.çoğu gerçekten istediğinden değil.iş imkanı var diye istiyor.hukukta ele ayağa düştü vallahi.

Doğru söylüyorsun Kardes

• lise 1de ortalamam yetmedi mecbur tmci oldum. işletme olsun bari dedim , sen türkiyede yaşadığını unutuyon galiba hukuktan çık her mesleği yaparsın dediler. bende ankara hukuk istiyorum o yüzden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hukuk isteyen de neden istediğini bilmiyor.Becerisi,ilgisi var mı yok mu diye bakmıyor bile.Ha iyi para getirir getirmez orası ayrı ama herkesin istediğini okuması taraftarıyım.

Sonuçta hayatın o meslekle endeksli.Ha 2 kurus eksik kazanırsın ama istediğini okuyup istediğin mesleği yaparsan kat kat daha fazla zevk alırsın.
  • Adı var benim babam ankara hukuk mezunu bi numarasını görmedim

• Hukuk isteyenler ne için istiyorsa, onun için istiyorlardır. Hukuk isteyipte diğer isteyenlere muhalefet olanlar neden muhalefet olduğunu açıklayabilir mi? Yada kendisininde istediği bir bölümü başkasıda istiyor diye eleştirmeye hakkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Hukuk isteyenler ne için istiyorsa, onun için istiyorlardır. Hukuk isteyipte diğer isteyenlere muhalefet olanlar neden muhalefet olduğunu açıklayabilir mi? Yada kendisininde istediği bir bölümü başkasıda istiyor diye eleştirmeye hakkı var mı?

+1
  • Herkes neden tip istiyorsa ondan

• Ülkenin hali ortada Hukuk okumayıp da genetik mi okusun millet?

• Neden tıp isteniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuba001

quote:

Hukuk isteyenler ne için istiyorsa, onun için istiyorlardır. Hukuk isteyipte diğer isteyenlere muhalefet olanlar neden muhalefet olduğunu açıklayabilir mi? Yada kendisininde istediği bir bölümü başkasıda istiyor diye eleştirmeye hakkı var mı?

+1

Kimseyi yargıladığımız yok.
  • Çünkü: psikolog olup milletin kafamı şeetmesini istemiyorum, bugüne kadar gittiğim bütün psikologlar maldı, bunun da etkisi olabilir. Pdr bana çok uzak geliyor. Işletme-iktisat-ekonomi-kamu yönetimi gibi bölümlere girip işsizlik sıkıntısı çekmek istemiyorum. Öğretmen olup cins cins veletlerle uğraşmak istemiyorum.

Söyle ne okuyayım, tıp mı okuyayım?

• istemekle olmuyo bu işler işte bilmiyolar. bu ülkede birileri de çiftçi birileri de amele olcak. birileride işsiz olcak. herkes boldan atıyo hukuk mukuk. herkes avukat mı olcak yani :D bırakın bu işleri
  • Çünkü babam avukat işi aile mesleği haline getirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_____can

quote:

Orijinalden alıntı: Tuba001

quote:

+1

Kimseyi yargıladığımız yok.

Lafım sana değildi
  • Cogu sayısal ogrencisinin en buyuk temini tip dir tm ninde hukuk iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.