Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla bile 900 bin Ha ben olmasam906.662 olacakdi cemi etkilermi hayir.ama filmin kotu oldugunuda degistirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun
    quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Asla gulmedim diyemem ama kabul edin film kotuydu hatta igrencri kufurle ne kadar guldurebilirki?

Recebe o zaman hiç gülmüyosundur sen.gülüyorum diyosan çelişkiye düşersin çünkü

Recep te kac kufur var yahsi batida kac tane var adam
    daha ilk dakikda kufur ediyor

ya kardeşim Recepde iğrenç iğrenç şeyleri gösteriyo bize ya aaaa :)
    saydırma şimdi.. hala aklıma gelir o japonun üstüne kusuşu ne bilim burnunu adamın burnuna sokması vs. Bunlar mı iğrenç küfürmü iğrenç. küfürü hepimiz ediyoruz da ozaman iğrenç olmuyor filmde mi kötü oluyor. yorumlarınızı tartarak yapınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Bir kaç ekleme yapayım.
    -O texas havasındaki rüzgardan geçen otlu sahneler güzeldi.Cem yılmaz iyi yakalamış.
    Sırf küfürle beslenen bir halk görüyorum.Size sorarım."Mor yerden cimri" espirisini duyan ya da anlayan varmı filmi izlerken?" Bizim salonda bir tek ben güldüm millet bana bakıyor.anlayana yani cem yılmaz'ın filmleri.

ben kaçırmışım ya, nerde nasıl söylemişti

Zaten salonun %70i kaçırdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

quote:

Bir kaç ekleme yapayım.
    -O texas havasındaki rüzgardan geçen otlu sahneler güzeldi.Cem yılmaz iyi yakalamış.
    Sırf küfürle beslenen bir halk görüyorum.Size sorarım."Mor yerden cimri" espirisini duyan ya da anlayan varmı filmi izlerken?" Bizim salonda bir tek ben güldüm millet bana bakıyor.anlayana yani cem yılmaz'ın filmleri.

ben kaçırmışım ya, nerde nasıl söylemişti

Zaten salonun %70i kaçırdı.

Tamam da hocam nerede söyledi işte?

• Kaynak:http://www.boxofficeturkiye.com/

TÜM ZAMANLAR:

"Yahşi Batı" açılış haftasonunda 906.663 kişi ile tüm zamanların en iyi üçüncü açılış rakamını yaptı.

Film, aynı zamanda 8.431.853 TL gişe hasılatı ile tüm zamanların en yüksek hasılatı ile açıldı.

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 4 Ocak 2010; 18:44:13 >

• AROG ' daki kadroyla hemen hemen aynı neden acaba ?
  • Çok merak ediyorum , en yakın zamanda gitmek lazım.
  • Sadece Sheriff karakteri için bile gidilir, Zafer Algöz döktürmüş, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Bir kaç ekleme yapayım.

O kadar dikkatli izlememe rağmen kaçırmışım bunu.
    Tam olarak nerede söylemişti?

bende hatırlamadım valla moliereden cimri tamamda nezaman söyledi ıskalamışım

• Şerif karakteri cidden yardırdı.
  • aslında şerifin çocuğumu ne var ya oda baya komkti ama braz daha rolü olsaydı keşke.özkan uğurda pek numara yok gibiydi.
  • HAYATIMDA

HİÇ Bİ FİLM DE BU KADAR GÜLMEDİM

CEM YILMAZDAN NEFRET ETMEME RAĞMEN

KURTLAR VADİSİNDEKİ ADAM HARİKA OYNAMIŞ

HARİKA

FİLMDEN AZ ÖNCE ÇIKTIK MÜKEMMEL MÜKEMMEL

NE AROG NE GORA NE RECEP İVEDİK SAÇMALIĞI HARİKA HARİKA

BU FİLME EN YAKIN ZAMANDA Bİ DAHA GİDİCEM

ŞERİF MÜKEMMEL YA OLAMAZ ÖLE Bİ KARAKTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3Warrior -- 5 Ocak 2010; 0:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

beyler spoiler sayılablr baştan bunu söyliyim sonra alta geçiym

kelebekli sahnede salonun tepkisi nsldı orda arkadaş ve benden başka kmse gülmedi salonda merak ettm diğer salonlarda durum nsl.

Bir de bu tip izleyici var, yahu sen güldüysen güldün, başkalarının nerede gülüp gülmediği neden seni ilgilendidiyor ? Ona göre mi beğenip, gülmelerini ayarlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

beyler spoiler sayılablr baştan bunu söyliyim sonra alta geçiym

kelebekli sahnede salonun tepkisi nsldı orda arkadaş ve benden başka kmse gülmedi salonda merak ettm diğer salonlarda durum nsl.

Bir de bu tip izleyici var, yahu sen güldüysen güldün, başkalarının nerede gülüp gülmediği neden seni ilgilendidiyor ? Ona göre mi beğenip, gülmelerini ayarlayacaksın

sen benim yazdığım şeyin altından bunu nasıl çıkarabiliyosun ve filmi izlednmi izlediysen bunu söylememen lazım bana göre çünkü çok kısa bi sürede olan biten bi espri izlemediysende gelip bunu niye yazıyosun buraya?Ayrıca etrafımdaki çoğu kişide yukarda arkadaşların dediği gibi kim daha az gülecek diye yarışa girmiş gibilerdi veya bi yandan gülüp biyandanda bu ne ya niye avatara gitmedik diyolardı.

bide bu tip üyeler var adamın gelip yazdığı şeyin altından hiç olmaması gereken bişe çıkarıp can sıkıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 5 Ocak 2010; 2:16:30 >

• bu filme verilen para sonuna kadar hak ediyo harika
  • daha gıtmedım ama arkadas cevremde gıdenler var resmen ıkıye ayrılmıs durumdalar
    bazıları bayılmıs harıkaydı dıyor bazılarıda hıc begenmedım ızlemeye degmez dıyor
    en dogru kararı ızleyıp verecegım
    ınsanların yorumlarına gore bakarak gıtmek cogunlukla yanlıs oluyor
    cunkı bakıs acısı farklılıkları cok buyuk etkenler ıcınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

daha gıtmedım ama arkadas cevremde gıdenler var resmen ıkıye ayrılmıs durumdalar
    bazıları bayılmıs harıkaydı dıyor bazılarıda hıc begenmedım ızlemeye degmez dıyor
    en dogru kararı ızleyıp verecegım
    ınsanların yorumlarına gore bakarak gıtmek cogunlukla yanlıs oluyor
    cunkı bakıs acısı farklılıkları cok buyuk etkenler ıcınde

Eğer Cem Yılmaz tarzı mizaha alışkınsan, daha önceki filmlerini beğendiysen, kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim
    bütün sözlüklere bakıyorum herkes zafer algöz'den bahsediyo ne yaptı bu adam

Filmin en iyi oyunculuk sergileyen oyuncusu da ondan. :)
  • zafer algöz güzel oynamış
  • para yok laayn

gidemiyom kaç gündür
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.