Bildirim
Yahoo Türkçe karakter Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yahoo Türkçe desteklemiyor , ancak outlook ile kulanırsan olur -
yahoo u.s. e tekrar geç. o zaman türkçe karakterler çıkıyor, garip bi durum -
ya geçtim ama öyle bişi olmadı önvceden böyle bir problemim yoktu sinir oldum ya nedir bu hadin bilen yokmu hotmail i terketcem ona göre -
merhaba bende yahoo türkiye seçtim karakterler bozulunca tekrar yahoo us a döndüm.ama yinede karakterle bozuk.hotmaile mail atıyorum türkçe karakterler bozuk gidiyor.daha önceden böyle bir problem yoktu.yahoo yu türkçe yaptım tekrar us e döndüm böyle bir problem orataya çıktı.ayrıca ben yahoo mail beta kullanıyorum.acaba bu sorunu nasıl halledecez -
yahoo beta kullananlarda bu problem var..
selamlar -
arkadaşım ben firefox kullanıyorum.yahoo originale döndüm.ama yine sorun var.karakter kodlaması türkçe olunca sorun yok.ama her defasında bu değişiryor ve batı oluyor.acaba firefoxta bunu türkçe olarak nasıl sabitleriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X