< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 28 Ağustos 2019; 18:38:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 28 Ağustos 2019; 18:38:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 buçuk 3 milyondan 20 bine girmen gerek
Eskiden 300-400bin kişi giriyordu lysye şimdi daha da arttı artık herkes mezuna kalmaya başladı eskiden o kadar mezun yoktu YouTube dan nerdeyse özel hoca(hatta daha iyisi) kar ders anlatıyor rakipler çok iyi oldu |
Tam tersi kağıt üstünde kolay gibi gözüküyor. Güzelce plan yaparsın günde 8-10 saat ama onu uygulamak en zorudur. Onu uygulayabilirsen başarılı olursun. Ki doğru çalışmazsa yine başarılı olamazsın
|
Ahahahahah bu kadar alınmana gerek yoktu ya
![]() "Tabi okuluna göre değişir zorluğu. Ama bana kalırsa değmez, ben aşırı istekle girmeme rağmen çok bırakasım geldi" Bu cümlen her şeyi özetliyor aslında. Evet bölümü severek seçmişsin ama tekrar söylüyorum ki detaylıca araştırma yapmamışsın. Meslek seçimi çok istemekle olmuyor işte bölümün zorluğu, sana uygunluğu, çalışma koşulları her şeyini detaylı bir şekilde analiz etmek gerekiyor. Mesela ben :) 6 yaşımdan beri doktor olmak istiyorum buna rağmen körü körüne karar vermedim. Akrabalarımdan tıp okuyanlar, doktorlar var onlarla görüştüm, hastaneye gittim birçok intörnle görüştüm. Bu meslek bana uygun mudur yapabilir miyim diye çok düşündüm ve öyle karar verdim. Aslına bakarsan yazdıkların, mesleğini sevip sevmemen beni hiç alakadar etmiyor lakin sen buraya gelip hekimliğin hiçbir iyi yanı yokmuş gibi bu şekilde karalamaya çalışırsan bana da cevap hakkı doğar. Eleştiri kaldıramıyorsan neden buraya yazıyorsun? |
..
|
Kolay hocam sadece 1-1.5 yıl amelilik yapacaksın(zihnen) kazanılıyor
Önceki yıllarda az çok birikimin olacak ama |
Entry nick uyumu
![]() Konuya gelince de zor değil dostum sadece eksiğin kalmasın ve denemelerde belirli bi soru ortalamasını tutturup denemelere abanarak eksiğini kapatmak yapman gereken çözüm bu kadar basittir. Gözünde çok büyütme ulaşılmaz gibi görürsen ulaşılmaz olur . Ha şunu da unutma girdikten sonra tıpı kazanmak için çalıştığının en az 3 katı daha fazla çalışacaksın tus için kaç katı çalışacaksın Allah bilir. Yazdıklarına göre tıpı kendine hayat amacı gibi görüyorsun tıp amaç değil araçtır çok gözünde büyütme sınav anında rahat olursan ve kendine güvenirsen kazanırsın merak etme. Sen kazandın tabi demesi kolay diye düşünüyorsun belki ama cidden o kadar büyütülecek birşey değil çalıştığına güvenerek çalışırsan emin adımlarla ilerlersen gayet rahat kazanırsın |
Çok zor. Hayatının en güzel zamanlarından çok feraget etmen lazım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffyhardyneroo -- 28 Ağustos 2019; 19:0:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 28 Ağustos 2019; 20:19:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 28 Ağustos 2019; 21:12:22 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|